(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Thursday, June 16, 2011

Promo : Famous Korea Lens

Hyeeeeeeeeeee. Assalamualaikum !

Disebabkan takde idea sangat nak blogging, so aku rasa nak promo blogshop aku. Korang nampak kan banner sebelah kiri ni kan? Tu blogshop aku. Maju? Tak berapa lah. Mungkin sebab kurang promosi T____T 

So to all Korea Lens lover, boleh lah beli macam-macam jenis lens cantik-cantik kat sini. Aku sendiri seorang yang gilakan korea lens. Murah, boleh tahan selama 6 bulan, tapi selesa! Kalau siapa tengok gambar-gambar aku, mesti perasan mata aku lain. Huehuehue. 

*click*

For the first time, aku buat promosi. Kalau nak tahu, sila terjah banner di atas yer! Ada macam-macam lens baru aku dah add. Nak order just isi form pada blogshop aku tu. Simple. But some lens cuma 0 power je available. So apa-apa, boleh isi form tu dulu, then aku check stok available atau tak. Atau pun, boleh PM Facebook aku. Nak add pon tak apa ^___^ 

Who else nak support bisnes aku kalau bukan pembaca blog, followers, dan kawan-kawan? *wink wink* Kalau rajin dan baik hati, boleh lah tolong promo. Heeeeeeee. Sekian wassalam !



5 comments:

  1. waaa...kalau lelaki pakai ni...mesti kena kutuk berbakul kan... :)

    ReplyDelete
  2. @puteraduyong
    hahahaha
    kalo laki yang pakai slalunya agak 'lembut'
    hehehehe

    ReplyDelete
  3. wahhh,boleh la terjah belogshop ery ;)

    ReplyDelete