(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Monday, August 30, 2010

Kisah Karaoke dan Gath Buka Puasa GB

hye. salam Isnin.

seperti yang diwar-warkan dalam entry Gath GB Buka Puasa lepas, maka Sabtu lepas hadirlah aku ke Gathering ini. aku gerak dari rumah dengan AzizanKadir dan Yus seawal 12 tengah hari OK? jumpa Chaon, Miro, Kech dan kakak adik, dan Nisa di tasik Shah Alam. romantik kan tempat pertemuan? hahaha. disebabkan sampai terlalu awal, maka kami layan Karaoke dulu! yaa, layan 20 lagu yang kebanyakkannya hanya dilayan oleh Yus dan AzizanKadir, hot couple ni. haha.



karok dulu
entah nyanyi lagu apa ntah
the girls
the boys

masa ni, si Yaya violetless tak sampai lagi. lepas tu kitorang terus ke bowling pukul 4 lebih jugak kot. masa sampai dah ramai kot kat bowling tu. Joe siap dah bayar bowling dah. cis, bukan nak tunggu kami! merajuk sekejap aku dengan Joe. haha. maka dengan itu, kami pun buat team sendiri. main 2 game je. kat sini lah aku janji nak jumpa dengan Su'aidah, Innz dan Kaizen. tunggu si Syahid tak sampai-sampai lagi. hish lambat la!


muka penat gila. padahal 1 game tak habis.
feewit. jangan jeles Aie main dgn ktorg. haha
KAMI.
beramai-ramai.


ramai kan? hampir separuh bowling tu dikonker oleh GengBlogger sahaja. yaaa the best lah! dah habis bowling, pergi gerak ke bazaar Ramadhan untuk carik juadah berbuka kat Dataran Shah Alam tu nanti. lepas tu berbuka kat Dataran. woahhh! ramai kot yang berbuka kat situ, bukan kami je taw. sangat meriah dataran tu ok? mungkin sebab lokasi yg dekat dengan masjid kot. aku beli murtabak (wajib, ni pon lepas paw Innz dan Kaizen. huahua), nasi lemak dengan air bandung cincau. tapi nasi lemak, makan tak sampai separuh pun. rugi! tapi naseb baik RM1.50 je. heeeeee.
sebelum berbuka. naseb sempat sampai. haha
Innz, Kaizen dan Syahid yang mengaku dirinya Hellioz.
gyahahaha~ 


dan lepas tu ke masjid dan malam pukul 9.30pm event bermula semula. tapi masa ni dah tak ramai dah. ramai dah chow lepas berbuka. malam tu cuma ada aktiviti Ice-Breaking and Sharing Session je. owh tak lupa juga prank! huahuahua. prank kat siapa? dekat besday boy lah, Yus!


ice breaking. mase ni nak sepak Yus.
prank besday boy, Yus. haha
Su, antara yg plg rapat dengan aku ;)
Eni, baru kenal dlm 2,3 hari. hehe
ijai. artis hari ini. haha
KAMI dan besday boy . TERBAIK!
sebelum pulang


terharu biru encik Yus kami wish dan prank dia. hehehehe. kitorang sayang ko taw Yus. ahakss. lepas tu terus gerak balik sebab dah nak pukul 12am kot. sampai rumah dalam pukul 1am lebeh. tak leh balek lambat, anak dara kan? huahuahua. memang SUPERB! jumpa korang lagi ye? ;)

meh usha entry KOMIK Joe ni. best!






lepas ni buka dengan SoPanass pulak.
yayy!

55 comments:

  1. itu pun mau bagitau..thanks for the delink!! yeah..hikhikhik

    ReplyDelete
  2. ery x puas nyanyi ke?mggu dpn aku byr 40 lagu.nannyi sampai lebam ok.haahhaa..

    gerak dari rumah ke bus stop je ni?kah3

    ReplyDelete
  3. nice to finally meet u in person. :)

    ReplyDelete
  4. Quote: Innz, Kaizen dan Syahid yang mengaku dirinya Hellioz. gyahahaha~

    erk biar betik??? gyahahahahha~ ape2 pon happening kan? hehhee..

