(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Thursday, August 26, 2010

Gathering Buka Puasa GengBlogger 2010

hye. salam Khamis.
klik pic for event in FaceBook
hari ni aku nak balek normal, iaitu penggunaan bahasa "aku, kau" sahaja macam biasa biasa dok bercakap. hehehe. sekali sekala nak buang tebiat, hari-hari sama pun bosan jugak kan? ;) okay, entry kali ni nak cerita tentang event buka puasa yang dianjurkan oleh 1 of top blogger lah jugak kan, iaitu Joe. jangan kata tak kenal? ngahahaha! sedikit info tentang event buka puasa ni :
Tarikh : 28 Ogos 2010 (Sabtu)
Tempat : Plaza Alam Sentral & Bazar Ramadhan & Dataran Shah Alam @ Masjid Shah Alam
Masa : 3-11 Malam 

Tentatif :
Plaza Alam Sentral
3.00-3.30 : Pendaftaran
3.30-5.00 : Bowling Merdeka GengBlogger (pilihan-pemain atau pemerhati)
Bazar Ramadhan
5.00-6.30 : Acara Sampingan 2
Dataran Shah Alam
6.30-7.00 : Group Photo dan Bergambar kenangan
7.00-7.30 : Bersiap untuk berbuka
7.30-8.15 : Makan-makan (pot luck)
Masjid Shah Alam
8.15-9.45 : Solat Maghrib + Isya + Terawikh
Dataran Shah Alam (berubah mengikut keadaan)
9.45-10.30: Aktiviti akhir
10.30-11.00: Bersurai
InsyaAllah aku akan ke sana berjumpa dengan bloggers yang lain. aku tengok kat blog Joe baru berapa orang je yang daftar. hoii bloggers lain tak mau join ke? rugi wooo tak datang. seronok! hahahaha. bila lagi nak jumpa kan kalau bukan event macam ni kan? kalau harap buat event sendiri, memang tak menjadi. hahaha! Joe kata ada penampilan istimewa untuk event kali ni. aku harap sangat Zack Zukhairi, pasal Ariff Shah jumpa dah Gath yang lepas ^____^ so apa lagi, JOM TERJAH !

kalau nak join, boleh isi form kat [SINI].


err nak bawak makanan ape ye?
=____=
tak maw update sampai da lepas sabtu =P

45 comments:

  1. zack tgh kt malaysia ke skg?? silap2 hami.. hahahaha! :D die kan dak uitm shah alam :D

    ReplyDelete
  2. saya..
    maybe attending.
    huhu..
    nak bawak pe ye?

    ReplyDelete
  3. patut ar jan soh aku isi borang.. ade lawan boling upenye.. weh.. isi kat aku.. nape blog aku xde link jugak...? hahha..

    ReplyDelete
  4. alamak..macam best je..tapi....tak ade transport....T______T

    ReplyDelete
  5. mesti seronok.. tp mmg comform xleh joun.. hmmm...

    ReplyDelete
  6. eh ery pegi eh?kimsalam kat semua yang pergi ye..bestnye....

    ReplyDelete
  7. ramainya peminat zack zuhairi doctor cinta.. gyahahahahha~

    jumpa di sana :) i know who will come :)

    ReplyDelete
  8. ramai orang balik kg kot...
    cuti panjang tue..5 hari kot..hehe

    ReplyDelete
  9. best2
    tp syg, xdpt nak g jugak kali ni

    ReplyDelete
  10. aiseh , hahaha .
    aku ade hal lak time tu , pasal makan2 ni smngt sket, hahah

    ReplyDelete
  11. seronok la...
    ingat nak pegi..
    tapi tak kesampaian...
    huhuhu

    ReplyDelete
  12. jom terjah beramai2..yg daftar tak brape..tp tgk kat facebook..yg attending lebih 100 orang..mau penuh dataran tu..ahaks..

    ReplyDelete
  13. erkk shah alam ke?? saya kat melaka ar.. adoii

    ReplyDelete
  14. hoho...sy malu...lgpun org x kenal sy pun...hehehe

    ReplyDelete
  15. @molmolla
    yupp
    di msia sudah

    erkk hami?
    =________="

    ReplyDelete
  16. @noor afzan
    ada pegi bazar tu
    xyah bawak pape dah
    hehehehe

    ReplyDelete
  17. @Amar Amirah
    anda di msia skrg?
    OMG!
    datang la babe!
    huhuhu

    ReplyDelete
  18. @Admiral Hafiz
    tp u pegi yg kat melaka kan?
    yang intan buat?

    ReplyDelete
  19. @Aus MeLankoLikalaaa!
    cam ni la aus
    bile nak beramah mesra ngn ko ni?\huhuhu

    ReplyDelete
  20. @NiZaM Limited
    kt FB tu event lame kot
    tu pasal ramai
    huhuhu

    ReplyDelete
  21. wahwah
    jumpa sana pulak ya cik ery
    skali dengan kad raya
    erk?
    hehe

    ReplyDelete
  22. ni untuk gengblogger je ke?
    cam best!

    x)

    ReplyDelete
  23. pod luck nnt ble ke bwk bnyk2..aku bahgian makan jeee..klu semua ble nnt mmbzir...kan xelok tu...huhuhu

    ReplyDelete
  24. @Pusher Aries

    haha
    kalau semua pk cam ko x ke naya?
    sorg pun x bawak makanan :P

    ReplyDelete
  25. jauhnya nak dtg..huhuhu

    tp kn page gengblogger mcm bermasalah la.kenapa ek?ke saya sorg je yg kene.

    ReplyDelete
  26. @ayin~weeweet
    ayin dok mane?

    aah mmg tgh problem
    jangan risau
    semua org pon same :)

    ReplyDelete
  27. wah..mcam best.. len kali jmput la Nawza skali..nk join gak pasnieh nye gath...

    ReplyDelete