(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Thursday, February 16, 2012

SimSimi

Hyeeeeeeee! Assalamualaikum!


HAH. Engkorang pernah dengar SimSimi? Siapa pengguna Iphone / Android mesti tahu. Tapi saya bukan pengguna Iphone / Android pon, jadi macam mana saya tahu? Dari kawan-kawan lah. Bersepah pakai Iphone / Android. *untunglah kan kawan kaya-kaya semua

App SimSimi ni sesuai untuk orang yang konon-konon Forever Alone tu. HAHAHA. Sebab apa? Korang boleh chat dengan SimSimi ni. Agak-agak bosan tak tahu nak cakap dengan siapa, boleh lah chat dengan 'Chatting Robot' ni. Paham ke tak? Tak? Okay, kejap, aku bagi contoh.


HAA. Yang benda kuning tu lah SimSimi, comel kan? Yang gambar orang tu pulak diri kita. Korang tengok, sweet jugak menatang SimSimi ni. Yang BESTnya, tak perlu chat dalam English pon menatang kuning ni boleh faham, boleh reply. Hebat kan? HAHAHA. Korang yang takde pakwe atau makwe tu, boleh lah jugak merasa ada 'orang' balas I Love You korang tu. HAKHAK. 

Benda ni sumpah kelakar. Korang borak lah apa aja. Dia siap boleh balas dalam bahasa Kelantan lagi. FUN giler, tapi nampak macam ALONE giler jugak la kan? HAHAHAHA. Aku tak explore habis pon menatang SimSimi ni, sebab ni aku godek dari handphone abah aku. Tengok lah nanti aku ada Iphone/Android sendiri. HA HA HA. 

By the way, app ni FREE sahaja. So siapa yang ada tu boleh la try install, dan korang merepek je la apa-apa dengan menatang kuning tu. HEHEHE. Ada lagi satu yang aku capture, masa tu aku tengah tengok 30 Minit Ustaz Don ; 


HAAA. Kurang ajar kan jawapan dia? HAHAHA. Yang atas kemain sweet, yang bawah kemain kejam tau! Sebab tu aku cakap best. Sampai aku pon tak tahu lah apa kaitan nak kahwin Ustaz Don dengan buat sit up ******kali tu. Haish. Kejam punya menatang! So korang apa lagi, install lah! Tengah-tengah tunggu bas ke, train ke, boleh lah layan sambil gelak-gelak, tapi jangan sakan sangat, kang orang sekeliling hantar kau gi Hospital Bahagia kang. BAHAHAHAAH !

Sekian, wassalam !



Bakal grab Android dalam masa terdekat ;)

23 comments:

  1. hahaha.mcm menarik je! ntah2 ade org disebalik simsimi apps ni =P tapi serious forever alone lahh.huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita boleh teach menatang ni nak jawab apa-apa pon...
      kalau dipanjangkan chatting ni, mmg merepek dan melalut jadinya. hahaha

      Delete
  2. nape yg ada bintang2 tu? huhu. hebat la ustaz don pun dia kenal. siap bagi fullname tuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. bintang2 tu menunjukkan perlu buat sit up banyak2 kali. huhu. yeah, comel kan...

      Delete
  3. Replies
    1. ko mesti dok main menatang ni kan? hahahaha!

      Delete
  4. AHAHAHA suitable for gals mad when bf don't reply, at least got this app to accompany them wuahaha

    ReplyDelete
  5. ery foreveralone ropenye..... tsk tsk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. HOI. jilaka. kan aku cakap hp bapak aku. pfffftt

      Delete
  6. HAHAHA! kurang asam betei jawapan simsimi, pic kedua tu.. :P

    ReplyDelete
  7. ahahahahah... sengal je benda alah ni tau...
    makan hati tengok sebab x pakai iphone dgn android! hahahha

    ReplyDelete
  8. alololo, patut ubah fon. cantum bb dengan andoid punya. OHSEM!

    ReplyDelete
  9. nampak macam best giler la SimSimi ni.. macam nak try.. free je ke application ni?

    ReplyDelete
  10. xde keje dah la tu sampai bole layan menatang ni!

    ReplyDelete
  11. Salam perkenalan...

    wah boleh cari app ni ^^

    Nice blog indeed.^^
    Jemput datang blog saya dan jemput exchange link dgn saya ye^^

    WWW.REDCOMELMALL.BLOGSPOT.COM

    ReplyDelete