(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Wednesday, February 16, 2011

I'm OK. | Gath SB di Shah Alam.

Hyeeee. Assalamualaikum !

Dah seminggu lebih aku tak update. Dalam seminggu ni macam-macam berlaku. Memang jiwa kacau aku selama seminggu ni. Tapi bila jiwa kacau, pandai lah aku nak cari tempat boleh lepas stress, seperti group Sahabat Blogger (SB) di Facebook. Ehem bebudak SB yang baca ni, siapa perasan aku aktif dalam SB lepas aku bertukar status. Hahaha. Biasala, stress kan? ;) 

So kepada sesiapa yang kadang-kadang tertanya, aku OK ke tak, aku nak jawab ni 

I'M OK !

I'll be OK if you stop asking me about him. Opss macam kasar pulak. Aku tahu, ramai yang care tapi aku cerita pada yang betul care je. Tapi ramai jugak lah yang dah tahu what actually happen between me and him. Kepada yang tak tahu cerita tu, aku minta maaf okay. Aku dah tak nak cerita dah. :) So stop di sini :)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lepas seminggu aku aktif kat SB, aku tengok wall SB tu ada buat event kat Shah Alam. Outdoor event kat Shah Alam. Mula-mula macam malas dan segan, sebab aku tak kenal rapat dengan sesiapa dalam SB tu. Tapi setelah didesak oleh budak kecik Eman ni, aku pun ON je lah. Lagi pun ada Eazy yang aku dah pernah jumpa. Hehe. Masa ni Akmal, Andy, Tia macam takde kecoh pulak nak pergi, so ingat diorang tak gi. So aku pun plan dengan Eazy, Eman dan Taufiq

Aku tak tahu nak cerita macam mana, tapi memang best gilerrrrrrrrrrr! Dulu, aku macam pernah stop nak join mana-mana gath, tapi ni macam new environment, new people and new activities, bukan setakat bowling dan lepak-lepak, maka aku join lah. Tak sangka memang superb habis! Ada kurang pun macam dah tak nampak. Hahaha. 

Err ni bukan tergantung ok, ni Musang Terbang. Hahah. Muka bahagia je >__< 

First time join aktiviti outdoor. Aku ni bukan lasak orangnya. Tapi nak main "Musang Terbang" pun mencabar. Sebab apa? Sebab tangga nak naik pergi atas tu curamnya 90 DARJAH ! =________= Dah macam rock climbing jugak. Lepas tu terus tak larat nak rock climbing dah. Sekarang tapak kaki dan tangan tengah sakit =____= Jadi budak sakit dah aku. Hahahah. 

Lepas ice breaking. Kira awal lagi lah. Ramai tak datang lagi.
Dah habis! Ramai kan? ;)

Share sikit-sikit dah la. Hihi. Banyak kamera tak upload gambar lagi. So aku ambil apa yang ada je lah. Tapi memang semua best. Aku pun macam slamber je tegur siapa-siapa kat situ, tapi mungkin ada yang tak tertegur, mungkin tak berkesempatan tak pun malu. Hihik. Congratz buat semua admin yang handle dan Thanx kepada yang hadir. Eh macam admin lak aku. Kikiki. Lepas ni buat lah lagi, tapi event lain lah pulak. Baru tak bosan ;) Seronok sangat terasa sampai sekarang :) 


Sekian. Wassalam !



Entry ringkas je. tunggu  part 2 plak ;)

Ahad ni ada 3 events ;  1. Vlog Putrajaya 2. Sg Gabai 3. Karok
mana nak join? hek hek. 

44 comments:

  1. memang best. x sangke ery ade smalam :)

    ReplyDelete
  2. hehehe.. aku da naik segan nk join sbb rasa diri da tua.

    ReplyDelete
  3. alaaa. kenapa ayaa tak tau pasal gatheringg nieee T.T

    ReplyDelete
  4. waaaaa.. muke ery happyg gile naik musang tu kan? hehe.. hati dupdapdupdap tak :P

    ReplyDelete
  5. eman tu best lah blog die! best kawan nga ery satu kapal!

    ReplyDelete
  6. wahh ramainyee ^^ sume muka best2 jeee

    ReplyDelete
  7. wah, x tau sebab jarang bukak SB.. heeee.. ahad ni pergi aktiviti yang jarang dibuat ok, nanti update.. =)

    ReplyDelete
  8. @Jard The Great
    hahahaha
    takde masalah la jard.
    tp mmg ramai muda2 kot =.=

    ReplyDelete
  9. @MyzaAli
    masa 1st je sbb xtau cane
    lepas tu cool je
    hahahaha

    ReplyDelete
  10. @EmanCloud
    lepas puji blog sendri, puji aku?
    hahaha 1 kapal? kapal apa? kekekeke

    ReplyDelete
  11. aku berjaya menegur ery dengan selambernye..
    haha..

    ReplyDelete
  12. @APi
    akhirnya.. dulu tengok je kan?
    hahahaha

    ReplyDelete
  13. cntik blog de heheh.. seyes jeles tak stay smpai abis!

    ReplyDelete
  14. huhuhuh,dh sminggu ke..mak aih,lame tol
    eh,nk baik2 gak ngn kamu!! nk knal gk!! waa!!!!
    kite nmpk kamu,kamu wat kite cm tunggul!! hohohoh

    ReplyDelete
  15. terbaik lah weyh..
    lawa gambo ko nek musang terbang tu hehe
    xD

    ReplyDelete
  16. Looks so interesting. Flying Fox ni katne ye? Mahal ke? Hehe.. Nampak menarik.. I am quite bored now,wanna get out n do some activity :)

    ReplyDelete
  17. Salam,

    seronoknye dapat gath :)


    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
  18. @HazHand
    ehh alaa.
    kadang tak sempat nak tegur semua
    pasni insyaAllah tegur semua
    heheheheh

    ReplyDelete
  19. @Bella Enveeus
    kat Extreme park shah alam.
    3x naik RM 10. tu kira mcm offer lah.
    kalo tak, 2x RM 10

    ReplyDelete
  20. awk, i dh tinggal link, sudi2lah ke blog sy ye :)

    ReplyDelete
  21. dear..jom join contest lulu!


    http://magic-of-me.blogspot.com/2011/02/contest-design-your-eyes-superbly.html

    ReplyDelete
  22. Hurmm happy betul dia.. teruskanlah.. jgn sedih2 ye

    ReplyDelete
  23. yang lepas and menyakitkan hati tu lupakan saja ery... Mula mula aje sakit... Lama lama ok la.. Dah melaluinya... huhuhu
    SB ni memang bestla.... :D
    SB bukan sekadar sahabat di alam maya

    ReplyDelete
  24. seronok an.. hope if ada gath lg, kita akn lbh mesra.. :)

    ReplyDelete
  25. @misz FaTiN
    insyaAllah
    bkn setakat mesra
    jd geng pun boleh
    hihihihi

    ReplyDelete