(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Wednesday, October 20, 2010

CRAZY week.

hye. salam Rabu.
oh hari ni rajin update kan? sebab dalam entry lepas aku dah cakap nak update pasal apa kan? pasal JADUAL EXAM aku. kenapa perlu update pasal ni? pasal aku nak kata dulu sebelum korang kata, memang GILA jadual exam aku kali ni. nak tau kenapa? sila usha gambar di bawah dengan tekun ye.  sila klik untuk pembesaran.  


tak nampak gak? meh aku kasik highlight.
KIMIA ALAM SEKITAR - 25/10/2010
ELEKTROKIMIA - 26/10/2010
INSTRUMENTASI KIMIA - 27/10/2010
KIMIA KEADAAN PEPEJAL - 28/10/2010
KINETIK KIMIA - 30/10/2010
KIMIA ORGANIK III - 31/10/2010
berturut OK? ada 1 subjek yang tak amik sama-sama dengan budak course aku iaitu Kimia Polimer III sebab aku repeat kimia polimer I aku. kalau aku amik Kimia Polimer III, exam aku 29/10. maksudnya langsung TIADA GAP dari 25 hb - 31 hb. GILA tak? aku pun ada 1 hari je gap. sirius GILA. ok, perkataan GILA ni entah berapa kali aku ulang sejak bertukar jadual exam ni entah. jadual bertukar sebab antara tu ada cuti Deepavali.
cuti asal Deepavali : 4 - 7 Nov
cuti baru Deepavali : 3 - 8 Nov
cuti Deepavali dipanjangkan last minit. pertukaran jadual ni berlaku Isnin baru-baru ni. minggu depan dah exam. sirius ini exam paling GILA. belom pape aku dah rasa GILA. tak tau la next week macam mana. dah la TAKDE STUDY WEEK. kiranya this week still ada kelas. WTH kan? =_____________=" disebabkan aku dah nak gila, aku decide untuk balik rumah hari ni, dapat 1 malam pun jadi la. siyes tensen !! lecturer pun mengadu hal ni kat Jabatan Akademik sebab menyeksa students. nak cuti sangat sampai exam disumbat-sumbat macam tauhu sumbat je. huh~ GRRRRRRR !!~

sekian.



sorry kpd group aku.
siyes aku tak sengaja.
mesti sorg2 marah aku. 
tp.. aku cuma boleh kata Sory.
=____="

44 comments:

  1. dah tak payh pergi kelasssss!!!
    GILA takde gap lagsg wehhh..
    aku tak pernah kot straight swampai cmni jadual exam aku..

    then dah kenapa semua banyak 2jam exam? kalau aku mesti 3jam jee semua. naik jemu aku duduk kat dewan,,

    ReplyDelete
  2. mantapp sey jadual exam ko... huhu.. semoga sukses..

    ReplyDelete
  3. exam aku seb bek tak berderet .

    ReplyDelete
  4. pasni bersawang lah blog ery
    ekeke

    dah dah pi study skg

    ReplyDelete
  5. wehhh seriusss GILA ar....kalo aku mmg dah pengsan dah. kalo kt cni leh mgadu kat pejabat akademik mntak tukar. btw, goodluck ery....i know u can do it. hee

    ReplyDelete
  6. hehe.
    zami pun dah dpt jadual exam.
    fuhhh.
    XD

    ReplyDelete
  7. woOoO...dasattt
    but dear, wanna wish u goo luck!!
    prepare awal2...(^_^)

    ReplyDelete
  8. wow!! yana jugak sangat berderet! muahahahhahahah

    ReplyDelete
  9. mak aihhhh jadualllll???! :O ting tong jap..

    btw, all de best!

    ReplyDelete
  10. pergh 2 jam, 2 jam seteng..
    kaw..
    wadud paling low 1 seteng..:D

    ReplyDelete
  11. penat gile....haaa struggel habis la oke , all the best...kalo tak suka jadual tu baik buat rayuan kami nk tukar jadual exam baru wuu kalo ada ar

    ReplyDelete
  12. perghhh kepala boleh berasap tu
    hehe saya pun pernah kena camtu

    ReplyDelete
  13. tough nye sume subjek tu.. btw,gudluck ya :)

    ReplyDelete
  14. gila padat weh.
    iye eh takde study week??
    kitorang yang ada pun, dua hari je.

    elok2 je ko abes exam, aku baru nak start.
    huhuhu

    ReplyDelete
  15. aiyark ?
    gyler betul!


    all the best yunk!
    :)

    ReplyDelete
  16. takpe, lelama kompom jadi chemist yg mantap nih..susah2 dahulu ye..kompom sng nnt..:-)

    ReplyDelete
  17. @molmolla

    tau xpe

    ala ko kan statistik
    byk mengira
    harusla 3 jam

    ReplyDelete
  18. @Rara Nasiha
    tau xpe
    dah la tough
    then berderet
    =________="

    ReplyDelete
  19. @J.M.R
    tak yakin aku dgn exam kali ni
    siyes@

    ReplyDelete
  20. wah kimia
    atok dlu kimia la kelas plg x suka hehe

    ReplyDelete
  21. Kalau stdy awal2 mesti takda problem punya la untuk jawab semua subjek walaupun gap tak jauh.. last minit stdy nie yang jadi kelam kabutnya.. hahha..

    Gud luck untuk final nie..

    ReplyDelete
  22. Errr? Leh hang wooo.. Kalau gini.. Dah la semua kikikikikimiaaaaaaaa... huhu

    ReplyDelete
  23. bukan senang nak senang nak oiii..

    tau dia dah ada..sajer ajer nak mengusi...amboi bila tang jejaka handsome cepat ajer bagi komen..ahaks

    ReplyDelete
  24. @Chaon Cornerz
    ko senang ckp chaon
    kalo study awal pun dpt jadual camni boleh gila gak tau?

    ReplyDelete
  25. fuh..aku tak pernah berturut2 sampai abes.. tapi bukannya tak biasa kan..time SPM dulu mana ada gap.berderet jugak kan..hehe.. :D


    Pendapat anda?
    Apa khabar wahai pelakon-pelakon dunia..macam mana dengan skrip kehidupan hari ini?

    ReplyDelete
  26. tak payah amik lah exam tu.,
    semua tu sampah taw tak.,
    hahahaha..

    ReplyDelete
  27. tahniahla.. siap2 la berhadapan ngan exam ye

    ReplyDelete
  28. aik?cuti deepavali bukan november ke?kan kita dah nak habis oktober dah pun.hehe.

    btw,all the best for the exam!

    ReplyDelete
  29. kasihan deh loe..sabar k.pape pon gud luck.smoge tuhan permudahkan urusan anda..

    ReplyDelete
  30. cuti deepavali NOVEMBER ery!! bukan OCTOBER...haaha

    Good luck ery! Jangan sibuk bercinta. Sibuk study jugakk! hahaha

    ReplyDelete
  31. nasib baek uitm sem ni ade study week,,,

    ReplyDelete
  32. gler ka apa weh,byk gler paper final kau pastu xde study week plak,lebam cmtu haha, gd luck...

    ReplyDelete