(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Tuesday, December 15, 2009

Conversation in the mid nite.

ohhh. actually takdela mid nite tp seawal jam 2 pagi. hahahaha. conversation berlaku antara 2 sepupu iaitu aku & athirah. it's about the difference between boys n girls. ni kiranya persamaan dalam kebanyakan boys & kebanyakan girls la. tak semua mcm ni kot kan? :)

boys = kurang caring.
girls = caring sgt.
situasi : boys kalo balek dr keje ke, lepas hangout ke, ape2 la yang boleh memenatkan dia, mesti balek2 terus nak tido. takde dah pk nak msj gf die ke. girls plak kalo penat camne pon, mst nak msj dlu, say goodbye ke, good nite ke. pastu baru tdo.

boys = kurang bercerita.
girls = suke sgt bercerita.
situasi : kalo bergayut tuh, girls je yang asik bercerita. mende2 kecik pun nak cerita. ape berlaku hari tu pon nak cerita. boys, sll dgr je ape girls cerita. bila tanye, what happened today? "nothing" je lah jwpn dia. sbb tu jgk la kot, bloggers lebeh ramai girls dr boys kan? :)

boys = x ske dating2 selalu
girls = suke jumpe selalu
situasi : dalam sebulan tu, boy ajak girl kua sekali je kot. kalau lebih2 tu girl yang ajak date? ye ke tidak? hehhh.

tu je la yg didiscuss oleh aku dan kazen aku, tirah. takdela sme mende ni tuju kat sme boys/girls kan. tp kire jenis bf tirah dgn bf aku, same. so, perkara diatas kami mmg sll lalui lah. hehhh.

ade sesape rase nak membangkang keras penyataan di atas? sila lahhh =D

10 comments:

  1. kalau mengikut pengalaman diriku yang sudah bergelar janda secara tak rasmi ni..

    point no 2 je y betul ngn ex aku..

    hehe

    tak sume laki same

    ReplyDelete
  2. tak setuju dgn situasi pertama~

    ReplyDelete
  3. boys: pandai gelek dangdut.

    girls: gelek pandai tapi kurang penghayatan.

    kesimpulan, boys buleh bergumbira, girls duduk rumah tolong mak masak eh.

    ReplyDelete
  4. cik dila: yup2. mmg x same. hehe
    useriez: knp x stuju? :P
    yob: hahahahaha ape ko ni?hishh

    ReplyDelete
  5. situasi pertama je setuju.
    yang lain2, tak setuju.hahaha :)

    ReplyDelete
  6. tak sume laki n pompuan same.
    yeah tige2 mcm tu.

    ReplyDelete
  7. hehehe. kre ade jgk la btl kan? :D

    ReplyDelete
  8. mcm terbalik je ngan aku n syahir? =P but we both love to be with each other~ so part dating tu salah la =)

    ReplyDelete
  9. yeh?hehehehe. ko ke yg boy alia? ekekekke :P

    ReplyDelete