    ReplyDelete
  5. awalnya sampai tak tegur aku pun..agak kecewa..huhu

    ReplyDelete
  6. terbaek!hehehe~
    nway,bler nk ade gmbo ko ngan ak nie?hehehehe=P

    ReplyDelete
  7. memang kesian kat cik yus, kena tepung tapi mesti bday paling dia x leh lupa ark?? huhuhuhu

    ReplyDelete
  8. sayang yus.. ahaks~~ dah la aku orang pes baling.. kantoi gambar kat camera mane tah.. hahha.. kalo ade lagi boleh join lagi.. tue pun kalo sume tak sebok la kan.. tapi sempat la buat bintang yang cantik tue kan..? hakhak..

    ReplyDelete
  9. wahaaaa! hellioz@syahid? wakakakakka

    ReplyDelete
  10. sumpah seronok kan korang...layan tu berbuka ala ala picnic...huhu best...

    ReplyDelete
  11. belum lagi berbuka dengan blogger.cdgnya minggu depan :)

    ReplyDelete
  12. bestnye korang.. sob2 .. gua tak pergi..

    ReplyDelete
  13. sukeeee.....hahaha...bintang sangat terbaikkk!! lenkali kita lepak same2 lagi weh! i sayang u all ... !!!

    ReplyDelete
  14. hahahahahah!!! ery ery terima kasih sebab ada muke aku kat situ weh.. aigo!! :D seronok gila semalam kot

    ReplyDelete
  15. hahahaha..kami sesat ery..kami sesat!!

    btw nice to meet you..kehkehkeh

    ReplyDelete
  16. wahh mmg best dpt jumpe sume..wlaupon ade yg x dpt tegur..skodeng dr jauh pon dh best sbb tgk live muke blogger sume nih....hehehek

    ReplyDelete
  17. aku bukan hellioz! spontaneous kot

    ReplyDelete
  18. hahha.. aku tau korang sayang kat aku :P sgt happening gath ni.. specially geng2 kite yg sg berkimia.. hahhaha..

    ReplyDelete
  19. @azizan4444
    harusla x puas!
    hahahaha
    semua ko konker

    ReplyDelete
  20. @syahirul
    hahahah syahid jawab dah tu
    spontan je
    ngehehehe
    cuak ke bro? :P

    ReplyDelete
  21. @Faizal@PeJAY
    alahaiii
    sorry la
    aku ni pmalu gak wlopon nampak x pemalu
    haha

    ReplyDelete
  22. @Nabiel
    ko lepak kejap sgt
    x smpt ramah mesra
    hahaha

    ReplyDelete
  23. @YuSeNzE - KniGhT
    berkimia?
    woahhh
    ku anti perkataan itu >___<

    ReplyDelete
  24. hehe, baru membaca dan mengusha dengan tekunnya
    best2

    oo, layan karok, lepas ni bleh berkarok plak

    ReplyDelete
  25. nice to meet u kali ke2m w/pun tak bertegur2..hihihi

    ReplyDelete
  26. @Mohd Adziim
    lambat ke?
    okela tu
    hbs event trus balek taw
    event hbs kul 11 kot

    ReplyDelete
  27. majuk dengan ery.. coz ery sedikit pun xnk bergambar dengan bro even dok bertembung n bersembang byk kali he...23x

    majuk2.. majuk

    nk gula-gula

    Regard,
    BroFramestone Blog
    @ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

    ReplyDelete
  28. seronok tengok gambar korang...
    jeles..jeless...
    =)

    ReplyDelete
  29. @Bro Framestone
    aiyoyo
    da bro pon xnak amek gmbr dgn ery
    :P

    ReplyDelete
  30. walamak bila kita nk karok sama? haha

    ReplyDelete
  31. hahaa.. gambar ak sekeping jer.. sadis2.ehee

    ReplyDelete
  32. wah syoknya... apakan daya.. ada kursus... sabtu ngan ahad...

    ReplyDelete
  33. wah join diorang ni gak..
    best tuh...

    ReplyDelete
  34. Wuwuwuwuw teringin sangat nak pergi

    ReplyDelete
  35. wow.
    best gile buke ramai2 gile camtu.
    nice!

    X)

    ReplyDelete
  36. @x-po
    tetibe ckp x jeles
    jeles kan sbenanye?hahahah

    ReplyDelete