(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Sunday, June 20, 2010

Atas permintaan ramai .

hye. salam Ahad.
dari entry "Dapat Baby Lagi" ramai request nak tengok baby kucing aku tu. tapi gambar baby ni aku tak dapat secara dekat sebab entah bila masa si Popok bawak anak-anak masuk bilik aku, then simpan anak dia bawah katil aku >______< dan dah tentu mereka berada di penjuru katil, yang siapa pun tak sampai. hoh. punya sayang Popok kat anak-anak dia, takmo kasik orang pegang hah. memang la aku jadi kempunan nak pegang baby-baby tu. huhuhu. so, untuk anda semua yang request :
nampak tak 4 ekor? aku nampak. hehe.
hari ni Dinner kat Manhattan Fish Market kat Subang Parade. phewww! masyukk. sedapp. kenyang gilaa. puassss! haha. tu yang penting. sape yang belanja? mesti la kakak aku. takkan aku pulak. hahaha. kempunan la nak tunggu aku belanja >__________< makan set apa ntah yang untuk 2 tu.(boleh lupa lak) then minum air lemon lime da bomb (err lebeh kurang cmtu la name die), wohoiii masammm gila! kerut2 dahi minum T____T tapi sesuai la dengan set makanan yang agak muak tu. tu je cerita untuk update >_____< (bosan gila kan?)

depan restoran.
awat kakak aku amek pic x center ni? T___T
ni la kakak aku. yang buat bisnes kek tu.
boleh masuk
blog die =)
budak kecik tu anak die, Eva.
tibe2 nak tanye 1 soalan,
betol ke orang cakap kalau amek gambar BABY kucing, nanti baby tu tak hidup lame? kalau betul, apa buktinya? apa kajiannya? 

tak sabar nak tunggu baby dah bukak mata and jalan sendiri.
boleh gomol-gomol. haha >___<

50 comments:

  1. erkk elok jaga elok2 anak kucing tu sebab diorang mudah mati.. aku dah lama tak bela kucing sebab berak merata.. pastu malam2 gadoh dgn kucing lain..adess kesian lak tengok bila ada luka2..

    ReplyDelete
  2. wiwittttttt sama la muka akak hang ngn hang

    ReplyDelete
  3. @Fitrihadi.com
    kalau ade ibu tade masalah sgt. masalah bila ibu takde

    ReplyDelete
  4. hehehehe..cam besh je ade anak kucing

    ReplyDelete
  5. saya tak suke kucing tapi bile tgk baby kamu nie saya nak kata yang saya suke!! comellllnyeee!! dah besar nanti mesti gebuussshh!! bagi dia makan byk2x taw ery!! hehe ;p nite!

    ReplyDelete
  6. .heh, muke same lah dgn kakak
    .i ingt tu pic u freehair ;)

    ReplyDelete
  7. @B.E.R.Y.S
    hehehe. ibu die yg bg makan, bkn ery. da besa2 kang baru bg makan. hehe

    ReplyDelete
  8. weh kamu cantik berbaju merah

    ReplyDelete
  9. Ery, Comelnyaaa anak kucingggg :D

    macam tuan haaaa.

    ReplyDelete
  10. air ko tuh de rase lemon kan ?
    tak macam air syahid kan ?
    yg teh ais oren.
    haha ! xD

    ReplyDelete
  11. alololo comelnyaaaa baby meow :P muah muah semua tu!

    untuk penjagaan baby meow boleh juga refer blog ni http://alamkucing.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. @Amar Amirah
    mst la comel. tp tuan die comel ke? >_____<

    ReplyDelete
  13. jeng jeng jeng jeng....aku sedang bosan aku sangat bosan

    ReplyDelete
  14. eh..x pernah dengar plak.
    lau cmtu cmne ngan amik gambar manusia?

    ReplyDelete
  15. @Mohd Adziim
    banyak org ckp kat aku. tp xtau la kebenarannya. kdg2 bg aku, baby ni mmg mudah sakit kalau ibu x jage. so sbb tu la sakit then mati. huhu

    ReplyDelete
  16. bestnye nnti dapat main ngn anak kucing..nk 1 boley tak? dah bagi nama lom? meh2 nk tolong bagikan. hehhe

    ery, i link u ok?

