(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Sunday, August 2, 2009

Induksi Havoc!

2 Ogos - Kursus Asas Pengurusan Urusetia Kerjaya 2009/2010

today is the 1st day of Induksi program. 2nd day is on 9th august (next week).

pagi2 belom pukul 8am dah sampai ke bangunan geologi. program sme kt bangunan geologi. yes, sangat mengantok! coz last nite balek dr bilik UK pukul 3 pagi kot. sangat2 penat setelah 2 hari x cukup tido. pagi2 buta dah kemas meja yg sgt berat, dan smenye kaum hawa yg buat. kaum adam entah ke mane. huh~ dgn laparnya, tabah je la buat.

antara fasis yang hadir.

peserta baru yang join induksi kali ni ade 11 org. ahli sebenar 23,insyaAllah. aku & Ina disuruh handle LDK 3. dan group aku sme girls. (2 laki je pon yg dtg)
even 3 je girls, havocnye mengalahkan 10 org. haha. akma, athirah & KD, korg mmg sporting gile!

3 yg kt depanla ahli LDK aku.
dr kiri : akma, athirah & KD.

ni partner LDK aku, Ina.

setiap LDK kene buat cheers. lihat la video di bwh ini. LDK 3 paling best! caya lah~ *gedix lebeh taw*

video

aku tak larat nak taip panjang2 tp 1st impression aku pd ahli baru utk sesi ni, dorg sgt best. insyaAllah dorg akan kekal dalam UK. cayang korg sume! *muahx*


4 comments: