(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Tuesday, September 28, 2010

Cerita pada Hari Kehilangan.

hye. salam Selasa.
oh, ini cuma entry personal selama 4 hari menghilang. tapi ada orang kisah ke? hahaha kisah tak kisah, ni je cerita aku ada untuk update blog ni. tengok earning Nuffnang pun naik singgit dua je. takpe, ku pasrah je. haha ^^

Jumaat

aktiviti sebenarnya pulang ke rumah. tapi tiba-tiba diajak oleh kengkawan Twitter Linda, Wan untuk bowling kat Alamanda. aku cakap OK je asalkan ada orang nak hantar aku balik rumah. hahaha. kat sana jumpa la beberapa bloggers or twitters yang lain, seperti Azizan, Cik Nurull, dan Emi anakperak. kat sana build 2 teams; lelaki dan perempuan. dan haruslah geng lelaki menang kan. kalau kalah tak ke malu? wakakak ! tapi yang penting aku berjaya kalahkan Emi dua kali. kah kah kahh! tapi masih belum berjaya kalahkan abe Jan. grrrr ~ lepas bowling, gi makan, sampai rumah pukul 12.30AM kot. sampai-sampai je, cousins aku, Dion & Anton said : "I tot u're dead." grrr~ what kind of cousins hah u? OMG, i really miss u guys now =.=

Sabtu

pergi jalan-jalan dengan my sis and cousins ke KL. kitorang gerak dalam tengah hari kot. so sampai lambat la KL, sebab jam. harus lah jam kan? grrr ~ kitorang pergi ke Central Market. tempat jual barang kreatif tu. ni baru third time kot pergi. ya, and I love dat place. sebab banyak barang arts yang memang sangat-sangat kreatif. tapi cuci mata lah. nak beli rasa macam tak tau nak letak mana barang tu. hahaha. ingat nak pergi Petaling Street tapi hujan =_____= so kami pun pergi KLCC lah. kalau pergi KLCC haruslah window shopping sahaja. nak beli? ohhhh tak sanggup membazir duit. ngeh ngeh. lepas tu terus balik je, sebab masing-masing dah tak larat nak berjalan. tu baru tawaf KLCC, belum lagi tawaf Midvalley kan? hahaha ^^

taken by Anton.
ramai GILA orang. bukan ramai orang GILA.
Ahad

ok, ahad ni yang memang FUN sangat-sangat. for the first time aku pergi SUNWAY LAGOON. bayar masuk RM 70. amek pakej 3 parks; Water Park, Wild Life Park and Amusement Park. ingat nak amek pakej ALL parks, termasuk extreme park. tapi every game dalam Extreme Park kena bayar berasingan dalam RM 50 ke RM 80. this is CRAZY ok? ! tapi sumpah teringin gila nak flying fox, bungy jumping. grrrr ! dah la cas 1 locker RM 5 sekali bukak. Dion & Anton entah berapa kali bukak tutup locker tu entah la. membazir gak lah =.= tapi memang semua game lah kitorang main. dari game air, game gayat-gayat, semua main. aku ni kalau main game macam ni memang aku suka jerit. walaupun kadang tu tak la takut or gayat mana pun. baru rasa enjoy kalau menjerit ni. hahaha cool tak aku? ^^ gambar tak leh nak upload and share sebab censored semuanya. wakakakak ! lepas tu, pergi Sunway Pyramid lak, nak ice skating. ok, this is my third time ok skating. but i'm always like a NOOB. huh, never and ever go ice skating again ! =____= frustrated with myself. 
I LOVE TO SCREAM. YOU WILL FEEL THE JOY WHEN U SCREAM.

the lagoon.
wuw. it's US!
and pagi tadi (Selasa), mereka dah balik ke Australia. dan boleh pulak baru tau kelas cancel pagi tadi. DAMN ! kalau tak, boleh hantar diorang ke airport. i miss them, really. rasa berat hati je nak balik UKM ni, dan sampai sekarang takde mood =.= I MISS U GUYS damn much ! please come back to Malaysia a.s.a.p. nak tunggu aku pergi sana memang lambat lah. sana berganda-ganda mahal dari Malaysia ni. huhuhuh =___= 




ada sapa nak sponsor aku g Aust?
=___=

43 comments:

  1. dan lama tak g sunway lagoon.. nak g tp mahal giler.. adess..

