(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Friday, December 18, 2009

alamak! MALUnye~

aiseyman~
malu2.

tah ke "org tu" tau aku CRUSH kat dia. sbb td tego dia x layan. hahahahaha (pdn muke aku).
kepada "org tu", kalau btol la kamu tau saye crush kat kamu, just ignore ek? means, sembang mcm biase la. kawan aje. hehh. tau la saye x secocok utk kamu, cuma saje je nak suke2 kamu, sedapkan hati sendri. huhu. (malu lagi ni)


6 comments:

  1. sampai sekarang kalau aku ada crush dekat org aku tak berani kasi tahu.

    even dia kasi respon dekat aku.

    aku harap kamu mengerti orang itu.

    ReplyDelete
  2. ngee~
    klu afi pun segan jgk laa.. :)

    ReplyDelete
  3. ah fat: blh gk dgn ko
    hans: haa blh gk.wkakakaa
    yob: ahh lantak le :P aku ni jenis len cket :P
    nobuta: ye kot kamu.haha :P
    cik hafiza: kah3. tp wat dunno je lah.

    ReplyDelete