(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Tuesday, March 8, 2011

Mid-sem Test dan Dinner Kolej, mana lagi penting ?

Hyeeeeeeeeeeeeeeee. Assalamualaikum !

Hah jawab lah tajuk atas tu. Harus lah Test lagi penting kan? Kau memang giler kalau jawab dinner lagi penting, walaupun itu mungkin dinner yang terakhir kau dekat tempat belajar kau T_____T Jadi, tanggal 7 MAC 2011, berlangsungnya 2 events secara serentak iaitu Mid-sem test Instrumentasi Kimia II dan Malam Integrasi Highlanders 2011 (dinner kolej). Dua-dua pun MALAM.

Test sepatutnya start pukul 8 PM, tapi TETIBA prof aku tu ada hal, dia tunda ke pukul 9 pm. T______T Tak ke macam haru ? Dah bersiap bagai nak rak, exam lak tunda. Yang dinner patut start pukul 8pm tapi biasa lah janji melayu, 8.30pm pun tak start lagi. Lepak kejap dekat dewan canselor then pukul 9pm gerak balik ke dewan exam. Sangat kelam kabut. Mencik !! Maka menjawab lah test dengan berbaju dinner, berperut lapar. Pukul 10pm baru pergi dinner. Orang dah habis makan pun. #Sedih betui lah =( 

Bergambar sebelum pergi test. Sempat lagi. Kehkeh.

Sesampai terus makan macam orang kebulur gila ! Tak hirau dah persembahan time tu. Tapi yang aku tahu, ada Jins Samsudin. Tu je. Heh. Tema malam tu KLASIK P. RAMLEE . Cakap pasal baju, memang aku pinjam je. Isnin nak dinner, Ahad tanya kakak ada baju tak. Keh keh. Buang masa dan duit lah beli baju baru sebab malam semalam tak dinikmati sepenuhnya sebab ada test. Apa nak cite? Tak ada, so layan gambar aje lah. 

Stage malam tu.
Kamilah SO PANASS !! Meja no 7. 
Annis, Sab dan aku. Tengok mata memasing. Kui kui. Kemain kan? 
Aini, coursemate aku. Sama pepink lah!
Kipas tu je lah cenderamata malam tu. Heh.
Meja kitorang menang cabutan bertuah. Yeayyy !
Kiri : Sab, Annis, Yani, aku.

Aku pakai kebaya tu. Tapi tak macam pakai kebaya pun. Flat je. Wakakakak #okbai . Sekian. Wassalam !



entry bila takde idea, kosong camni je lah.
tapi malam tu memang tak puas =(

41 comments:

  1. hey same ah tema dinner kite. tapi aku pnye mggu dpn. haha..

    klu ko flat pakai kebaya,aku cam tong drum kot nanti klu pakai kebaya. HAHAHAHA :p

    ReplyDelete
  2. ery , ce senyum . haha .
    tak nmpk mcm senyum pun ;p

    ReplyDelete
  3. Pheewittt.. Cantiknya gadis2 di dalam gambar ini ye.. :) Mata semua tak nak kalah masing2! LOL! Ala but I also have violet contacts so sama je la tu :P Ya, exam mlm mmg tensi kan? :D

    ReplyDelete
  4. alaa lari feel terus klu tetiba ada test aritu jugak..huhu..

    ReplyDelete
  5. erk..kebaya?flat?

    *muka blur* hahaha

    ReplyDelete
  6. woi ko lawa time tutup muke ngan kipas. heheh asal sab mmber ko tu. garang gile make up. huhuhu takut mak.. ehhe

    ReplyDelete
  7. haha..xpelah.. pg lewat pun bertuah juga kan...
    so sempat makan ke??

    ReplyDelete
  8. @Misshy Innz
    aku kalo senyum tak nampak gigi memang camtu
    hahahaha

    ReplyDelete
  9. @cik aiLebiu
    memang pun
    feel exam lari
    feel dinner pun lari
    huhuhuh

    ReplyDelete
  10. @EmanTheHalia
    pujian yang agak keji ye ko bagi
    dushhh!

    ReplyDelete
  11. amboi ery.mata tak menahan.

    tp ery nampak lebih matang laaa..feewwwiitt.
    anak dara gitu dgn berkebaya.

    ReplyDelete
  12. memang teror lah jawab exam camtuh..
    plus, tak pernah dibuat org kan..hehee
    menjawab exam sambil berdressing.. :)

    ReplyDelete
  13. mate ak mcm opera cina dh.. huhu

    ReplyDelete
  14. flat??? opss, statement panas tu... hehehe
    bergaya habis memasing pergi test tu...

    ReplyDelete
  15. @Sophie Al-yahya
    kehkehkeh

    uiks ramai ckp nampak matang
    wuwuwuw~

    ReplyDelete
  16. gi test dgn gempaq memasing ea..
    mesti leh dpt mark lebih..huhu..:)

    ReplyDelete
  17. cantek la dear pakai kebaya tuuU~ mata tuuu..

    ReplyDelete
  18. haha mmg test penting tp enjoy jela, fewit mata korang sume lawa

    ReplyDelete
  19. klu aku kannn ..
    aku pilih dinner. hehe!









    okbai! :P

    ReplyDelete
  20. wahh.. ne team contact lens ke.. haha

    ReplyDelete
  21. mehla singgah blog kita. ade contest menarik dan hadiah2 yang lumayan menanti ada.... antaranya wang tunai rm250, tiket wayang exclusive di Platinum Suite The Curve atau kalo xnk boleh ditukar dengan T-Shirt dari F21 atau accessories dari DIVA, hadiah saguhati, kasut dari HGF, t-shirt dari MNG dan bermacam2 lagi..

    ReplyDelete
  22. wohaaa...bestner siap ade tema lagi

    ReplyDelete
  23. enjoy je keje ko. study la wei. ish ish2. ni esok nak g mid lg. haih.

    ReplyDelete
  24. @Encik Psychopath
    weh nak test aku study la dodol
    hahahaha :P

    ReplyDelete
  25. @topimagine
    dapat member jual contact lens, semua nak beli
    hehehehe

    ReplyDelete
  26. pehhhh korea lens punya banner mengacau

    ReplyDelete