(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Wednesday, June 15, 2011

#1 Wordless Wednesday

Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan.





Hepy Besday my dear <3 

48 comments:

  1. mygaddd!!! jari #retis Ery dipegang kucinggggg keww..?

    ReplyDelete
  2. Ery #retis ke @aslann? Ngeh3....

    wahaa! sumpah lawa gambar nih~ ngeh3

    ReplyDelete
  3. betul. gambar tu lawa angle dye. hehe.

    kalau tengok sekali imbas nampak macam koala bear tau. tapi bila tengok betul3, kucing laa. hehe.

    ReplyDelete
  4. @aslann
    haah
    kucing suka pegang kite
    kite suka pegang kucing.

    ReplyDelete
  5. waaaa..serius lawa gila! suka33. DOF plak tu. peh

    ReplyDelete
  6. DOF tu jadah pe syed ?
    comey plak aih gambo ni. dan ko tiru aku,, aku kucen ko pun nak gak. arghh. HAHA okayybye

    ReplyDelete
  7. Nyauuuuuuuuuuuu nyaauuu! meooww meeooww :)

    [read more]
    http://www.mejuez.com/2011/06/wordless-wednesday.html

    ReplyDelete
  8. @munira sajuti
    wahahaha cisss.
    tengok tu pentiru. hahahaha

    ReplyDelete
  9. series.. suke sgt tengok gambar niiiii ...

    ReplyDelete
  10. DOF tu depth of field ya kawan2.. hehe.. kalu korang main kamera korang tau la.. :D

    ReplyDelete
  11. hebat gat umar. haduuu. hahahhaa

    ReplyDelete
  12. Kompem sweet bai....serius malam ni, ini paling aku suka...:D


    [sambung bawah]
    http://blankhaikalblank.blogspot.com/2011/06/ww-2.html

    ReplyDelete
  13. @Nur Areefah
    mana ada terapung
    ce tgk betul2.
    ehehehe

    ReplyDelete
  14. "i want to hold your hand" kucing said

    ReplyDelete
  15. comeinyaaaaa..... jari kucing tu... hehehe

    ReplyDelete
  16. comel gileeee!!~
    kebteulan kite same2 buat entry wordless pasal kucing..jemput lah tengok.. :) hehe..kucing kita kissing~
    http://ratutakcantik.blogspot.com/2011/06/ww2-wordless-wednesday.html

    ReplyDelete
  17. @Dawa
    sape suka kucing memang priceless
    =)

    ReplyDelete
  18. ni gambar sebelum kucing tu keluarkan kuku dia.
    gambar ni versi emo sikit ada darah2
    hahahah

    ReplyDelete
  19. @Arief Arf
    wahahahaha
    takde la camtu sekali kalau kucing cakar

    ReplyDelete
  20. ehmmm...kucing sedang mengatal.betul tak.
    ramai buat entri ni.rasa tak mahu buat la.hehe..

    ReplyDelete
  21. nak buat lah wordless wednesday next week hehe

    ReplyDelete
  22. @Ali ridha
    hehehe
    ramai buat
    tapi cerita lain2.
    =)

    ReplyDelete