(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Thursday, May 5, 2011

Kenduri Kahwin Blogger; K-pop Malaysia sebagai Artis Jemputan!

Hyeeeeeeeee. Assalamualaikum!

Perghhh teruja tak tengok tajuk? Hahahaha. Bukan main tahu, kenduri kahwin pun jemput artis. Bukan sebarangan pulak tu, artis K-pop Malaysia hokayy? ^___^

Alkisahnya, Isnin lepas, bersamaan 2 Mei 2011, aku dan segerombolan bloggers pergi ke kenduri kahwin Ujang dan Yana, kat Bangi. Sesampai je kat sana terus bergambar. Perghhh ini kenduri ke gathering? Kitorang je yang havoc lebih. Hahahahaha.

Sesampai terus bergambar, lapar tahu time ni. Hokhok.
Congratz Ujang dan Yana ! Semoga berkekalan hingga ke akhir hayat. Aminnnnn~

Gambar atas tu baru segelintir kot? Sebab ada yang datang lewat lagi. Lepas dah makan-makan, sesi bergambar lagi. Phewwww. Biasa lah bloggers, mesti nak ambik gambar, nak taruk kat blog kan? Haha.

Semua blogger la ni!

Meriah gilerrr! =) 

Meriah sangat. Lepak kat kenduri sampai pukul berapa entah. Kalau tak ajak balik masing-masing tak nak berganjak kot? Hahaha. Oh ye, mana K-pop Malaysia tu? Korang tahu tak pasal K-pop Malaysia, MAX 24:7 ni? Tak tahu? Meh terjah [SINI].

ARGHH "hensem"nye semuaaa!! *pengsan*
Auchhh. 'Korea' sangat tahu?

Ehhh tapi bukan diorang yang ada masa kenduri tu taw! Haaaa, ada lagi satu band K-pop Malaysia. Dah hebah kat dunia blog dah tahu? Perghhhhh.


Nak tengok nak tengok? JENG JENG JENG !!


HAMAGADD! Yang kedua dari kanan JAMBUnyewwww! 
Mereka adalah : H-boy, Along-Boy, Halia-Boy, & Elmo-Boy.

Okay. Tu je. HOT kan diorang? Kih kih kih. Gud luck untuk album korang. Wakakakakakaw! Sekian, wassalam !

P/s : Gambar-gambar semua hakcipta terpelihara blogger lain. Boleh tengok watermark pada gambar ;)



masih geli2 mat tgk pic ni
=__=

59 comments:

  1. emmm tak kenal siapa Ujang. Ramainya bloggers! Nanti aku kahwin, ada tak bloggers nak datang? Hahahaha! :DD

    Btw, itu CikEpal kee? Hampir tak kenal yoooo~

    ReplyDelete
  2. Apasal tak suruh geng UBMpop tu bukak baju sekali... wakakaka.. konpom DAUS orang pertama yang akan maki diorang... hahaha

    ReplyDelete
  3. hahahaha...baru tau kewujudan k-pop malaysia..
    nice gathering.. ^^,

    lagi xleh tahan bile ade mat2 yg tiru gaye diorg uh..
    hahaha.. pnat ku gelak bergolek2.. XD

    ReplyDelete
  4. jambunyewwwwww hakhak !

    jelesnyewwww kenduri kawen dah gaya gath blogger jer korang HAHA

    ReplyDelete
  5. Jrang komen blog orang..tp disebabkan parody yang berjaya dan buat aku tersengih2 aku komen..nice last pic..

    ReplyDelete
  6. @molmolla
    kalo buat kat selangor kompem ramai datang!

    aah cikepal la tu.

    ReplyDelete
  7. @mahirahnazlim
    hahahaha
    tahu xpe kan?
    memang havoc giler!

    ReplyDelete
  8. @Fazreen
    kehkehkehkeh
    bebudak ni memang sengal gilerr!

    ReplyDelete
  9. HAHAHAHAHA...hamekkk. ni baru la m-pop! AHAAHA

    ReplyDelete
  10. auw... memang yang kedua dari kanan tu sangat jambu... jambu air... tapi yang lain tu jambu batu... keras sikit... kihkihkih

    ReplyDelete
  11. @Hanim Mahali
    wahahaha aah betul la tu kak hanim!
    halia boy x dtg komen lg ni =P

    ReplyDelete
  12. hadoi..malu ambo mung tau dok..nyesal ambo join..grrr

    ReplyDelete
  13. @HazHand
    tengok gmbr pon asip paling malu
    eman paling jambu
    hhahhahahaha

    ReplyDelete
  14. pergh! nak saiiiiiiiiiiiiiin~
    hahahahaha~

    gelik aku tang gamba 2nd last tu~ LOL!

