(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Friday, July 9, 2010

[Updated] Gathering GengBlogger 2010 di Putrajaya.

hye. salam.
sekarang dah Rabu, ade  sehari lagi untuk pergi ke Gathering GengBlogger 2010 di Putrajaya. ade lagi ke bloggers yang taktau pasal ni? okay, ni serba sedikit info untuk gathering nanti.
Date : 10 July 2010
Day : Saturday
Time : 10.00am - 5.00pm
Location : Putrajaya Challenge Park, Presint 5, Putrajaya 
Tentatif program :
9.00-10.00 am :  Pendaftaran peserta
10.00-1.00 pm :  Aktiviti luar Blogger
1.00-3.00 pm :   Rehat, makan dan solat
3.00-4.00 pm :   Perkongsian dari senior blogger
4.00-5.00 pm :    Sesi bergambar
boleh jugak masuk blog Joe untuk info lebih tepat.
klik LINK ni untuk isi borang mengenai kehadiran korang nanti.

lepas event Gatsby hari tu, aku rasa macam teruja je nak pergi mane-mane gathering bloggers. tapi kali ni Gath GB bloggers yang aku dah pernah jumpe and kenal ramai tak pergi pulak. woahh. independent la aku kat sane dengan cik Eda dan kak Huda, InsyaAllah. cik Eda ni pun 1st time aku nak jumpe. siap tumpang die lagi, wahh tak malunye aku >_____< 
any bloggers yang pergi jugak gathering ni boleh la drop komen and agak-agak kalau nampak cik Ery kat sane boleh la tegur-tegur Ery. errr tapi aku ade 1 survey nak korang jawab. 
nak pakai spek merah aku?
atau,
pakai contact lens?
kalau aku pakai lens, ada orang cam aku x? haha >___<



rasa cam malas nak update sampai Sabtu nanti.
OMG! da kene start kemas for new sem T____T

87 comments:

  1. saya vote pakai spek merah...yeaaaaaa \(^_^)/

    ReplyDelete
  2. pakai spek ah ery...bru ade style..hehhee..wan dr jauh kim salam kat semua geng blogger..wan kat sawak tak pat nak g..huhuhu..

    ReplyDelete
  3. spek merahhhh xD
    kan identiti ko tuh xP

    ReplyDelete
  4. i tak join gengblogger tapi kalau i nak menyibok boleh tak? HAHA *tak malu*

    ReplyDelete
  5. woww mandi tasik? biar betik..hehe..bestnya la aihh dapat gi gath tu..paakal jauh x dpt gi..huhu..

    ReplyDelete
  6. haha.
    pakai cermin mata hitam la.
    ada tak?
    hehe.
    :)
    ikut keselesaan.
    kalau cik ery suka pakai lenses, pakai la.
    kalau cik ery suka pakai cermin mata pun, pakai je.
    :)

    ReplyDelete
  7. ery pakai spek merah senang ckit org nak kenal..trademark..tp pakai lense nampak ayu jek....sweet! Tasik Putrajaya tu Presint 1..dekat masjid putrajaya

    ReplyDelete
  8. alamak

    hari sabtu sibukk

    hahaha

    enjoy

    ReplyDelete
  9. eh. sy tak ckp pn sy kompem pergi kan? hehe. err mcm takpat g ja. huu. takpa kan?

    ReplyDelete
  10. aq maybe pegi maybe x... hahaha

    tengok keadaan... ade transport atau tak... ngee~

    ReplyDelete
  11. semoga enjoy di sana..

    nak folo tp clash dgn program lain..lgpun kite cuma bloger biasa2 jer..huhu

    tp u kiut la dik pakai spek merah tu :)

    ReplyDelete
  12. hahah.. besar gler tasik putrajaya tuh. nak pusing keliling tasik tuh ke? haha...

    nih nak join kena tulis post ke? aku baru tau nih. sempat join tak?

    ReplyDelete
  13. wahh.. sure bestkan nanti.. pakai spek merah lagi cantik.. hehe

    ReplyDelete
  14. pkai spek nmpak comel :D sis pegi.. jumpe d sane :D

    Khaizarien @ atie Blog

    ReplyDelete
  15. pakai contact lense lah ery. Hihihi..

    ReplyDelete
  16. ramai ke yang pegi gath GB nie..? pakai la spek merah.. mane taw kot2 senang nak cam.. =)

    ReplyDelete
  17. ak cam ko klu ko pki @ x spek tu.. kekeke
    ala weh.. ak x jd g gthrng tuh~
    ak ingt, time dah stat sem...
    mlas ak nak tkan pdal mnyak kete.. :D

    ReplyDelete
  18. @I n n z
    tu laaa.
    tp skrg cm da bese pakai lens lak
    huhuhu

    ReplyDelete
  19. @kaizen shinobi
    kalo xde transport dr sane, leh nek ngn aku kt ktm serdang.
    jom arr

    ReplyDelete
  20. @Aidi-Safuan
    hahahah aku pn xtau :P
    eh xdela. saje tulis post.
    sempat kot.

    ReplyDelete
  21. @-aTie-
    yeszaa.
    sis pegi dgn bro framestont ek?

