(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Saturday, June 27, 2009

Sleep problem ...

tajuk nak dalam BI je. ahaha tp aku tulis name dlm BM sudeh
FYI, aku menaip post ini pada pukul 4.22 am 27 Jun 2009. apela masalah aku ni. ari2 aku tido lambat. lepas tu, bangun lambat la. ape lagi kan? kui3 :P~ tapi aku x nak pon tdo lambat. bile aku mengantuk dalam pukul 12-1 mcm tu, aku pon masuk la tdo. dah gosok gigi, cuci muke, buang air semua, aku pn membaringkan la diriku atas katil empuk aku tu. tp, baring punye baring, golek punye golek, aku tetap x boleh nak lelap. aku rasa aku tau puncanya.

"
aku selalu fikirkan si DIA."

tu lah sebabnya. adui. kdg2 rase mcm x pikir pon, tp sebelum tdo tu la die nak menjelma dalam kepala otak aku ni. and bile aku dah start ingat kat dia, of course aku tak boleh tdo dah! asik pikir je. mcm2 la pikir kan. dapat pulak bile sorang mamat ni call aku lg. and asik tanye, "rase sunyi lg ke?". mamat ni penah muncul dalam post aku yg before ni
bile die tanya mcm tu, aku mmg la jwb "takde lah". tapi secara automatik nye, dia akan muncul dlm fikiran aku.
kdg2 rase terseksa jugak, yelah, ganggu tdo aku sme. tp aku xleh nak elak. sebelom tdo tula mcm2 muncul kat fikiran aku. pasal
dia, psl study, psl result, psl family. semua lah. sbb tu, aku mmg sll tdo lmbt. padahal esok Sabtu, aku nak g Mid agak pagi la. xtau la camne keadaan aku nanti. jangan mamai sudah. hoho~

aku nak kene adjust balik tdo aku ni b4 aku balek kolej. kalau tidak, baru 1st day kuliah da ade attendance kosong. hahaha. ku xmau ulangi peristiwa2 sem lepas. tobat!!

ckp psl balek kolej, about 1 week lg kat umah nih.
ahad (5/7) aku balek kolej dah. Kolej Ibrahim Yaakub, kolej paling tinggi dan bersedia utk mendaki semula. hahahaha. dan x sabar nak jumpa kawan2 kolej, and i'm wondering, who'll be my room mate?

6 comments:

  1. cik eli caiyok2 ye..
    jgn tdo lmbt ni jd mata panda..
    hehehe...~

    ReplyDelete
  2. huhu.
    nana pun same.
    nak btolkan waktu tido balek.
    nahas masuk sem baru ni :(

    ReplyDelete
  3. tahap kritikal da aku ni. huhuh.
    tp xpe, aku akan cube utk berhenti berharap.
    eh! xmo berhenti berharap, cume berharap dlm diam :)

    ReplyDelete
  4. to Anonymous : sile jangan perasan ye. maceh~

    ReplyDelete