(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Wednesday, December 23, 2009

Always be My Baby Contest !

bile bace tajuk contest ni, dr blog Azfar Hani, trus nak join! hahaha. maklom la, aku kan sudah bergelar maksu, or bak kate eva (my niece) "ashu". dah 3 tahun aku bersama budak ni. dr dia lahir, sampai la skrg. sejak2 dia lahir, aku la jd babysitter walopon bkn sepenuh masa.
masa mama dia keje, aku la tolong2 buat susu, basuh yak dia, mandikan dia. kalo tak aku, opah n atok dia wat. so secara x langsung, aku pandai jgk la nak jage baby n budak2 kicik ni cmne. sonang ajo. cehhh! tp bile da makin besa makin nakal. ngeh3~so, dis is her.

her smile is contagious =)

*aku tidak melakukan sebarang pengeditan sbb nanti hilang kecomelan budak itu.
harap Azfar Hani mengira ini sbg 1 kreativiti =D *

9 comments:

  1. ery! tq sbb join contest I ! =)

    oh,btw, 1 je gmbar. yang paling da bomm! heee

    and yes.. bleh edit..ikut ske ery la..

    and ltak caption pling creative oke?

    gudluck then =))

    ReplyDelete
  2. ohh caption kne kreative ek? ok2~ i'll edit then ;)

    ReplyDelete
  3. menang kalu.. kene balikan eva hadiah kay? dia ada share! he he

    ReplyDelete
  4. comel! tq for joining the contest ery!

    =)

    keep in touch oke =)

    ReplyDelete
  5. eli: hahahaha tgk la ape adiahnye :p
    teru: okey2 :)

    ReplyDelete
  6. ahfat: ye arr. kne wat persediaan awal. :P

    ReplyDelete
  7. hehee..... chumel ar baby tu.. aku pon tersenyum

    ReplyDelete