(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Saturday, May 26, 2012

WHY are you so adorable?

Hyeeeeeeeee! Assalamualaikum!

Semalam masa tengah sibuk-sibuk cari movie nak download, lantas aku terjumpa lah satu movie ni. Tapi aku macam, EH movie baru ke? Tapi macam tak ada pon kat wayang? Cerita si Puss In Boots yang sangat comel itu!


Comel kan? Aku pun apa lagi, laju-laju download (tak lah laju mana sebab wifi cilake). Aku jadi gila tengok kecomelan 4 ekor ni. Dapat pulak aku memang seorang Ailurophile. Apa Ailurophile? Ahh, aku dah link kan tu, rajin-rajin lah click. Huehuehue!

Rupanya ni short movie je. Duration dalam 15 minit macam tu. Tapi, berulang kali aku tengok sebab diorang COMEL sangat -___________- Masa tengok tu tak kira lah betapa meroyan dan psikonya aku! Nak tahu part mana yang aku meroyan sangat tu? HAH ini !

Aku sanggup Pause, and capture scene ni tahu?!

Amacam? Psiko tak? KAHKAHKAH ! I can't bear their cuteness, their eyes! Seriously! Tapi jangan mudah terpedaya dengan kecomelan diorang ni, nakal sebenarnya! Well, itulah kucing; Comel TAPI Nakal. Zzzzz.

Siapa ada kucing? Korang pernah tak tengok scene bila kucing kau tengok kau, lepas tu mata hitam dia membesar? Pernah tak? Aku pernah! Tapi tak lah sebesar macam 4 ekor ni. Tapi that time memang aku macam HOI, APA COMEL SANGAT?!



ARGHH! Okay, sudah! Kalau nak tengok YouTube, korang search je Puss in Boots & The Three Diablos. Ni salah satu lah aku bagi kat korang ;


Tengok lah korang tengok, dan pastikan get something untuk lepaskan geram korang nanti! HAHAHAHAHA. 

Sekian, wassalam!



p/s : dan-dan rindu kucing kat rumah T__T

7 comments:

  1. Ko tumbuk2 bantal ke nak lepaskan geram?

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah. comel sangat. tak tahan. bahahahahaha

      Delete
  2. comelnye...mata kena besar baru comel,kl dah tua msti tak berapa comel.

    Jemput untuk menyertai Give Away Contest saya
    Give-Away Contest

    ReplyDelete
  3. Comel nak mati kan dorang. Geram jek tengok!

    ReplyDelete