(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Thursday, December 17, 2009

Tibe2 Kene Tag?

tadi blog si EEQA, bace recent post, die wat tag. dan saye ditag oleh beliau :) lame daa x wat mende ni. malass :D tp sbb tade mende nk wt skrg ni, so ape lg? :D

1. Bekas kekasih saya adalah:

Seorang lelaki yang selalu bace blog saye :P (anda tau sape anda)

2. Saya sedang mendengar:
bunyi kipas. (bile semua da tdo kepenatan)

3. Mungkin saya patut:
Balek umah & berbincang dgn mak abah ku :(

4. Saya suka:
Bersama kwn2 & family.

5. Sahabat-sahabat baik saya:
-saya tiada sahabat2 baik. tp sahabat baik ada.

6. Saya tak paham:
dengan kursus yg saye amek kt ukm ni wlopon itu pilihan pertama (tampak silap)

7. Saya kehilangan:
idea mau tulis ape.

8. Ramai yang berkata:
"pasti ada hikmah atas semua yang berlaku"

9. Makna nama saya:
NUR= cahaya, FARIHAH= kegembiraan,YANTI=(hanya nama keturunan) saye gembira sll ke? :)

10. Cinta itu adalah:
Sesuatu yang dulu aku suka, tp sekarang? tidak berharap lg ;)

11. Di suatu tempat, seseorang sedang:
khusyuk membuat kerja utk Hari Kerjaya UKM 2010

12. Saya akan cuba:
untuk menangani masalah yg saya hadapi dgn nasihat pakar ;)

13. Ayat SELAMANYA membawa maksud:
FOREVER (hahahaha)

14. Telefon bimbit saya:
jarang sekali berbunyi. silent mode selalu.

15. Bila saya terjaga dari tidur:
saye mesti pening , samada terlebeh/terkurang tdo ;P

16. Saya paling meluat apabila:
orang sibuk nak cite psl couple dia. bkn jeles lah. tp kalo setiap kali crite/entry dlm blog psl BF dia, rase bosan & meluat. lame2 x bce dah blog org tu. hehhhh.

17. Pesta/Parti adalah:
sangat sosial.

18. Haiwan yang paling comel yang saya pernah temui ialah:
mestilah KUCING! saye kan pencinta kucing. miaw miawwww

19. Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah:
18,bila da berdikari sendri. dpt lepak dgn kawan2. dpt bwk kete (eh, sy amek lesen umo 19)

20. Hari ini:
sangat membusankan.huhhhhu

21. Malam ini saya akan:
hadir meeting smpi kul 2 pg. huwaa ,, mau pulang!

22. Esok pula saya akan:
balek umah! yeahhhhhh~

23. Saya betul-betul ingin:
pulang ke rumah skrg & xmau balek ukm lg :(

24. Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini:
jerawat merata -rata. asal ni???

25. Pusat membeli-belah atau arked permainan:
pusat membeli belah of course! wlopon skrg tgh YES, x g soping lg ;(

26. Makanan Barat atau Jepun :
sangat tak best. melayu je best. wakakakkaa. eh x lupe mamak ane! ;P

27. Bilik yang terang atau gelap:
gelap. sonok tido :P

28. Makanan segera adalah:
makanan yg sng dihidang.

29. Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang?
"eleh, rindu la tu" pd seseorg yg tgh mabuk kepayang ;P

30.Siapa yang anda mahu Tag?
semuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. sila buat okay?!! (arahan tegas)

14 comments:

  1. haa.. blk bincang ngan mak n abah nape.. mesti nak kawen ni.. hehe..

    ReplyDelete
  2. hahahha melampau :P
    adelaaaaa. rahsia anak beranak ;P

    ReplyDelete
  3. HAHA Kak Ery, terima ksh sebab sudi buat walaupun malas :) Eeqa pun sama dgn akak. Dah tak mengharap sgt pd cinta utk menceriakan hari hari Eeqa :D

    ReplyDelete
  4. tag tu ape?
    maaf xde fb...
    huhuh

    ReplyDelete
  5. hans: takpe2. kalo aku kate "semua" tu mknanye x paksa pun. kalo aku list sape kne wat, itu 1 paksaan. ahaha
    eeqa: yup. sep2!
    nabil: tag tu mksdnye kne buat balek bende ni,heeee laaa nabil npe xde fb? watla.heheh

    ReplyDelete
  6. alamak..
    aku pon kena ke??
    muahahahaha..:))
    sila katakan tidak..
    ngee~~

    ReplyDelete
  7. tag ni cantik. kalo dijawab dgn cantik.

    ReplyDelete
  8. leh dpt smart tag x..???..hahaha

    ReplyDelete
  9. salam..
    sy amek tag nie ek??
    cam best jwb.
    hehee~

    ReplyDelete