    ReplyDelete
  2. pergh banyak nyer?:p
    hehehehe...
    wadud baca x habis..:D

    ReplyDelete
  3. ko blur napa tuuu..ko pakai bikini eh eryyyyyyyy..hahahah

    ReplyDelete
  4. ery,
    kalau aku cakap aku ade software yang boleh unblur kan gambar ok tak?...
    hahahaha

    ReplyDelete
  5. Berjalan sakan GA noh patut x 6pak kat twitter.. hahaha awat muka 1 lagi x nampak :P

    ReplyDelete
  6. mahu g aust? pergi uma aku lg bagus..haa

    ReplyDelete
  7. weeiii apesal tak ajak.

    majuk ah!ekekekeke

    ReplyDelete
  8. memang censored betul gmbr tu.

    Aku pun ada kebiasaan tegur kawan,"hidup lagi?"

    ReplyDelete
  9. merayap je kije nye.,
    dok rumah lah weyh.,
    hahahahaha...

    ReplyDelete
  10. gua tak pernah main ice skating..tp weekend ni member gua ajak main tembak2 laser dkt sunway, ape benda ntah, mcm paintball kot..gua layankan saja..hehe

    ReplyDelete
  11. gile..

    sedih gua kena tinggal.. argh..

    ReplyDelete
  12. @violetless
    bikini?

    shhhh

    hang jgn kecoh2 weh
    ahahahaha

    ReplyDelete
  13. @Aizat Shafiq
    woii jangan laa!

    actually tak la censored sgt pun
    cuma huduh sbb mandi manda kan?
    hhahahah

    ReplyDelete
  14. @saya_arief
    wakakaka!
    YB takde aktiviti suka ria camni
    :P

    ReplyDelete
  15. @Botak
    eleh!

    kau jeles la tu
    jom jalan2 bangi
    hahahaha

    ReplyDelete
  16. @Linglung
    erkk
    kalau nak main benda tu je tak berbaloi laa
    kena main sme benda dlm tu baru berbaloi masuk rm70.
    hohoho

    ReplyDelete
  17. @hamzah ian
    wahahahaa
    sorry la der
    ko gi ngan kilaa laa
    :P

    ReplyDelete
  18. sakan nye enjoykan diri....

    Regard,
    Khaizarien Blog
    @ Sudi-sudikan melawati Khaizarien In D' House

    ReplyDelete
  19. waaa!
    gyler best!


    p/s ; soh la kazen ery je sponsor gi sne! :)

    ReplyDelete
  20. wow.. muka yg kena blur paling chumel.. ekeke

    ReplyDelete
  21. adakah yang ke'blur'ran itu anda ? -,-

    ReplyDelete
  22. cam best je sunway,xpernah pergi lagi....harga lain macam je...hehe

    ReplyDelete
  23. cam best je sunway,xpernah pergi lagi....harga lain macam je...hehe

    ReplyDelete
  24. hehehe ada censored punya part tu yg bikin panas tu hehehe.

    sunway lagoon, hmm jalan kaki aje bleh sampai tp tak nak ar mandi situ. air mcm2 ada huhuhu.

    ReplyDelete
  25. eh. kat sunway ada bungee jumping eh? tak tahu siall! mahu mahu mahu!

    btw, kenapa blurkan your picture?

    ReplyDelete
  26. @~ ReD ~
    lorrr
    sunway lagun bukannya laut nak ade piranha
    hahahahaha
    linda wat lawak :P

    ReplyDelete
  27. @J. Abdullah
    ada. baru lagi.
    tp kene bayar rm50 kot nak naik
    huhuhuhu

    ReplyDelete
  28. hehe apply study to aussie la kan senang :D

    ReplyDelete