    ReplyDelete
  15. name saye tetaufiq, sye suke Elmo, nak bg ni jew, mmuahx! bye

    ReplyDelete
  16. huaa...
    pic last paling menarik..
    haha

    ReplyDelete
  17. hahah ape nak jadi budak sekarang. hish3.. aku tak faham la. baru aku tau ade grup2 cam ne. pape pon nice last pic~ buat aku tergelak. mesti dorang ni funny2 belaka kan? hurm

    ReplyDelete
  18. @h A n Y S
    kankan?
    geli sbb tayang perut tangan bagai
    =.=

    ReplyDelete
  19. ahahhahahahah sematttt...
    kalah kpop malaysia tu..kekekekeke

    ReplyDelete
  20. @AMIRA ATIYA MYRA_ZOE
    hahaha lagi ensem kan?
    takde bukak2 baju kan?
    kekekekeke

    ReplyDelete
  21. nak sign dari artis yg dlm gmbr last tu. erk?

    ReplyDelete
  22. tapi kumpulan kpop baru tu kekurus sgt. tuffkan bdn takpun letak minyak dkt badanWAWA

    woii penuh pelamin ngn korg, pehh nasib baik ujang xkenal aku, so xde la sbb aku nk merajuk tak diinvite KAHKAHKAH T__________Y

    ReplyDelete

  23. sokong Kpop mesia~~~~ hahahahaha.. bukan yg max24jam7hari tu.. haha..

    Entri terbaru : Exam oh Exam Datang Lagi!

    ReplyDelete
  24. miss ery farieha : arghhhh!!!! giler sekejap tengok gambar last tu!!! koh koh koh hebat kumpulan K-POP blogger kita ni...ai laik dis...

    ReplyDelete
  25. haha kelakar gile gambar last tu.

    ReplyDelete
  26. haha...nasib baik aku tak join...kalau x...habis la...mane nak selit muka nih...

    ReplyDelete
  27. bestnye kalau dapat join sekali! kat bangi je kot~ tapi nak buat cemane kan. haha kak ery kalau nak kawen kang tolonglah bulan 8 ke 9 ke. masa ni baru kat mesia. ngeh3

    XP

    ReplyDelete
  28. apsal kumpulan MAx 24/7 tu macam bangsat?

    dengan nampak perutnye, buat gaye cam sial

    ReplyDelete
  29. jambu bebenau ni. makan hati 24:7 uolssss kahkah :D

    ReplyDelete
  30. kekalkan berkasih sayang hingga ke hujung hayat..

    ReplyDelete
  31. gmbr first tu mmg segelintir...sampai muka aku tak masuk...HHHAA...aku tengok lentik along tu lain mcm...HAHAHA

    ReplyDelete
  32. hensem jugak budak k-pop malaysia..kenapa tak letak title M-Pop eak???

    jom ke blog ni--> http://syukriahkorea.blogspot.com/

    best2..

    ReplyDelete
  33. aku rasa macam nak bunuh diri jer tgk diorang nih...hahahahha

    ReplyDelete
  34. goshhh! yg H-boy tu tgn siap lentikkk lagi! goshh goshh! ape dosa mak doranggg ni!!

    kehkehekh

    okbai!

    ReplyDelete
  35. @Liyana Lunia
    hahahaha
    diorang belum work out lg
    wakakakaa

    ReplyDelete
  36. @zaMir
    hahahaha tahu xpe
    kalau tak bersepah muka ko kat blog orang
    hahahahaha

    ReplyDelete
  37. haha.what the koreannnn..hakhak

    ReplyDelete
  38. wahh meriahnyaaaa...
    ohh comel kpop bru tu..haha

    ReplyDelete
  39. pames gile ujang..
    spek amta hitam siap..ahaha
    wehh k-pop yg ni aku sokong..
    hahahaha

    ReplyDelete
  40. ish! geli kot tengok artis 'korea' ni? kuikui

    ReplyDelete
  41. hahahahaha!!!! dem dem...

    jeles aku tak dpt pi.. grrrrr

    ReplyDelete
  42. http://ntasneem.blogspot.com/

    please check out my blog. i have plenty of DIY for b2b like me

    http://ntasneem.blogspot.com/

    ReplyDelete