(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Monday, October 26, 2009

Telinga Gatal-gatal

26/10 - Isnin - 12pm - 2 jam - Kimia Organik II

(garu telinga jap)

adeyy. aku gatal telinga bukan pasai pa. tapi pasai nak selesema nih. dah macam nak demam tp masih tabah lagi. esok dah la 1st paper aku exam. paper killer lak tu - Kimia Organik II. and hari ni tibe2 rasa cam nak demam. ohh dugaan! T___T

aku sakit kepala for the whole day. aku rase aku takde migrain, tapi sekali aku kene sakit kepala, mmg amek mase almost 2 hari baru baik. dan skrg, baru rase sikit lega.

esk paper organik. dan aku tak habis belajar pun. mau taknye, seharian tido je. kepala bengap punya pasal. study pun lagi menyeksa diri je. hurm. esok siyesly, aku tawakal je la. aku br habis 2 bab je kot? erh. x patot kan? tula, study last minit T___T

exam kali ni tah nape jiwa ragaku mcm relax je? study relax je. tah nape tah? kalo tak, akula yg plg gelabah, ohhh kenape?? mungkin sbb keadaan kesihatan yg mcm ni, jadi aku mmg takde mood langsung nak study. (antibody ku semakin lemah)

kawan2, doakan aku. aku akan mencuba yg terbaik insyaAllah.

5 comments:

  1. mekaseh topex!
    usaha lebih cmne la demam2 ni. sob3~

    ReplyDelete
  2. semoga cepat sembuh dan berjaya jawab exam..ganbate!

    ReplyDelete
  3. cpt mkn ubat..
    wish u luck in ur exam!!

    ReplyDelete
  4. tenx nobuta n liez. dh sehat skit dah ni :)

    ReplyDelete