(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Friday, August 6, 2010

Tekanan dengan ringtone itu !!

perjalanan pulang ke rumah di Serdang dari UKM Bangi, petang tadi.
sedang elok mengusha lelaki-lelaki kacak di KTM,
tiba- tiba,
ada handphone berdering,
"kring.... kring"
eh silap. ada lagi ke orang guna ringtone tu?

"baby, baby, baby, ooooooooooooo,
like baby baby baby noooooooooo."

tak lama lepas itu,

"oww u woooooo,
oww u woooo,
i know you want me, i know you care."

melihat kepada pemilik handphone yang berbunyi,
sighhhh~
yang tadinya kacak, terus huduh tak kacak.
yang tadinya otai, terus jiwang,
mengikut pandangan kaca lensa mataku ini.



oh. aku tak suka JUSTIN BIBIR. 
lagi-lagi lagu BABY.
memang tekanan!!! (psycho betul aku)
dan tak suka juga lelaki yang suka lagu BABY ni.
hahahaha kau orang kisah ke aku tak suka pun? >_________<

jangan cakap tak kenal!


masih tak faham kenapa ramai suka JB?
mesti korang jawab,
"ehh suka hati aku la. susahkan ko ke?"
oke fine. takyah jawab. >_____<

ini entry suka-suka je.
toksah nak touching-touching ye. 
tak kisah pon korang suka die ke tak.
sape yang tak suka JB boleh geng ngan aku. haha



kalau dah kat rumah,
NO blogwalking.
sorry ya ;)

56 comments:

  1. satu2 yang aku suka pasal dia ni dia pandai main skateboard..kalau lagu dia tak pernah dengar lagi atau x perasaan yg tu lagu dia...x minat.

    ReplyDelete
  2. haha.. dia cute ape..

    tp pesal laki tu syok lak bg semua dgr enset dia bunyi 1 lgu smpai abes -_-"

    ReplyDelete
  3. haha , tak faham kenapa ramai tak minat dia

    ReplyDelete
  4. x dpt la geng ngan ery...
    sbb suke justin~..

    hehehe

    ReplyDelete
  5. nak kata tak suka,,macam suka..kiranya bleh geng jugak tak ngn kau ni...?

    ReplyDelete
  6. err....kring2?

    aq guna!!!! hahahaha

    JB? err... siyes tuh gambar die ke? gua x penah nampak der... hahaa

    ReplyDelete
  7. kesian pulak kat justin bieber...
    dia tidak bersalah pun..
    hehehee

    =)

    ReplyDelete
  8. MIAHAHHAHAH!!! kau emosi derrrrr :D

    ReplyDelete
  9. ok.. ery, AKU POM XSUKE DYE... hahaha.. ade stu lgu tu kn, haish totally pompuan sore dy.. ntah ape dh tjuk lgu tuu.. aku pom dh lupe.. yg pst bukn lgu baby la..

    ReplyDelete
  10. layan jer lagu justien bibir nie.. tapi lagu lainla... yang feat ngan jade smith tuh.. ala apa ntah namanya.. hah never say never

    ReplyDelete
  11. dlu aku tak minat JB...tapi sekarang, aku dah minat..hari2 aku dgr lagu baby tu...best laa....

    ReplyDelete
  12. haha.pasal lagu pun boleh jd alat nak judge org kan kan.

    ReplyDelete
  13. suara dia mcm pompuan eh?
    ingat lagu tu lagu pompuan..
    ahaha~

    ReplyDelete
  14. laa ingat ramai yg minat,tak minat tgk video klip dia,yok yo jer..

    ReplyDelete
  15. hohohohoho.. dak2 umah suka pasang lagu ni, layankan jela... baby baby baby... =p

    ReplyDelete
  16. tak suka justin bieber tapi suka dengar lagu dia. boleh terima tak alasan nie ? kihkih ;)

    ReplyDelete
  17. eh ada lg org guna ringtone kring2 tu.. slh sorg nyer kwn aku..

    aku pun xsuka jb.. jd kte leh geng r.. :D

    ReplyDelete
  18. lol

    skang WORD 'tak suka JB' still sensitip wo. baik ko tulis je nama penuh dia tiap kali mention, kang orang Johor Baru sentap lak kang. hahah!

    ReplyDelete
  19. lelaki yg minat Justin Bebek ni adalah lelaki GAY.

    ReplyDelete
  20. bibik ana kt rumah pon gedik suruh ana tlong donload lgu Baby nie . uhh Rimas !

    ReplyDelete
  21. Ini kalau dekat Canada, aku agak mau ko kena kejar habis2 ngan peminat Justin. Lepas tu diorang gantung ko kt pintu gerbang ke. haha~

    ReplyDelete
  22. @nursarah
    wahahahaha
    ilek2.
    xde org JB nak sentap nye
    hahahaha

    ReplyDelete
  23. @noor afzan
    haah
    mase tu tak matang lagi
    skrg matang dah
    lain da suara die
    hahaha

    ReplyDelete
  24. gua baru tau sapa beliau dalam minggu lepas...tue pun pasal nak tau sapa lah yg nyanyi lagu tue..sangat annoying...rupanya artis pujaan para gadis...

    ReplyDelete
  25. kenal.. tp mungkin ramai suka sbb die dijumpai dari youtube kot.. hehehe

    ReplyDelete
  26. @Sir Marcello
    aku gadis
    tapi tak suka
    sbb aku mmg x suke jambu2 ni
    ngeh2 :P

    ReplyDelete
  27. first time dengar sore die macam pompuan der ! umo dah bape , takkan tak pecah lagi sore die ? HAHA


    elmo datang sini tau . ^^,
    belog elmo : Emosi Dalam Misteri

    ReplyDelete
  28. ko x baik ery...kang justin bibir nanges ke, ngadu kat mak dia ke... sape nak jawap?

    Latest entry: Kalau Aku Bendul, Kau Apa? Bangang?

    ReplyDelete
  29. @elmo blurb
    sekarang dah pecah rasanye suara die
    ohohoho

    ReplyDelete
  30. aku okay je.
    hahaha.
    tapi kalau guy yg minat dia mesti gay.
    erks.
    d:


    Jom Follow Mereka Di Twitter!.

    ReplyDelete
  31. kesian... tak pasal2 penyanyi yang kena pulak kan

    Burger 99, Sedap Ke?

    ReplyDelete
  32. ery...
    justin bibir tu dah pakai lamborghini taw...
    takkan tak berkenan kot...
    hehehe...

    ReplyDelete
  33. JB yg mntak sain kt ijai...wakakakaka~

    ReplyDelete
  34. serious!! knapa lelaki yg ramai pakai rigngtone ni eh? boleh pulak dlm class time lecturer mengajar boleh kluar lagu ni..rupanya ada or call sorg budak laki ni.. hoh!!

    ReplyDelete
  35. @Sophie Al-yahya
    GAY!
    bak kate orang lain
    bukan ery kate
    hahahahaha

    ReplyDelete