(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Friday, April 29, 2011

Pertemuan dan Perpisahan.

Hyeeeeeeeeee. Assalamualaikum!

Fuhhhh! 2 minggu blog tak terupdate. Reason? Entah. Mungkin sebab busy exam? Dan sekarang dah habis exam pon. Kekeke. Mungkin sebab tak ada cerita? Mungkin sebab bosan dengan dunia blog? Mungkin, mungkin, mungkin. Ada ke yang ternanti-nanti aku update? Takde? Okay ! Keh keh keh. *takyah perasan #retis sangat Ery hoi*

By the way, dalam sibuk nak exam pun, aku masih sempat pergi memMOVIEkan diri. Kih kih kih. Pergi bermovie dengan Encik Abam aku. Siapa? Keh keh, rahsia lah! Once aku dah ready, aku bagitahu ye =) Kitorang pergi tengok movie "The Room mate"


Sedikit cerita dari aku :
Masa hari pendaftaran kolej biasa lah kan mesti dapat 1 bilik 2 orang. Jadi Sara dapat Rebecca sebagai room mate dia. Dari awal lagi Rebecca memang acting weird. Rebecca ni pulak jadi terlalu sayang dan obses dengan room mate dia sendiri, Sara tu lah. Jadi bila kata obses ni mesti lah dia terlalu menjaga room mate tu kan? Apa-apa room mate dia buat, semua dia tahu, dan dia jugak jeles bila Sara ada boyfren, ada kawan perempuan lain yang rapat dengan Sara. Dan dia akan mencuba musnahkan semua orang yang rapat dengan Sara tu. Haa takot tak takot tak? 

Nak tahu ending? Tengok sendiri lah. Kuikuikui. Tapi rating cerita ni aku bagi 3 dari 5 bintang je lah. Tak ada lah thrill dan best mana, tapi takde lah sampai membosankan. Just OK, haa camtu lah. Hekhek. Ce bayangkan dapat room mate psycho cam gini? Memang cecepat mintak pindah bilik lerr. Phewww. 

Tapi bila sebut Room mate ni, hari ni hari last aku sebilik dengan room mate aku sekarang, Yana. Kitorang jadi room mate dah 3 tahun taw. Memang dah ngam sangat, tak ada masalah pun. Kan Yana kan? *aku tahu kau baca blog aku. Kikkiki* Aku komfem akan rindu ko Yana. Sem ni aku selalu tinggal ko sesorang kat bilik, sian ko kan? Ngeeee. Thanx Yana for being ohsem room mate selama 3 tahun ni! Sob sob. Eh sedihnya. Hokhok. Nasib kau kat Rawang je, tak jauh mana pun. Kihkih. 

Geng So Panass pun, akan merindui korang! Sekarang pun dah sebak nak kena berpisah dengan korang. Annis, Yani, Sab, Ain, Fathah, Zarina, Ily, Paan, dan Yana, bakal merindui korang! All the best untuk korang semua =') Kahwin jangan lupa jemput hokkay??? ;) 

Uih sebaknye =') By the way, Abam, thanx for everything. I just hope the best for us =) 

Ni aku, kot-kot korang da lupa muka aku cane. kekekek.
Tadaa, Ncik Abam ai. Kikikikiki =P

Sekian, wassalam ! Kbai.


Gud luck Abam for exam =)
23 April .

40 comments:

  1. haha,2 minggu je kot x update..no probs..biase le tu

    ReplyDelete
  2. apa? yana???? teng teng teng.. sama la kita, dah habis exam! yey! eh, macam nak tengok je cerita roomate tu

    ReplyDelete
  3. @molmolla
    ahahahaha
    tetttt
    nanti ko akan tahu ;)

    ReplyDelete
  4. amboi....da ada orang baru..wiwit!!

    ReplyDelete
  5. waw dah macam retis ni.
    no komen no komen
    kih kih

    ReplyDelete
  6. aku pon baru lepas tgk the roomate ni smlm..thriller ngok ngek sakit ati je aku nengok..hahaha... :D

    ReplyDelete
  7. siapa tu, siapa tu? nak tau hehe

    ReplyDelete
  8. takpe.. pasni yana bleh jd rumet aku.. :P

    ReplyDelete
  9. haaaaaaaaaaaaaa....boifren baru ye? jeng3x :)

    ReplyDelete
  10. semua menghitung hari nak tinggal room8 n dunia kolej..huhuu :(

    abam, good luck too..hehee

    ReplyDelete
  11. kesian dohh orang tu, kena censored tak pasal XD

    ReplyDelete
  12. @syzwnsrwk
    kahkahkah
    dia tahu lah aku nak censored muka dia
    =P

    ReplyDelete
  13. aku download jer film The Roomate tu

    ReplyDelete
  14. kau percaya sgt kat rumate kau yana tu???
    hahahaha =p
    cuak cuak kah3

    ReplyDelete
  15. abg eq dah tgk cite ni...mmg tak sanggup la kalau ada roomate mcm tu...haha

    ReplyDelete
  16. eh. mmg dah lupa sgt dah muka kau camne. hahahhaha.

    kirim salam kat roomate yg nak pindah tu eh. single lg tak? haha. kalau tak, kirim salam slow slow XD

    ReplyDelete
  17. @Far8 budak baik
    dah 3 tahun dia tak penah wat perangai psiko pon
    hhahahaha

    ReplyDelete
  18. @hans
    ah kau
    semua cite kau donlod
    hahahaha ;P

    ReplyDelete
  19. hai ery,

    sory xckp byk masa wedding ujang td.. act br tau psl blog ery ni...
    slamat bkenalan =)

    tgh godek2 blog geng yg g td...

    ReplyDelete
  20. jhat benor athirah ni,bru taw blog ery...lalal
    eh,ery,cite ni bosan kot!! grrr.. xbest..da tgk dh..hum...
    boring3!!!

    ery comel..lalala

    ReplyDelete
  21. @HazHand
    hahaha memang pon,sape kate best?
    kekekeke


    eleh yela tu ery comelll.

    ReplyDelete
  22. waaa...abam baru ..hehe :)

    ReplyDelete
  23. waaa abam awat diblur muka..ekekek..

    p/s lepas ni tgk the red riding hood okey. ekeke best tu

    ReplyDelete
  24. hoiiii! blur2 pulak gmbr abam tu.. xper,jnji tgn nmpk,leh check dkt jbtn pendaftaran sape punya tgn tu..haha

    ReplyDelete
  25. weyh! nape censored muke abam? T_T

    ReplyDelete
  26. sapeee ni? hehehehe...bukan ayie ke?

    ReplyDelete