(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Saturday, October 10, 2009

Ngeri Sey!

setelah sekian lama (sebulan lebih jgk la) tidak ke MidValley menonton wayang & bermain bowling. at last! hari ni aku ke sana bersama 2 coursemate ku, Ain & Paan. aku gerak dr umah, dorang dr UKM. meet at MidValley terus.
agenda yang dilakukan setelah sampai :

agenda 1 : bermain Bowling

hanya aku dan Ain je main. Paan tidak kerana alasan beliau adalah kerana beliau memakai baju kurung. ohh beliau sgt supan kan ke MidValley pakai baju kurung. hakshaks. main 1 game je pun. xmo lebey2, nanti tanganku sakit. xley menulis. hu hu hu.

sila la kenal pasti mane 1 saye, mane 1 ain. ha ha ha. baju kami same :P

baiklah. selesai agenda 1.

agenda 2 : makan McD.

ok, agenda ni hanya dilakukan oleh aku kerana tadi sampai mereka sudah menjamah Burger King. terlihat nyonya disebelah membeli set McD sehingga mendapat 5 gelas Coca-Cola. ohh! semangattt! anda tau syarat2 nak dpt gelas Coca-Cola yang pelbagai warna itu? syaratnya : beli 1 set LARGE McValue Meal + 1 Sundae IceCream. ohhh! kalau aku makan begitu, pasti tidak mampu berjalan :P

agenda 3 : menonton wayang - Sorority Row


haaa. tibelah part ngeri itu. takmo cite jalan citenye. nak gi tengok! hahaha. cume ape yg berlaku adalah, peristiwa jerit-menjerit. tu je :P

agenda 4 : makan petang (makan lg)

singgah di resturan ape tah dlm Jusco. Ain & Paan menikmati Laksa. aku menikmati Nasi Lemak (makan ptg ke cmni?) ohh xla sdp sgt. tp habis gk la. kempunan nasi lemak nye psl :P

sekian agenda kami. ohh ye, bile nak balek. kami terpaksa tunggu KTM sampai 3 trip (bygkan keadaannya). kami sampai 8malam di KIY. masing2 pengsan, aku je tak. he he he. masih kuat :P

ade Playboy. kete je chantek. model tak chantek pun.

lihatla paan berbaju kurung.ihiks.

saye dan Ain
footnote : ahad semakin dekat. yeah!


15 comments:

  1. waaa. dh tgk sorority row! best
    ark? out of 10? hehe

    ReplyDelete
  2. aku nak tgk wayang ler

    dah dua minggu cuti

    ReplyDelete
  3. bestnyeeee
    lama dah tak kuar hang out dengan kengkawan

    ReplyDelete
  4. had a great time with u my dear fwen~



    we gonna have it again sumday!



    mari bersama menuggu ahad~
    suke bile tgok ko happy~


    its such a cure 4 my sadness~
    luv u alwaz dear~

    ReplyDelete
  5. wa waaa bhgia yaa klua gtu;)
    aip
    akak sorority row besh ak ?
    na g tgok niee
    :):)

    ReplyDelete
  6. hmmmm. boleh tahan la. nak kate 10/10 tu x ler. ade la kot 8/10. hehee.

    yupp. hang out dgn kwn tu sgt best ok :)

    ReplyDelete
  7. Ape motif kuar pkai bju sama..??

    ReplyDelete
  8. ahahahha menunjukkan kami kawan baik! :D

    ReplyDelete
  9. Agendanya asyik-asyik ya!
    Jadi kepengen ikutann deh!
    salam akrab, Non....

    ReplyDelete
  10. asyik ke? biase aje. tenx for visiting :)

    ReplyDelete
  11. ery...entri trbru zan..must ery ske..
    khas utk org cm kamo..
    i'Allah...he

    ReplyDelete
  12. allop.. lama tak melawat blog kami.. huhuh

    ReplyDelete