(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Thursday, February 24, 2011

Sejauh Mana Persahabatan Antara Blogger.

Hyeeeeeeeeee. Assalamualaikum !

Kali ni segmen oleh Bro Framestone. Saja nak jawab segmen ni, bila tengok ramai dah jawab. Hi hik. Apa entah segmen-segmen ni, eden jawab aje, sebab cam menarik je tajuk dia tu. 


Apa pulak kena-mengena dengan Kyerull kan? Haa bagi yang tak tahu tu, Kyerull ni one of artis dalam Sahabat Bloggers. Ekekeke. Sekarang dia ditahan di wad HKL bahagian Ortopedik sebab besi dalam kaki dia patah. Cemane boleh patah tu, tak tahu lah, tapi mungkin sebab terlalu aktif (?). Tadi dekat wall SB, Taufiq Helios ada bagitahu Kyerull akan menjalani pembedahan esok (Jumaat). So, sama-sama lah kita doakan agar semuanya berjalan lancar. Aminnnn ~

Masa melawat Keyrull Selasa lepas. [Credit to Tetopek]

Ok, nak jawab soalan segmen pulak. Ni beberapa pandangan aku mengenai Persahabatan Antara Blogger :

1) Tidak pernah terputus melainkan terputus internet. Hokhok
2) Perhubungan yang meluas. Maksudnya bila bercampur bloggers ni, masing-masing berbeza latar belakang, jadi ilmu dan pengetahun lebih meluas.
3) Berkawan tak mengira darjat atau pangkat.
4) Kalau ada jodoh, mungkin akan bertemu jodoh sesama bloggers. Aiceceh!
5) Tempat meluahkan perasaan. Perasaan marah, geram, sayang, rindu. Tetttt!

Tu je lah kot. Baru lepas makan nasi lemak, jadi otak lembab sikit. Hahak. Tapi apa pun, aku sangat menghargai semua rakan-rakan aku, termasuk lah bloggers, yang kini dah menjadi sebahagian dari hidup aku. Sayang semuanya ! *Love*

Sekian. Wassalam !



weekend ni cadang nak ke HKL lagi. anyone? 

19 comments:

  1. aha.. kekadang bloggers ni lebih mengenali secara dalaman dari rakan2 sekeliling kan?

    ReplyDelete
  2. rakan2 la penyeri hidup selain keluarga

    Terkini : Panas!!!

    ReplyDelete
  3. betul.. tak putus kecuali line down kan?..
    Jemput ke:ALL IN ONE

    ReplyDelete
  4. aku lg suke berkawan dgn orng yng aku tktau rupe die cmne,bkgrnd die ape citer..

    that how we know how far we could understand people beyond their writing

    unfortunately, i read you well, ery :)

    ReplyDelete
  5. bro sakit awat heliza & kak zarien je yang prihatin T-T

    moga kyerull cepat sembut

    n bro pun sembuh sama

    ReplyDelete
  6. mgkin kah jodoh u dgn seorg blogger jgk..? sile jwp.. hehe..

    ReplyDelete
  7. tue terpulang pd masing2 laa..kan..ade yg kebetulan writers jugak so ok laa..tp xsemestinye nak kwan ngan blogger jer..nak kwn yg famous jer..yg x famous mcm sy sp nak kwn? sob2..ery pun xnk reply msg..hihi..

    ReplyDelete
  8. ape-ape pown,rakan2 blogger terbaik...!! hehe

    ReplyDelete
  9. hoho.. nk like no 4 je rase..
    boleh eh? haahahaha

    ReplyDelete
  10. tunda pagi esok operate die ery..KSP bgtaw td..

    ReplyDelete
  11. hahha,tol

    sekse law line takde

    gerammmmm je

    ReplyDelete
  12. waaa!!!! lupe nk kirim salam pulk tuh..hurm!!! :'(

    ReplyDelete
  13. bestnye dapat kawan jumpa kawan2 blogger yang lain. =)

    i like ur page. polkadot. i love polkadot. hehe

    ReplyDelete
  14. xdpt nk g..ape 2 pon best dpt kwn ...

    ReplyDelete
  15. semoga berjalan ngn lancar pembedahan 6ti..biela doakan...amin

    ReplyDelete
  16. syok weh kenal sahabat bloggers nie! aku suke sgt!! yg best, tak pasal2 aku kenal ery farieha...hahaha... :D

    ReplyDelete
  17. setuju kannnnn~ tapi aku takde pun dapat jodoh dengan bloggers. hahahahahaha :D

    ReplyDelete