(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Sunday, September 5, 2010

Sudirman - Balik Kampung!

hye. salam Ahad.

ape kes tajuk macam lagu?
abaikan ~
eh? dah Ahad?
eh? dah 3 hari gwa tak update blog.
sebab apa gwa tak update?

A) sebab gwa memang PEMALAS.
B) sebab gwa dah mood RAYA.
C) sebab gwa tak cuti raya lagi.
D) sebab gwa ada test tadi (Ahad pagi)

jawapan : SEMUA DI ATAS.

derr,
memang gwa tensen der.
bebudak U lain
dah siap cuti.
gwa boleh tercongok lagi dekat U gwa ni
sebab tadi gwa ada MIDTERM EXAM.
midterm exam markah about 40-50%.
gwa jawab tadi,
belum pasti gwa lepas 10%.
gila der!

muke inesen gwa nak gi exam tadi.
Room mate, pinjam tudung! ^___~
semalaman gwa tak tidur.
cabaran untuk gwa sebab room mate gwa dah balik.
boleh bayangkan sekarang tahap ketensenan gwa.
study sorang2.
peneman gwa cuma laptop gwa,
Facebook, Twitter.
sambil study gwa tweet
sebab tu study tak masuk2 kepala otak
gwa tweet dengan AusMelankolik.
beliau dengan rela hati
mau petikkan gitar dan nyanyi utk gwa.
perghhh terharu biru gwa!

gwa request lagu raya tapi gwa main2 je
skali, betol beliau kasik lagu raya,
"satu hari di hari raya"
dushh lu Aus!
lu tau mood gwa di rumah,
mood nak raya,
lu main lagu raya pulak!
lepas tu,
gwa request lagi lagu Faizal Tahir,
skali beliau nyanyi,
"selamat malam, tidurlah sayangku."
ni lagi 1,
tau gwa tengah study,
lagi lu wish Selamat Malam,
nasib gwa tak terlena pun dengar lu nyanyi.
kah kah kah.
apa la gwa kutuk lu ni kan?
gwa patot berterima kasih kan?
sebab lu teman gwa.
terima kasih sayang angkat kawan!

petang ni, tido.
malam ni, kemas beg.
gwa balik Selase.
lambat tak lambat?
hari tu ura2 Am ajak gwa teman shopping
kat Jalan TAR minggu ni.
gwa taktau la betul ke tidak,
tapi kalau betul,
roger gwa awal2.
dan harus belanja gwa nanti. hakhakhak.

gwa dah tak sabar nak balik kampung!

chow~



ini semua pengaruh LingLung,
tak pepasal cakap "gwa - lu".
apa agaknye keadaan ckp "gwa - lu" kt luar? hahaha

42 comments:

  1. pulak dah kau ni!!! kahkahkah~
    aku dah balik kg!! jumpa lg lainkali yaa ery~ tak tahu bila aku akan ke bangi

    ReplyDelete
  2. ery nampak mmg inesen pakai tudung bawal.. hehehe neyh kot 1st time tgk awk pakai bawal..
    hahahahahaa =)

    ReplyDelete
  3. sama la kite..sol still ade kelas sampai ari khamis..paling sedih bas g johor ade malam je dr kelantan..so, terpakse balik malam raya..lagik tragis dgr lagu raya malam raya dan sampai kampung pagi raya..huhuhu

    ReplyDelete
  4. 2la aie dh pelik dh tetibe ckp gwa n lu..ingatkan mood nk raye terlebih 2 yg jd cm2..hehe..btw, esokk nk raye..so jgn pk exammm... ahahaha.. kite raye duluuuu!

    ReplyDelete
  5. xpe2...janji dpt balik...gua dpt blik ari rabu dpt la diskaun tol t...hahaha... (:

    jom singgah baca entry baru.. a r u l

    ReplyDelete
  6. eleh ery...
    macam nak balik kampung kena naik bas berjam-jam...
    hahaha

    ReplyDelete
  7. sian lu sbb balik lmbt raye ek
    tapi lu balik kg mane ek?



    *errkk cam ampeh jek bena ckp gtu. hahaha*

    ReplyDelete
  8. hahahaha
    sama lah
    dah balik nih memang malas sikit nak buat apa2 pun
    hohoho

    P/S : Aku Maluuu

    ReplyDelete
  9. sian budak skola da cuti lame da hahahha

    ReplyDelete
  10. anda memang pemalas . hakhakhak ;P

    ReplyDelete
  11. aah la..mood raya menguasai diri.trus mls nk update blog.huhu

    ReplyDelete
  12. apa2 pun der wa nak lu eppy je.. selamat hari raya der... hahaa~

    ReplyDelete
  13. aku da dekat seminggu lebih dah kat kampung ni hukhuk.. x pela sat gi balik r tu selamat menjawab exam dengan bergaya okies ;p

    ReplyDelete
  14. nk ikot balik kampong..ikot nih dpt duit raye x?hahaha

    ReplyDelete
  15. asal tak balik lagi? pelik ni... hehehe



    * skng makin dekat nak raya, makin malas nk on laptop. kn? kn? ;p

    ReplyDelete
  16. syukur gua dah habis belajar. seronok jd student ni boleh takyah g kelas, soh org sign. dah keje ni, xleh dah buat mcm tu. yg xseronok bila sampai time assignment dgn exam...erghhh! stress nak mati!

    lu kalau dah gila tweet, mmg boleh jadi gila betul derr..gua pun tgh try nak slow down main tweet2 ni, keh keh keh..

    lagi satu, lagu selmat malam tu lagu feveret gua, sgt feveret. t gua nyanyi utk lu ini malam..

    sblum gua komen tadi, gua terperasan ada nama gua, pheeewiitt sikit!..gua-lu gua-lu ni romantik beb sebenarnya, jgn rasa bersalah, cakap saja gua-lu dengan rasa penuh rendah diri :)

    ReplyDelete
  17. kesian betol... jeles dengan u lain rupanya.. hahha.. tue la tandanya u ko tue sayang lebih..

    ReplyDelete
  18. esk lusa jer lg..pasni merdeka kali kedua ler..hehe

    ReplyDelete
  19. @molmolla
    alaaa!
    cam sedeh plak
    tak sempat beraya dgn ko thun ni
    huhuhu

    ReplyDelete
  20. @Aizat Shafiq
    ehh balek kampung memang berjam jam
    balek rumah je tak berjam jam
    heheheheh

    ReplyDelete
  21. @atok
    hahahaha
    aku bukan budak skola huhuhuh

    ReplyDelete
  22. @Linglung
    penuh teruja lu komen
    mesti sbb ada name lu kan?
    hahahaha

    lagu selamat malam pls!
    kahahahah

    ReplyDelete
  23. psttt : seram tak tido sorang2 grrr

    ReplyDelete
  24. wow
    romantik aus tu
    ada apa apa ke?
    haha

    ReplyDelete
  25. syahira, huahuahua aus tu bf org k. Rapat biase je dgn dia. Haha

    ReplyDelete