(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Friday, January 1, 2010

Hello Kitty Giveaway [sticky mode]

sticky mode.
latest entry scroll down.


sejak dah menang New Year Giveaway, hati aku gumbira sgt. hihihihihi. skrg hati pun berkobar2 je nak join contest baru. so, ni giveaway terbaru aku join. Hello Kitty Giveaway, aku suke jgk Hello Kitty ni psl kaler pink,lg 1 sbb die kitty.kan aku pencinta kucing. ekekekeke ;P so, jom la join!


Syarat-syarat :
  • Buat satu entry bertajuk "Hello Kitty Giveaway".
  • Copy banner "Hello Kitty Giveaway" dan letakkan di dalam entry & sidebar blog. serta link kan gambar banner tersebut ke entri ini.
  • Jadilah Follower blog ULAT'S WONDERLAND ini dengan seikhlas hati. hehe. penting niy supaya senang nak update ape2 nanti.
  • Apabila selesai semua task, sila tinggalkan komen beserta link entry anda itu di ruang komen di blog Ulat Comel okay?!.
  • Tarikh tutup : 10 Januari 2010.
  • Pemenang akan di pilih berdasarkan randomly pick @ lucky draw yang akan diumumkan pada 11 Januari 2010.
** Hadiah: Ulat Comel kata dia nak bagi barangan Hello Kitty yang cute miut....Best20x...

7 comments:

  1. hye! thnx 4 joining. gewd luck okay~!

    (^_^)

    ReplyDelete
  2. wish u menang yer i rasa cam nak masuk nanti pikiaq dulu...hehe

    ReplyDelete
  3. posh: ala masuk je. ni cam lucky draw. bkn bertanding ape pun.hee
    faqhrule: aaa macehh~

    ReplyDelete
  4. best join2 contest nih.. hiks

    ReplyDelete