(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Friday, April 13, 2012

2 Bulan.

Hyeeeeeeeeee. Assalamualaikum !

Sedar tak sedar dah 2 bulan aku tak update blog. Memang entah ke mana hilang semangat nak update pon tak tahu. Entah apa jadi 2 bulan ni pon aku tak dapat nak ingat sangat, sebab tak banyak benda best pon. Kelas - tido - makan - keluar dan lain-lain lah. Normal things.

Besday aku yang ke-23 pon aku tak ada update apa-apa dekat blog. HAHA. Bila besday aku? 21 MAC lepas. Nak cerita pon tak ada yang special. Takde prank apa pon. Tak pernah kena prank apa pon seumur hidup, aku syak aku terlalu baik sampai orang takut nak prank aku. Eh? Malam besday aku dapat cupcakes dari kawan lama aku, Bambam dan lagi 2 orang kawan. 


Hadiah? Cakaplah aku loser tapi aku dapat 1 je hadiah, dari kawan twitter aku @nathcharlotte . Hadiah dari boyfriend? Bestfriends? Hmmm. Entah, aku takde kawan kot *krik krik krik* Memang aku jeles tengok orang dapat hadiah besday, lagi-lagi dari orang tersayang. Erm erm erm. 

Thanx belle !
Apa lagi nak cerita? Tak tahu lah aku. Agak-agak ada yang lupa tak muka aku macam mana? Yelah, lama tak update kan? HAHAHAHAH. Aku tetap macam dulu, tak besar-besar, tapi dulu aku dikenali sebagai gadis shawl, sekarang aku suka bertudung bawal pulak. Alah, lagi pun tudung bawal tengah trend kan sekarang? Hehe. 

Happy Anniversary (in Advance) my Dear !
Okay saja nak selit gambar dia. Rindu =') Sorry lah entry bosan je, sebab taip pon tengah bosan, bosan lah hasil yang keluar. HIHIHI. Okbai !

9 comments:

  1. Replies
    1. WAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
      malu aku. HAHAHAHAH

      Delete
  2. happy birthday.. semoga panjang umur & murah rezeki.

    ReplyDelete
  3. auchhhhhhhh! sweet sangat gambar berdua tu okay... happy belated bday ery!

    ReplyDelete
  4. transfer domain ke HOSTING RAJAWALI hanya RM32/tahun

    http://www.hostingrajawali.com/

    ReplyDelete
  5. hepy belated buffdayyy!!
    ew ew ew ...sweettnyerrr!

    ReplyDelete