(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Monday, September 20, 2010

Piranha the Movie.

hye. salam Isnin.
ohh tak sangka aku dah kat U tercinta. denggg! sampai-sampai je terus nak moody. haha. mau tak moody? sampai sini la baru nak terfikir esok (Selasa) ada mid term exam dengan apa pon tak sentuh lagi =____= lepas tu esaimen yang tak bersentuh jugak padahal kena buat sampai 30 pages. derrrr. semak sudah! tapi tak reti-reti pulak nak start buat esaimen kan? ni lah perangai, macam mana nak berjaya? (okay bebel kat diri sendiri, baru cool ! )

okay, tadi petang, sebelum balik, aku pergi jalan-jalan Mines dengan sorang blogger (boleh ke nak link ni?). pergi tengok wayang dan makan je pun. tengok cerita apa? macam di tajuk, Piranha. aku tak tengok pun trailer cerita ni, sebab sekarang macam takde cerita best je. Resident Evil aku tak follow yang dulu-dulu, so malas pulak nak tengok. 

scary gak la rupa ikan ni =___=
hahahahaaadoiii. cerita ni aku tak tau nak komen apa. nak kata best, hahahahaaa gelak guling-guling aku. nak kata tak best pon, hurmmmmmm. cerita ni banyak jugak part mengarut. tapi banyak jugak part yang mengejutkan. aku paling tak leh lupa scene, " dua orang tengah angkut seorang yang dah kena gigit piranha, pastu badan mangsa terbelah dua. " kahkahkahhh gelak sakan aku wehhh! hadoii tak logik sangat lah =____= cerita ni memang lucahhhhh habis! dorang berparty tepi pantai dengan bikini bagai, bila piranha serang semua mati. dalam hati aku " bala yang diturunkan pada mereka yang dok buat maksiat tu. " heh, korang tengok la sendiri cerita ni, pastu komen la sendiri. dari 5 bintang, aku bagi 2 bintang je. hehhhh~ 

oh ye! aunty and cousins aku yang dari Aussie tu, akan berjalan ke KL pula minggu ni dan aku berharap sangat takde pape event minggu ni dan aku dapat balik rumah dan berjalan-jalan bersama mereka. (fuhh banyaknya dan) masa harus diluangkan sebaik-baiknya dengan mereka. bukan selalu mereka nak datang, kan? 

okay, tu je. bye!



maafkan saya melukai  awak.
semoga ini jadi pengajaran untuk kita.
saya doakan yang terbaik untuk awak.
terima kasih atas segalanya.

oh no more cipot cedot.
sila suggest makanan lain.
=____= 

41 comments:

  1. wahh. baru plan nak tgk. ngarut camtu tak best tak jadikla nk tgk~

    ery kua ngan cipot eyh

    ReplyDelete
  2. aku pegi mines jugak semalam. cari makanan. lapor. hihi

    ReplyDelete
  3. HAHAHAHAAHAHA over je cite die. aku tgk RE tau even x pnah tgk yg dulu2 masyuk gak la cite dia HAHA

    ReplyDelete
  4. hmm..gua tgk iklan kat billboard tepi highway mcm tak menarik je..gambar tak cantik langsung..haha.

    dan dari review yg lu bg ni, lagi la buat gua tak mai tgk..kah kah kah!

    ReplyDelete
  5. abang ku kata filem ni tak best, so malas nak g tengok. lagipun takut trauma plak nanti.
    hahaha

    ReplyDelete
  6. kuar ngn sape? huhu...

    ko dah cite cmni, tak jadik nk tengok. nk tengok resident evil lah..

    ReplyDelete
  7. wahhhhhh! last tu patah hati. entry atas senang hati. hahaha :D

    wei, aku dah lama tak tgk wayang!!!! :(

    ReplyDelete
  8. esaimen esaimen.....jom pakat-pakat buat esaimen...huhu..

    kamu di tag...

    http://duniasukaduka.blogspot.com/2010/09/dunia-dayat-domain-giveaway.html

    ReplyDelete
  9. gua suke citer seksi.. har har har

    ReplyDelete
  10. wah.. tgk wayang x ajk pn.. T_T sodih den.. huhu

    ReplyDelete
  11. nak download je, sbb mesti filem tu tak disensored..hahaha baru syok tgk :P

    Malu Ke Untuk Mengunci Motor Depan Orang Ramai?

    ReplyDelete
  12. cehh.. kalo yang lucah-lucah je ko nak tgk kan.. hahha.. bleh la tgk kalo boring2 tue.. buat orang terkejot je.. hahha..

    ReplyDelete
  13. Boleh je nak letak link, kasi traffik dekat aku yang jarang update ni.
    :p

    Adziim.

    ReplyDelete
  14. ikan pirana ni masak sweet sour sedap kot..hehe

    ReplyDelete
  15. last weekend aku g tgk movie gak .
    aku sampai sane seminit lepas piranha start .
    bile tengok seat dah full .
    pastu tengok RE .
    x logik langsung kot .
    haha !

    ReplyDelete
  16. @/Dayah//Nurul/
    sangat mengarut
    huhuuh

    erkk bukan lah
    no more cipot =)

    ReplyDelete
  17. @nur hidayah isa
    haa ni dia mamarazzi
    hahahaha
    kua ngan kawan blog gak lah

    haah tgk la RE
    tp xtau la best ke x
    eehehe

    ReplyDelete
  18. @hamzah ian
    aku tau ko suka
    sila la tgk cite ni
    wahahahah

    ReplyDelete
  19. @Chaon Cornerz
    mana aku tau die lucah weh
    aku tak bersalah
    hahahaha

    ReplyDelete
  20. @LiFe KaMi
    wahahahhaa
    mana boleh makan
    karnivor
    hohoho

    ReplyDelete
  21. mmg cerita piranha tak pernah best. sama dengan cerita dulu2 dia. boring! yang best yea boleh kutuk2 dengan abg2 ku. heee^^

    ReplyDelete
  22. baru tengok smalam yang donlot punye.. uncensored punyaa :)).. haha.. mmg lucass n mnggelikan lagi2 part2 badan putus koyak sane sini.. erkkk

    ReplyDelete
  23. Ohh Pirahna better download kot..
    Gadis Afrika dilamun angin monsun ke?

    New Entry ProfHariz
    berTweet-tweet di Twitter lebih bergaya dan kacak?

    ReplyDelete
  24. @ProfHariz

    oiii budak2 xleh tgk piranha
    yang download lg xleh
    iskiskisk

    ReplyDelete
  25. tapi cerita dia banyak jugak yang seksi2..ekekeke.. yang x tahan, last2 mak dia pi baham hero tuh..:p

    ReplyDelete
  26. piranha ni better than 4madu !!!!

    ReplyDelete
  27. tak tengok pun , sebab tengok trailer pun dah rasa boring . Sehingga hari nie takder lagi orang yang kata citer nie best .

    ReplyDelete
  28. piranha.. xnak lah.. haha.. grown ups lg best.. hehe

    ReplyDelete
  29. @wadud@duad
    hahaha
    ni tgk kat wayang dah potong
    kalo download lagi laa. perghhh!hahaha

    ReplyDelete
  30. @J.M.R
    kahkahkahhhhhhhhhh
    4 madu sikit tak ingin nak tengok
    x minat

    ReplyDelete
  31. nak nengok gak....tapi beli cd je kot...hehe

    ReplyDelete