(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Thursday, June 25, 2009

Kisah Bengang ku ..

halooo. salam.

bengang sangat aku skrg. bengang kt sape? bengang kat lelaki. hahaha. lelaki2 jangan nak terase ye. aku cume bengang kat seorg lelaki sahaja. kisahnye begini.

bermula lah kisah, pada pukul 12.50 malam, seorang jejaka menelefon aku. ya, kawan aku sendiri la, so aku angkat je la. name die
dol (bkn name sebenar). die ni baru je couple dalam sebulan lebeh. dalam tempoh sbulan lebeh tu jugak la aku dah break. huhu. bile aku nampak je name die kua kat skrin fon aku, 1 je dlm kepale aku.
mesti ade problem dgn awek die ni. time2 mcm tu jela die rajin nak carik aku. tp aku sbg kawan bersabar je la. yela, kawan kan. ade masalah kte tlg dgr n tlg bg pendapat kan? :) die hampir nak cakap masalah die tp die seolah2 tau aku mcm malas cket nak layan die semalam. so, die x jadi nak story, then aku cakap OK.

aku tibe2 tanye, kenape tak call ur gf? die blh jwb, "die tgh gayut ngan org len". oh! so awek die gayut ngan org len, die pon balas dendam then call aku? dari situ aku dah geram. tp die konon2 nak amek ati aku, die ckp la, die
TERINGAT kt aku. walaweh! ape masalah ni? dah ade awek, jage je la, kate sayang gile! "she's my spirit". huh!

bukan setakat tu, die tanye, bile aku nak ade pengganti? aku cume jwb, "TAH. takde terPK lg." die terkejut n tanye, ati aku da tertutup utk lelaki ke? hah! ni pn 1 persoalan. aku sendri xtahu. haha.
pastu die tanye, "
DENGAN saye nak?" aku jawab, "mintak penyepak ke ni? awk tu kan dah ade GF. nak ape lg?". sirius gle aku, pdhal dengan die aku x penah sembang sirius2. die tanye lg, "KALO la saye break dgn GF saye, awk nak x?". gile la laki ni! aku tibe2 jd cm meluat gle ngn die. pastu die gelak2, ckp MEN2 je la :D hahahha. so aku pn gelak la skali. hehh, pdhal dlm ati aku, mmg geram!

pastu tah ape2 merepek lg, last2 sekali, dah nak letak telefon, die boley ckp "SAYE RINDU AWAK". aku x ckp pape balik kt die, aku diam je. malas lah aku nak layan. pastu trus je aku BYE!


ape ha sume ni? dah ade awek, kate sayang gile n mcm2 la, tp dok menggedik lg ngan aku. die buat aku mcm BINI no 2 die, bile x dpt BINI PRTAMA tu, die sibuk call aku. haishh. pastu aku rase mcm benci sgt dengan lelaki la. tu yang tibe2 aku merasakan hati aku dah TERTUTUP untuk insan bergelar lelaki.

sekian. time kaseh sbb bace.

ini hanya luahan perasaan, dont take it serious :)

2 comments:

  1. laki yang x cukup belaian kasih sayang tu.
    hahahah :P

    ReplyDelete