(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Friday, August 28, 2009

Truth.

aku telah di tag oleh eeqa & abg hasif. suroh bercerita psl kebenaran diri sendri. sorry la lambat jwb. skrg kat umah, so spend mase lebey utk family. ihiks. lgpun berjam2 pk apela truth about myself ni? huhuhu, blank!

truth no 1

aku ni sbenanye sangat sensitif. sangat mudah terasa. sangat senang touching. tapi selalunya org tak nampak aku tgh touching. aku sll buat2 tak terasa. buat mcm biasa. tp sebenanye kecik ati. aku lg cpt terasa kalo org yg baik ngn aku, abaikan aku. uhuks, siyes terasa. tp dorg sll tak sedar =(

truth no 2

aku anak bongsu. ape yg terlintas dlm pikiran korg?mst kate aku manje kan? huhuh. tapi sebenanye tak pon. aku takdela cm anak bongsu yg len. mintak ape je dpt. berkepit ngan mak ayah. tp aku biase je. mgkn disbbkan layanan mak abah aku same utk sme anak die. jadi, aku tak rase aku manje. aku tak penah mintak2 dgn parents aku, malu la. skrg ni lagi la aku tak mintak pape dr diorg. sbb aku da ade duit sendri. kalo aku mintak pon, kompem kne beli dgn duit aku gak. sobssss. so, aku tak manje ye! lalalala~

truth no 3

aku dlu hebat dlm study sbb aku RAJIN. tp skrg aku dah TAK RAJIN, then result pon down. aku bkn bijak semulajadi. uhukss.

dahla tiga tu. tu pn pk berjam2. hahaha,
xtau nak tag sape. still ketandusan. huhuhuh.

5 comments:

  1. wah..3 truths about ery..
    emm..
    anak bongsu best x?

    ReplyDelete
  2. yg numbo 3, hazari taw nape.. dlu rajin bukak buku.. sbb tk de mnde nk buat.. then skrang.. jdi broker kue raye.. kn da busy. ish2.

    ReplyDelete
  3. hahahha takde kene ngene kot? kuih raye setahun sekali je...huishh

    ReplyDelete