(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Wednesday, February 23, 2011

Vlog? TERJAH !!!

Hyeeeeeeeeeee. Assalamualaikum!

Ok, alkisahnya, Ahad lepas aku ikut geng-geng Sahabat Bloggers pergi ke Putrajaya. Ada Vlog bersama Ben Ashaari. Hah hah. Actually, saja je kot pergi situ. Dekat dah pun. Budak-budak ni gesa jugak pergi, nak suruh aku bawak kereta panjang tu, maka aku pun ikut aje lah. Keh keh.

Gerak dari Bangi dengan Aslann, Eman, Nizam, dan Emam. Perghhh HEROIN betul aku, bawak 4 lelaki. Hahaha. Sampai sana jumpa lah bloggers lain. Nanti aku bagi link ye :) Sampai-sampai diorang dah photoshoot. Amboiii, tak tunggu nampak? Grrrrrr!! 

Okay, 1 perkara yang aku tak sangka adalah, aku diterjah oleh Nisa Kay. +_____+ FIRST TIME. Sumpah, aku malu campur berdebar semua ada! Muka macam sememeh gila, then buat VLOG? HOMAGAD !! Rasa malu gila nak tengok video tu upload kat 1Tube nanti. Takyah publish boleh tak? +__________+ Entah apa aku gagap-gagap, merepek depan kamera tu entah lah. Arghhh! Semua blogger pun ada vlog hari tu. So memasing tunggu je lah vlog memasing ye +_____+ 

Dah tak tahu nak cerita apa. Korang layan je lah gambar eh. 

Aktiviti pertama : MAKAN.
Lepas tu ronda-ronda Putrajaya (padahal sesat), then sampai lah ke Ali Bistro, jumpa Yuyu, Nisa Kay, Ben dll. 
Motif? Kah kah kahh (gelak EVIL)
Dah lewat petang. Mesranya gambar ni, lagi-lagi Faizal dengan Ujang. Keh keh keh. 
Pictures credit to Din Kaki Lembik

Vlog hari tu habis malam jugak rasanya, tapi aku dan beberapa yang lain dah gerak balik awal sikit. Sebab nak karaoke kat Alamanda. Emam lah beria sangat. Kikikiki. Gambar karaoke semua kat Eazy, tak dapat upload lagi +____________+ 

Antara bloggers yang datang :

Abang Ben Ashaari ---> http://www.benashaari.com/
Bro Framestone ---> http://www.broframestone.com/
Khaizarien ---> http://khaizarien.com/
Amira Farhana aka mia ---> http://the-amirafarhana.blogspot.com/
Aimman aka Eman ---> http://bilatergigithalia.com/
Faizal Fredley ---> http://faizalfredley.com/
Azfar Roslan aka Ujang ---> http://azfar9897.blogspot.com
*credit to Kak Hanim :P

Sebenarnya Ahad tu, 3 events berlangsung serentak :  
1. Vlog di Putrajaya - Ben Ashaari
2. Mandi Sungai Gabai - Bro Framestone
3. Karaoke - Keyrull 

Sorry lah tak dapat nak hadir ke semua event. Mampu pergi 1 je, tapi semua event pun meriah kan? ;) "Sahabat Bloggers, Sahabat Selamanya" bak kata Bro Framestone :) 

Sekian. Wassalam !


kurang ligat menaip, asyik nak backspace je.

40 comments:

  1. ok ngn eman da cam adik beradik dah haha ,karok2 hilang sore ceit


    http://jambancomel.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. @conbellydiobeterisme
    memang
    nama dah la nak sama
    perangai pun nak sama je
    hahahah

    ReplyDelete
  3. laaaaaaaa mana video ko? nak tengokkkkkk! hehee

    ReplyDelete
  4. name aku ade 2 'N' la ery.hoahoahoa. pape pun Besh!! xnyesal pegi.

    ReplyDelete
  5. hehehe... credit to kak hanim..
    Memang best sangat jumpa semua masa ni...
    Next time kita jumpa lagi... Sayang semua ^_^

    ReplyDelete
  6. best best best...
    jom jumpa lagi... hehehe

    ReplyDelete
  7. nasib baik last tue ada ayat CREDIT TO AIZUDDIN..klu tak..bebai aku..gambar aku ada satu ja..tu pun last2...nei yang tak suka jadi jurukamera nie..akhakha..nnti, aku tak bawak kamera tau...nti, gambar aku tak dak..ahhaha

    ReplyDelete
  8. yeah..nice one!!!
    ade masa jumpa lagi ye :)

    ReplyDelete
  9. ok la tu dpt terjah 1...man lagi, tak pergi mane2 pon...huahua...dpt pegi gath kat time sq tu je...oh itu citer lama...

    ReplyDelete
  10. erk..bila tgk pic last tu buat aku geram jer kat ujang..dah x comel dah pic aku...

    ReplyDelete
  11. eh apsal pipi aku kembung?? :P

    ReplyDelete
  12. naseb baik aku takda
    kalo ada dah hbs da
    hahahaa

    ReplyDelete
  13. macam best gila je. jeles I. bila la zida berpeluang nak gath dengan bloggers. haritu masa deodorant street fair haritu pun, bukan kenal sape pon T__________T

    ReplyDelete
  14. @aslann
    aku pun taktau la ko buat apa lan

    hahahaha

    ReplyDelete
  15. @akmalhilmi
    arghh!
    ko dah vlog, takleh takleh!
    hahahaha

    ReplyDelete
  16. uittt.. serius u rajin giler. haha :p

    ReplyDelete