(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Wednesday, September 1, 2010

A day with So Panass!

hye. salam Rabu.
semalam bersamaam 31 Ogos bersamaan Hari Kemerdekaan, kami So Panass menyambut Merdeka di Mid Valley. sesak tu tak payah cerita lah kan? harus la sesak GILA! hahh. kitorang dah cop tarikh ni bukan main awal, sebab dah lama sangat kitorang tak lepak sesame. siriusly, lagi-lagi dah masuk sem baru ni, semua BUSY tapi aku tak la busy mana pon. ihiksss. tapi ada jugak yang tak dapat ikot, si Miss Caely ni, ohh sedih kot. tak cukup korum. huhuhu. layan gambar je lah. malas pulak nak cerita panjang ^____^









banyak lagi gambar sebenarnya. nak tengok boleh la tengok kat Facebook aku. tapi perlu ke tengok? hahahaa. bakal merindui semua ini. alahaii mood sedeh pulak. uhuksss.

nak cerita selingan sikit ; masa sampai je dekat Mid Valley, kami nampak polis yang jaga KTM tu, menghempuk seorang lelaki ke badan tren 2,3 kali hanya kerana dia tersalah masuk coach, die termasuk coach wanita. jadi, korang berilah kesimpulan korang sendiri, patut ke tidak? 


entry bosan je
xtau nak update ape
ngeh3~

20 comments:

  1. peh. sopanas lg gempak dr the gorgeous.

    ReplyDelete
  2. memang so panas la perangai polis tu~~
    die panas sangat agaknyer~~
    tapi orang tu salah masuk coach je pun~~

    ReplyDelete
  3. ery ko pasan takk..
    gmbr yg ko post kt cni byknye ak jek yg duk tgh..
    adeh..segan2~~~!! =.='

    ReplyDelete
  4. waa...best2...
    korang book meja kat food court tu dari pukul brape?...mesti awal sangat2 kn..
    hehehe..
    neway sekarang coach wanita tak boleh masuk da ek?...
    kalau dulu boleh lagi kan?..dah lame tak naik KTM ni..=)

    ReplyDelete
  5. sama cm aku! tak tahu nak update ape. nway, gmbr kat FB! :) dah ushar semalam

    ReplyDelete
  6. nasib baik aku tak lepak sane semalam.. kalo tak abis bocor rasia.. hahha..

    ReplyDelete
  7. wah.. ery siap wat entri ag.. hehhe.. thnx ery..!

    ReplyDelete
  8. wah.. ery siap wat entri ag.. hehhe.. thnx ery..!

    ReplyDelete
  9. nasib bek dlu masa tersalah masuk coach , tak kena pukul dgn polis.

    ReplyDelete
  10. Student UKM ke?
    Mcm ada certai yg familiar mukanya..

    Herm..4 me, mcm agak elampau pulak tindakan polis tu..unless kalo mamat tu melawan

    ReplyDelete
  11. Ada sedikit kemusykilan ni ery..gambo 1st n 2nd tu....smuanya ada 9 org..n,spe tukang amek gambo???hihihi...(xde soklan lain)

    ReplyDelete
  12. @Nette Torres
    jeng jeng jeng!
    kami ada photographer
    iaitu MOHSIN
    hahahaha

    ReplyDelete
  13. mmng pnas sbb smua gurl. fuh3. aku nk mndi. pns ni. hahha. gatal -.-

    ReplyDelete
  14. ok.. jgn diungkit soal polis 2.. mmg ak panas!! xpe g.. yg polis pmpn bole sound pe pndg2.. x puas ati ke?? ceyt..
    mmg x puas.. so what?? ha.. kn dh emo blik.. haha..

    ReplyDelete