(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Thursday, December 31, 2009

New Year Giveaway

ni entry sticky mode.
for LATEST entry, scroll lagi bawah ye ;)



Anjuran


Berminat nk join NEW YEAR GIVEAWAY ni boleh la join ok..

Syarat-syarat ;

1 : Tulis entry tajuk '' New Year Giveaway ''.

2. Dalam entry kene ada gambar (banner) "New Year Giveaway". Pastikan banner ada di sidebar anda. Link ke2nye ke http://lavender4all.blogspot.com/

3 : Jadi follower & add link blog ini dalam blog list anda.

4 : Setelah siap entry anda, sila tinggalkan URL-link-giveaway-anda di ruang comment entry ini sebagai tanda anda menyertai contest ini.

5.
Entry perlulah sticky mood sehingga 31 December 2009

6. Tarikh tutup : 31 December 2009.

7. Hadiah merupakan sebuah "Wine Bottle Umbrella".

8. Pemenang dipilih secara rawak. Tidak layak bagi yang tidak memenuhi syarat.


mcm cabutan bertuah je ni. kalo dpt best wooo! dpt payung comel2 tu. tingin sgt *_*

9 comments:

  1. Salam tuan rumah...
    zue dtg lawat en3...
    smua dh complete...
    thanks coz join "New Year Giveaway"...
    gud luck yer...(^_^)

    ReplyDelete
  2. hye! plz vote me kat

    http://shawlsayucinta.blogspot.com/search/label/contest

    no.3 ANNURAIN tq!

    ReplyDelete
  3. MAKEUP CLASS SCHEDULE:

    PERSONAL MAKEUP CLASS @ SHAH ALAL 9/1/10 RM150
    PERSONAL MAKEUP CLASS @ T'GGANU 15/1/10 RM250
    PERSONAL MAKEUP CLASS @ KELANTAN 16/1/10 RM250

    BRIDAL MAKEUP CLASS @ SHAH ALAM 23&24 JAN 2010 RM500

    REGISTER NOW!! LIMITED SEATS FOR ALL CLASSES!

    WWW.EYRARIZAL.COM
    WWW.LOVESAYSITALL.BLOGSPOT.COM
    FB: EYRA RIZAL/ EYRA RIZAL TOUCH
    EYRARIZAL@GMAIL.COM

    ReplyDelete