(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Saturday, February 5, 2011

Contest Aksi Makan yanmieonline.com

Hyeeee. Assalamualaikum !

Haiyoo contest lagi ! Dah berapa banyak aku join contest pun tapi still belum rezeki aku nak menang mana-mana contest. Jarang sekali aku bernasib baik. Frust jugak kadang-kadang >____< Contest ni mula-mula diberitahu oleh Encik Ayie, sebab dia dengan Kak Yan macam agak rapat. Dah lama dah dia bagitau aku, tapi aku buat tak endah je Kikikiki. Tengok tajuk pun dah tahu pasal makan kan? Sebelum tu, jom terjah blog Kak Yan dan tengok apa syarat penyertaan. 

Klik picture untuk ke contest.

Okay, sekarang masa untuk gambar yang dipertaruhkan. Aku ni memang kuat makan, tapi bukan jenis kuat bergambar time makan, sebab bila nak makan, tak ingat benda lain dah. Kui kui. So tak banyak gambar aku dengan makanan, cuma 1 ni je :

Pic taken by Che Arm.

Gambar tak ada la lahap pun. Sopan je makan burger kan? Ni baru burger Mc Chicken, belum lagi Spicy Chicken McDeluxe. Hahaha. Lepas gigit burger, mesti comot dan harus standby tisu, itu lah aku :P Oh ye, McD aku selalu order set LARGE. Hahaha. Badan je kecik, selera tak kecik pun ! ;)) 


*Contest Aksi Makan Yanmieonline.com di taja khas oleh Fivio.com dan SuaraPeople.com*



just try nasib. hihi ;)

27 comments:

  1. nape mata tak tngok kat burger?

    ReplyDelete
  2. ye,sama persoalan dgn org kt atas..
    nape mate xtgk kt burger? haha

    ReplyDelete
  3. @Adziim
    tengah usha mamat ensem kat luar
    lalalalala

    ReplyDelete
  4. badan je kecik, selera tak kecik pon..
    =))

    ReplyDelete
  5. aku aklau g mcd burger mesti bawak balik sebab dh kenyang makan fries.lol

    ReplyDelete
  6. @SweetyMui2
    ko memang kecik dan selera pun kecik
    hehehehe

    ReplyDelete
  7. Salam,

    alamak terlapar nak McD lak...ehehe
    btw gud luck yea, kalau nak menang hadiah bonus blh dapatkan LIKE untuk gambar ini di facebook yanmieonline :)


    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
  8. @yanmie
    alamak
    ada like2 pulak ea?
    tu bonus ek? tengok lah kalau rajin nak promo
    hihihihi

    ReplyDelete
  9. wakakaka.... kalah aku cara kau makan niH~ ngeh3...

    anyway gudluck~ hohoho

    ReplyDelete
  10. ada pape ngan cik arm? grrr..keh2


    semoga lu menang..tgok gaya no 2 kompem dalam tangan..har2

    ReplyDelete
  11. nampak comel doe, kehkeh.. gudluck

    ReplyDelete
  12. @hiro
    ko pandai2 tuka "che" jd "cik"
    hahahaha.

    tak layak weh. aku tengok gambar peserta lain, MAK OIHH.

    ReplyDelete
  13. @Encik Tikus
    ko puji aku?

    eee terujanyaa!
    wahahahahah~~

    ReplyDelete
  14. alalalalala sopannya.... ery tadah tangan nak sambut daging burger jatuh ke?



    gud luck...mkn elok2

    ReplyDelete
  15. @Cik Jari
    hahaha
    bukan takut daging bege jatuh tapi sayur dia :P

    ReplyDelete
  16. kak ery..mau tanye meyh..camne nk buat ade tulisan bawah gambar tu ea?boleh tolong ajar x?x pandai la..=(

    ReplyDelete