(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Thursday, October 1, 2009

Perut kenyang sepatutnya senang hati kan?

hari ni mmg kenyang. ade Perayaan 1 Malaysia & Pesta Tanglung kat kolej aku ni. so, dpt makan free. byk lak tu. boleh tahan sedap. makan lemang, nasi impit, rendang & soto. makan kul 7 pm.

lepas tu, belah malam plak, ade jamuan raya bebudak UK aku. makan mee kari. ohh makan free. sememangnya sedap la kan? :D aku bab2 makan camni, xleh lepaskan peluang. mesti join. ekekeke~

tadi balek dr UK, sempat jgk tgk persembahan bunga api kat kolej aku. yeayy! cantekk! mst mahal kan? banyak duit kolej. tra lalala.

tp part x besnye, sepatotnye ahad ni nak gi beraye dengan si jejaka. tp, td si jejaka cakap, kete kakak die gune & si jejaka tumpang member beliau. hurm. mcm x malu sgt2 pulak aku pun nak ikot naik kete kawan die, kete die takpe la. tahla. hati kecewa sgt. hampa sgt. sampai rase nak menanges. sum1 shoulder pls :( mungkin aku berharap sgt kot, sedangkan si jejaka tak janji ape pun. si jejaka cume kate, insya Allah boleh. mungkin sbb terlalu rindu kan si jejaka, aku jadi hampa.

si jejaka, miss u so much. can't help this feeling anymore ;(

esok pagi mau pulang ke rumah terchenta. nak buat ape duduk bilik sorang2 kalau takde ape2 plan? kawan2 busy. nak hang out pun x boleh. room mate juga pegi field work. hurm. pasrah nye.

antare budak UK.
dari kiri : shyda, rozed, saye.

11 comments:

  1. Kak, Eeqa tahu Eeqa lagi muda dr akak and masih di bawah umur lg pon but I'd went through your situation and it was damn hurtful kak. Sorry to say, mengikut pengalaman eeqa, your bf is not ready to get into a serious relationship with you, and to have a commitment with you.

    Carilah laki yang sayang kita lebih dari kita sayang dia. Laki yang sayang kita lbh dr kita syg die akan hargai kita, akan jd sensitif terhadap perasaan kita. Sebaliknya, lelaki yg kita proposed, hanya ambil mudah ttg perasaan kita. And yet, dorang takkan rasa susah hati utk minta putus sbb bkn dorang yg propose.

    Eeqa tak bermksud nak rosakkan mood akak. Tp pd pandangan eeqa, it's obvious that ur bf does not appreciate you.

    Maaf kalau akak tersinggung.

    ReplyDelete
  2. tu ler.. tak privacy pun kalau naik keta ngan org lain..

    ReplyDelete
  3. i hate but i hv to second adek eeqa. sorry. no offence.

    ReplyDelete
  4. relek2

    banyak masa lagi boleh melepas rindu sama si jejaka

    ReplyDelete
  5. eeqa. hurm. tah laa. bingung la. malas nak pk benda ni lebeh2. kalau kate psl serious, SERIOUSLY akak pn x serius mane lg dlm relationship. but i dont want to hv another bf. n i know, him too. tp mgkn usia blm matangkan pikiran msg2. so much too think about that is much more important & serious.
    tu pndgn ery lah.

    ReplyDelete
  6. tu laa. byk mase lg insyaAllah.

    erm lg 1 eeqa. kalau laki tu syg lbh, pmpn lak x hargai.
    kalau pmpn syg lbh, laki lak x hargai. same je. terpulang pd diri msg2 je.

    ReplyDelete
  7. Kalau akak tak serious dlm relationship ni, you won't hope anything from him. You won't be in this depression. For me, you have just killed the goose that laid the golden egg. I do believe that ladies like you and me don't need a mate, a boyfriend or so whatevernot to be 'somebody'.

    Come on, akak pandai. Tundukkan kat dia dgn kepandaian akak. Bkn utk menunjuk2 or riak tp just to show him that you're not a fool :)

    Eeqa taknak akak jadi mcm Eeqa dgn Khairul Helmi. Tu aje. Eeqa tak kata bf akak mcm Khairul Helmi but they way he treats you sama mcm the way Khairul helmi treated me. Tiada keikhlasan. He doesn't even bother how you feel toward him. Sorry again kalau akak kecil hati.

    ReplyDelete
  8. i think serious ni ade byk term kot. mgkn eeqanye serius lain kot dgn akak nye serius. huhu. lgpun eeqa mgkn xtau situasi sebena die. akak penah tgk situasi sebena die. sbb tu i just think positive in whatever happen. akak xnak comparekan die dgn sesape. sbb kalau akak keep comparing him to others, sampai bila akak xkan ade psgn yg btl2 dpt puaskan ati akak.
    akak x kecik ati.akak anggap tu sbg 1 nasihat la. akak lbh mengenali die. :)

    ReplyDelete
  9. kawan le.ahahaha. tu mak datin oke :P

    ReplyDelete