(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Thursday, September 23, 2010

Yuna Wanna Be .

pinjam gitar kazen masa kat kampung ari tu.

yes, Yuna wanna be. that's me. 
hah?
berangan korang kata?
ciss ! 
jangan !!
aku dah pendam niat nak main gitar ni lama.
lagi-lagi pulak sejak dia dan dia pernah mainkan gitar untuk aku.

dah cukup duit nak beli gitar Kapok.
Kapok sudah.
kata beginner? 
lagi pun aku bukan nak jadi cam Yuna pun.
suka - suka aja ;)
menjadi pengubat di kala bosan.

tunggu masa je ni nak beli.
minggu ni tak boleh,
berjalan dengan cousins ku. 
minggu depan tak boleh juga,
ada lawatan Kelab Kimia.

duit tu dah elok simpan dalam bank,
so takkan terguna, 
insya Allah.
huhu ~

sumpah tak sabar nak main gitar lagi !
ada sapa-sapa sudi mau jadi sifu ku?
kalau takde, buku dan video je la jadi sifu ku x)

oh
bila dah terror nanti,
aku nak penyanyi sorang.
suara aku tak sedap, 
malu lah nak upload nanti.
wakakakaka ~
ohhh perasan lebih suda. 

57 comments:

  1. belajar2 gitar sampai habis pro, buat hobi tebaru praktis ngan gitar ngan nyanyian. mna tau bakal bertanding mcm yuna ery plak, kih3

    ReplyDelete
  2. tetibe nak men gitar~

    hahaha

    mimpi ape? haha

    ReplyDelete
  3. Main gitar ye..
    boleh tu.. dah nampak bakat tu..

    ReplyDelete
  4. Kau buat la kontest, uji bakat suara. Suh diorang upload video menyanyi.
    Xpun suh je diorang call test suara di hp je.
    Haha~

    ReplyDelete
  5. nanti ko dah terer ajar aku ek?? yeay!!

    ReplyDelete
  6. dan semestinye,,,nama album lu,

    ReplyDelete
  7. gaya da ada tp bakat x tau lg...hahaha

    ReplyDelete
  8. bukn yuna wannabe cik ery ke? aha

    ReplyDelete
  9. kah kah kah.. keluar jgk entry ni..

    ReplyDelete
  10. wah pandai maen gitar ke
    uplod la video br feymes cam yuna

    ReplyDelete
  11. ku nak jadi penyanyi undangan boleh?

    ReplyDelete
  12. jumpe ery nnt ade la idea nk kne kan ery,.

    suruh ery men gitew n rakam buh kat youtube

    Regard,
    BroFramestone Blog
    @ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

    ReplyDelete
  13. Saya main gitar jugak.. memang gila ngan gitar... cik abnag pon men gitar.. lagi la kamceng dibuatnya.. tapi tak reti nyanyi je la... men untuk suka2 je.. hehe....

    pada saya, kalau nak beli gitar, tengok kualiti kayu.. sangat tak best main yang bunyi dia tak best... hehe...

    ReplyDelete
  14. bila nak kuar album?? main gita sampai khatam dulu..nnt dah siap kuar album, gua beli..confirm..

    ReplyDelete
  15. @/Dayah//Nurul/
    aiyooo
    nyanyi tak buleh
    mmg suara sgt x sedap
    hahahaha

    ReplyDelete
  16. @CikLilyPutih
    hahahaha
    tu request tu kak
    bukannya sukarela
    :P

    ReplyDelete
  17. @Linglung
    agak2 la tanye pasal album
    aku xnak jd artis pon
    hohoho

    ReplyDelete
  18. nak kawen ngan orang terel main gitar lahhhhhh. *tiba2

    :))

    ReplyDelete
  19. fuyooo! leh la nyanyikan masa i kawen nanti..haha

    ReplyDelete
  20. orang kata suara ery macam ELLA. tak sabar nak dengar

    ReplyDelete
  21. Orang tanya nak gitar kapok saya ke x? xnak :P schalalal..

    New Entry ProfHariz
    Video Klip Kutuk Namewee Rasis?

    ReplyDelete
  22. singer ada dapat payment ke?????
    bila nak audition...hehe

    ReplyDelete
  23. hahaa.. jgn dgr ckp org.. blaja jer ery. best wooo

    ReplyDelete
  24. no need to be another Yuna la..
    just be Erry,
    and Erry byself...

    ReplyDelete
  25. lu xnak jadi artis pun, kasi kuar la satu lagu kat youtube bila dah terer nanti..boleh gua buat2 dgr sebelum tidur kalau gua rasa nak mimpi ngeri..kah kah kah!

    ReplyDelete
  26. @Encik Tikus
    orang mana kata tu?
    menipu sunggu tikus ni
    hahahahah

    ReplyDelete
  27. @ザ-sylver-shooter
    hahaha i know laa
    just minat yuna
    dan dia idola gitar ku :)

    ReplyDelete
  28. teringin gila nak main gitar kapok tapi tak reti.HEHE

    ReplyDelete
  29. alamakkk.aku salah masuk blog lah pulakk.ini blog yuna




    kehkehkehkeh

    ReplyDelete