(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Tuesday, September 1, 2009

Entry di kala sunyi

sunyi wey. aku dah balek kolej. room mate aku balek esok. so aku sesorang la. damn! bosan gile bapak nak pus. hahahahahahah. menyatakan kebosanan yg melanda.
tutorial yg kene hanta, dah siap kot. cume tngl yg xtau je. esk copy n paste dr member. ekekek.
lab report jua da siap. suppose kene study utk mid sem test. but, got no mood. nak tdo still too early. nak sahur dulu, baru tido. so, wat to do? typing n typing la.

td ptg aku jalan g Giant. aku ade la beli 1 kemeja ni. mahal jgk la. tp sekali tgk da mcm baju inspector. korg tgk la sendri.

kan2?mcm baju inspector kan?
haha.

aku rase aku nak jual la. ade kwn2 aku nak ke? kalo takde, aku masuk dalam MUDAH. ni la tmpt aku jual brg2 terpakai aku. hehehe. oh ye, hp aku pn dapat baju baru. mahal tu. huhuhu.

hehe, cover getah baru beli.
ngeee~ jgn calar lg ea hp ku syg.

oh ye. td berbuke mak aku buat cream puff. sedap! mmg faveret aku. tp tak sempat amek pic, kebuluq sgt. hahaha. tp ade kot yg tau cream puff cne. kan?

sebenarnye, aku dah byk sgt spend duit sepanjang ogos ni. smenye ke shopping. ade la RM 400 plus minus kot. huishhh. tu sme tanpe disedari mak aku, kalao die sedar, habes gua. jadi, utk bulan sept ni, aku nak berjimat la. lg pon mmg da xde ape nak beli. utk raye mmg selesai. hehehe. skrg tunggu duit komisyen kuih raye lak. weee~

post hari ni sgt merepek kan? disbbkan bosan le neh.

foot note : tgh kecewa.


5 comments:

  1. em baju tu mungkin lebih berupa
    kot makmal versi berbutang dan
    bertali pinggang. heee :p.

    p/s: kecewa? kenapa bah? ;p

    ReplyDelete
  2. hahahha ye kot. hishhh nyesal beli.
    kecewa..kecik ati..sme ade :(

    ReplyDelete
  3. hahahah hp tu tidak le.ngeeee~~ syg wo :P

    ReplyDelete