(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Tuesday, June 28, 2011

Selamat 2 Tahun !

Hyeeeeeeee. Assalamualaikum!

Hah selamat 2 tahun apa benda la ni kan? Besday aku? Takkan baru 2 tahun kot? Kahkahkah. Kucing aku? Errr kucing aku dah umur 6 tahun dah. Anak buah aku? Yang 1st dah 5 tahun, yang 2nd baru berapa bulan. Habis tuuuuuuuu? *muka bengang* BLOG aku laa! Huehuehuehue. Tak sangka, dah 2 tahun dah. Errr 2 tahun 5 hari actually. Start blog dibuka pada 24 Jun 2009

Kalau sesiapa yang perasan, aku tak aktif blogging sekarang. Mana pergi passion tu, aku pon tak tahu. Dan seriously, aku rindu zaman aku mula-mula blogging dulu. Lainnya dengan dunia blogging sekarang -____- Tahun pertama aktif blogging tu lah tahun yang paling best ! Rindu jugak pada bloggers yang zaman merangkak sama dengan aku dulu. 

Banyak blog kawan-kawan aku yang dulu merupakan rakan seperjuangan (ceewah) masing-masing dah slow dalam blogging. Ada yang stop terus -____-" Rinduuu. Tapi takpelah, ramai dah bloggers sekarang, meriah dunia blog sekarang. Kalau buat gathering, kompem ramai terjah. Heh. 

Aku pulak sekarang, lebih prefer pergi small gathering dari big gathering. On the way nak pencen je ni. 1st gathering anjuran Joe, kat Putrajaya tahun lepas. Eh mana Joe? Tak nak buat gath dah? Pencen dah ke? Hihihi. Start dari tu lah bermulanya macam-macam gathering. 

Siap masuk KOSMO ok? Huuuu =) 

Tengok entry lama-lama dulu, tak sampai sepuluh je komen. Tak lama lepas tu puluh-puluh komen. Dan sekarang, back to zaman dulu, tak sampai sepuluh komen. HAHAHAHA. Tu lah dia turun naik blogging ni. Tapi tahniah untuk diri sendiri, dalam 2 tahun blog ni masih wujud, sudah bertukar domain sendiri. Hosting sendiri? Rasa macam tak perlu dah. Dah tak ada passion tu ^__^ 

So, HAPPY BELATED BESDAY my blog ! 




Ada kenangan pahit kat gambar atas tu -___-

Esok nak tengok Transformers 3! Jyeahhh !

16 comments:

  1. dari dulu sampai sekarang, kecik. bila nak besar?

    ReplyDelete
  2. hepy 2tahun belog ery!takde party ke?hahah. ;))

    ReplyDelete
  3. Update oi..update jangan malas.

    ReplyDelete
  4. muka ery paling comell sekali tau..

    ReplyDelete
  5. kenangan pahit tu aku tahu! hikhik.

    heppy birthday eryfariehadotcom!

    ReplyDelete
  6. wahhahahahah! MUKE ERY BLUR KE!!!?
    pergh,xajak pon!

    ReplyDelete
  7. da tua..mungkin xrajin blog kot, eh kenangan pahit ery agknya..mesti psl penah bercinta dgn blogger tm first gath tu ;)happy belated blog ery

    ReplyDelete
  8. happy birthday..
    blog aku tahun yg 3 tahun ni...xD

    oh pic masa kat putrajaya..
    rugi tak pi..
    bro ade ajak

    ReplyDelete
  9. I was there too! tp dtg petang....terus terMiss gambar ramai2 ni..huhu..tp gambar petang2 ade gak..gambar santai..huhu...

    p/s hepi 2th bday..u've gone far..huhu..

    cheers...

    ReplyDelete
  10. hb to ur lovely blog sis ery :))
    moga teruskan berblogging!

    ReplyDelete
  11. blog yg cntik...entry pun bgus2...:)..suke blog ni..salam perkenalan ye..:)

    "nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm50 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

    berminat ?? klik link di bawah ni..:)

    [ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!
    [ Politik ] Nak Topup Pun Kena Cukai 6 % Kew ?

    ReplyDelete
  12. zaman sudah berubah kot..hehehe

    ReplyDelete