    ReplyDelete
  22. bukan dh tukar tmpat ke..kat blog joegrimjow ada update tadi..

    ReplyDelete
  23. Thanx 4 the info..nice..My very da very latest 4 today friend.. Dangerous!

    ReplyDelete
  24. banner hijau tu dah takleh gune dah..sebab dah tukar..hehehe..aku vote ko pakai lens..mcm lagi cun..tp kalau ko nk org senang kenal ko..pkai spek ar..lagi jauh nnti aku dah nmpk..lalalla~

    ReplyDelete
  25. selamt bergumbira..lau jai sempat,jai gi banci kt tasik tu.hehe

    ReplyDelete
  26. kalau wadud nak follow sekali leh ak??
    wadud nak lek mesia dah..
    x kan x leh kort?? huhuhu...

    ReplyDelete
  27. wokeey
    terbaik promo
    siap nak pakai apa lagi
    huhu
    ;)

    ReplyDelete
  28. lor..haritu kata tak jadi kat sini? dekat dgn umah dah tu..hoho

    ReplyDelete
  29. @nur hidayah isa
    haha tu ar.
    kalo pakai spek sng org cam n tego.
    hehehe

    ReplyDelete
  30. @rizal jabai
    haha bukan kt tasik lg la ijai, kat park ape tah

    ReplyDelete
  31. @joegrimjow
    hahaha mesti
    nnt joe x kenal ery lak :P

    ReplyDelete
  32. @n@m@n
    ehh
    x jadi buat kat tasik
    tuka ke park ni

    ReplyDelete
  33. nana pon tgah pkir2 nak g ke x ni~ huhuhu
    pakai spek kamu k!~ :)

    ReplyDelete
  34. mentang2 aku tak dpt pergi. ok2!!
    hahahahha *emosi*

    ReplyDelete
  35. wah ramai yg nk pegi nih...aku pown x sure dapat pgi ke x

    ReplyDelete
  36. ery !! pakai spek la ery! nak tengok ko pakai spek pulak.. ^_^

    ReplyDelete
  37. ehh ery ada gi gatsby gak ehh? kenapa kah tidak ku kenal blog kamu b4 pegi sana? huhu. kalau tak mesti dh tegur2 :P hehe gath GB mcm best..tp xpat gi la plak....takpe2 nnti update pjg2 ehh psl tu. i vote u pakai spek :)

    ReplyDelete
  38. @eykameow :)
    haha ade laa
    ;)
    takpe, next time kite kenal dah
    hehehe

    ReplyDelete
  39. pakai ape sahaja yang anda rasa sesuai.. niat penting oke :P hehheee..

    jumpa di sana...

    ReplyDelete
  40. pakai spek hitam kak..nnti panas..hehe

    ReplyDelete
  41. pakai spek merah!!hehe

    mane2 pon taper..janji jangan pakai due2 dah..=P

    ReplyDelete
  42. Batman ada kot. hehe. eleh, memang alasan, cakap je la malas nak masak. hehe.

    saya vote, pakai contact lenses ! :D

    ReplyDelete
  43. @RafikJahat
    hakhakhak mmg alasan :P
    yupp mmg pakai contact lens

    ReplyDelete
  44. dah isi dah. tapi aku sampai lambat kot. agak2 kalau lambat kena sebat tak?

    ReplyDelete
  45. merah3!
    nmpk hot~
    awww~~

    ery, klu nmpak i esok tego tau! ;p

    ReplyDelete
  46. @Aidi-Safuantu aku xtau.
    tnye pengarah program Joe.huhu

    ReplyDelete
  47. @intanurulfateha
    haha xmo.
    nak pakai lens :P

    ok2 insyaAllah i tego
    ekekek

    ReplyDelete
  48. Jeles gila tak dapat pegi T_____________T

    ReplyDelete
  49. Jeles gila tak dapat pegi T_____________T

    ReplyDelete
  50. @zida
    takpe dik
    xde rezeki
    len kali jumpe ek ;)

    ReplyDelete
  51. saya ingt elok awak pakai spek merah. sbb org kenal spek awak.

    ReplyDelete
  52. huhuhu.... ko da online? sorri ar. tadi aku datang kejap je kol 12.30. segan lak datang lambat. :P

    ReplyDelete
  53. oooo. patutlah diorang cakap pasal spek merah.. nak pakai spek rupanya...

    ReplyDelete
  54. @Frank Lampard
    errr
    org kenal gak la even x pakai spek
    ngeh3~

    ReplyDelete
  55. @Aidi-Safuan
    aku 12 malam baru balek
    kekekeke
    lorr x nampak pon?

    ReplyDelete
  56. @zool
    hahaha yes i am~
    yg len mst konpius je :P

    ReplyDelete
  57. aku dah nampak muka ko kat blog joe ekeke...

    ReplyDelete
  58. kejap jer aku datang. tuh pon lalu jer kat tepi korang.

    ReplyDelete
  59. eee... bestnyer klu dpt join... ahak3..

    ReplyDelete
  60. nampak ko dari jauh jerla. tapi ko cam xnak pandang aku jer. terus aku balik. :(

    ReplyDelete
  61. @Aidi-Safuan
    haha ye2 je ko. btl ke x nmpk aku tu

    ReplyDelete