    ReplyDelete
  17. awww comelll

    pinjam nak bwk jln2 masuk poket

    ReplyDelete
  18. @.::WaNiE::.
    wahahaha mentang2 kecik, bwk masuk poket je.
    lemas le! hehe

    ReplyDelete
  19. Milikilah sebuah hati yang tak pernah membenci. Sebuah senyum yang tak pernah pudar, sebuah sentuhan yang tak akan pernah menyakiti dan sebuah kasih sayang yang tak akan peernahberakhir untuk selamanya.

    ReplyDelete
  20. tak keluar pun gambar kucingnya..letih aku refresh wakaka

    ReplyDelete
  21. kakak kamoo jels 2....:)
    dia pun nak bergambar kastsane jugakk..:P

    ReplyDelete
  22. ery, amik gambar takpa, tapi jangan guna flash. sebab apa, mata kucing terlampau sensitif. kalau cahaya terang tiba tiba, takut mata dia rosak somehow. =)

    ReplyDelete
  23. sy tak minta sangat kucing,takut kena gigit.hahah

    pasal ambik pic tu rasenye tak kot,rekaan semamta2 tu.:)

    ReplyDelete
  24. pasal yang amek gambar kucing tu, dah selalu dengar.
    tapi ajal maut kan kat tangan Tuhan.
    mungkin memang umur dorang tak panjang.
    dah banyak kali derita tau kucing mati.
    jaga dorang elok2 ye ery.

    p/s; ade gak org ckp,kalo tunjuk kucing depan cermin pun, boleh mati cepat.
    tapi tanak caya la sume tu.

    ReplyDelete
  25. tang kucing gwa xley lepas

    comeyl la siyal!

    gyahahahahah~

    ReplyDelete
  26. @ismishahril
    ohhh tp kalau dorg tgh tido cmni? hehe

    ReplyDelete
  27. @fikah mus
    tu la kan? xtau cemane dtgnye kata2 cmtu. huhu

    ReplyDelete
  28. @hellioz
    haha macam aku. geram je tgk kucing kot~

    ReplyDelete
  29. giler comel baby tu mak dia pun totap comel hehe
    anak buah ko pun comel gak wehh geram tgk putih mengebu

    ReplyDelete
  30. a'a..prnh gak dgr pasai amik gmbr kucing nnt kucing mati tu..tp den buat jugak..idop je kucing2 den smpai skang..tua dah pun..nyanyuk2 dh..ahaha..

    ReplyDelete
  31. tahniah ada baby baru...hik2, ohh mkn trus kat manhattan xajak kucing skali mkn eh :)

    ReplyDelete
  32. @Miss ...
    sng kate semua comel la kan? ngahaha!

    ReplyDelete
  33. hahahaha.. x betul la. ade plak camtu. isk! sbnrnya, klu kita slalu kaco baby kucing tu, nti mak dia taknak dah anak tu, sbb dia rsa tu anak org laen punya.. ngeee =P

    semoga 4 ekor baby popok membesar dengan sehat dan kuat.. (nmpaknya kena minum milo!) hihi =P

    ReplyDelete
  34. weh2...

    name yang aq suggest tuh diterime ke tak? wahahhaha

    ReplyDelete
  35. siap kau soh aku join group suka kucing kt FB yek? hhehehehhee

    ReplyDelete
  36. @Nur Su'aidah
    hahaha aku invite je semua sebab tu kawan aku yang buat. ekekek

    ReplyDelete
  37. i suka kucing tapi takut nak pegang. emmmm. tahniah sbb dapat cucu, err ? :P
    btw kakak kandung u ke tu? sorry kalau soalan ni bodoh sket..

    ReplyDelete
  38. @eykameow :)
    laaa yeke?
    i ingat u betol suke kucing sbb name pun "eykameow". hehehehe
    haah.. kakak kandung. kenape? >__<

    ReplyDelete