(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Sunday, November 7, 2010

Apa lagi kecik dari Flush Toy?

hye. salam Ahad.
fuh fuh phewwww. hembus segala habuk di blog ni. nasib takde spidey web lagi. sorry ye kepada semua, lama gila tak update, sejak Selasa lepas. ciss ayat bajet hot. ye ye aku tau, takde sape tunggu entry dari aku. saje nak perasan lebih je tadi tu. hahahaha. 

cerita agak lapuk la jugak. hari Rabu hari tu, aku jumpa dengan blogger Nik dan Syima dekat Midvalley. saja aku tak nak pegi jauh-jauh sebab lepas hang out tu aku nak balik terus rumah aku kat Serdang sempena gap exam selama 6 hari. aktiviti di Mid? chehh, apa lagi, tengok wayang dan bowling la. aktiviti remaja zaman sekarang. hahahaha. 1st time aku bantai bowling sampai 3 games. kuat-kuat pun 2 games je before this. tapi agak amazing, aku tak sakit tangan, even main 3 games! haha.

Nik, aku, Syima. ok, kami tau kami comel >__< 

hari tu, Nik dah bagitau awal-awal dekat aku, yang dia ni KECIK (ehh terhuruf besar pulak) dari aku. okay okay, siapa yang pernah jumpa aku macam Che Arm ni, sila imagine ye, betapa keciknya beliau. aku sendiri pun tak dapat imagine. hahahaks. tapi buktinya sudah aku dapat. nak tengok?






aku nampak besar kan kan? dan nampak tinggi kan kan? besar dan tinggi sikit la dari Nik. hahahahak. siapa yang tak kenal aku mesti kata aku nampak besar dan tinggi, padahal? =_________________= tapi kan tapi, ada lagiiii kecik dari aku ni. nak tau sape? mari kita lihat.






hihihiiik Syima lagi kecik kot. terusss aku nampak LEBAR gilaaa kan? err mungkin faktor baju juga. hohohoho. so so, aku nak tanya Che Arm ni, apa agak-agak gelaran untuk diorang ek? aku dah dapat Flush Toy. hahahahahaha. to Nik and Syima, jangan kecik hati ek. main-main je. ni cuma satu perasaan yang agak BANGGA bila tau aku bukan lah kecik sangat. auchh! hahahahaha.

oh ye, by the way, hari tu tengok cerita R.E.D . hahaha malas nak review, tapi aku kata BEST! lawak pon ada. sampai si Syima sanggup tengok cerita ni kali kedua dengan kitorang. hahaha. siapa next blogger nak jumpa-jumpa? JOM ! 

sekian.



skrg dah kat  UKM, tu pasal update.
next exam Selase.
cepat habis pls!

66 comments:

  1. hahahahahah! terbaik kau.. nk kenakan orang no1 yekkkkk :D

    ReplyDelete
  2. haha.
    best ek cerita red tu ?
    adeh.
    rugi pulak tak tengok td.
    XD

    tahniah kerana telah berjaya menemui mereka yg lagi kecil.
    XD

    ReplyDelete
  3. hmm sorang bole jadi lego sorg lagi jadik mainan kinder joy haha

    ReplyDelete
  4. KEH KEH, NANTI HANG DENGAN SAYA PULAK

    ReplyDelete
  5. tgk ceta red dgn hairi aritu
    best sbb tgk dgn die
    ok tu je =)

    ReplyDelete
  6. Tengok gambar tu, aku tak boleh bayangkan betapa kecilnya dia. Hehe.

    Eh, RED best eh ? mesti tonton ni. :)

    ReplyDelete
  7. Tengok gambar tu, aku tak boleh bayangkan betapa kecilnya dia. Hehe.

    Eh, RED best eh ? mesti tonton ni. :)

    ReplyDelete
  8. angguk kepala tanda anda comie bersama teman anda. hihi

    ReplyDelete
  9. JOm jom jumpa I. Tapi tamau la main bowling I tak reti haha. Kita karaoke la ok ? :P

    ReplyDelete
  10. flush toy dan kawan kawan nyer. haha

    ReplyDelete
  11. hahahhaa..
    seb baik ade orang lagi kicik dari aku~~hahaha

    ReplyDelete
  12. ku faham perasaan teruja ery.
    haha!

    ye, ery bukanlah yang kecik sekali sebab ada one of my frenpun kecik macam awak juga tau.
    berat dia pun about 34 je kot.

    ReplyDelete
  13. tahniah2 sebab jumpe org ag kecit..
    wakakaka
    xD

    ReplyDelete
  14. sama lar kita berhabuk, musim exam katakan...benci r bila nk dating dgn MM plak...

    ReplyDelete
  15. ingatkan teka teki ke apa. baik punya bahan u ni HAHHAHAHAHAHA kelakaa ;p

    ReplyDelete
  16. aku datang singgah ni....
    punya lama masa ko ambik nak update ye...
    seminggu satu entry ek?..
    hahahaha

    ReplyDelete
  17. @Che Armster

    apekah lego and mainan kinder joy?
    x bole bla sunggoh. KECIK itu comel ye kwn2 :DD

    ReplyDelete
  18. RED best best. sila pegi tengok ye wahai peminat action mvee sekalian alam :DD

    ReplyDelete
  19. kicit2 cili boh! hokey ler tuh!
    red mmg dasat. wooohaaaa

    ReplyDelete
  20. ery, cepat review citer red. hahah.

    baju cantik. :)

    neway, cepat habes exam, t boleh jimba jimbottt.

    all da best :)

    ReplyDelete
  21. kite pon kecik gak..tp lebar.hahahah!!
    uitt ukm tak reti nak dating2 ka??mai dtg ftsm :P

    ReplyDelete
  22. ahaha cuba ery amik gambar sbelah kak red lak

    ReplyDelete
  23. @Che Armsterche arm sgt jahat..hahah..mnyakat org :P

    ReplyDelete
  24. haha..aku xtgk lg cite red tu ery..haha..pasni, aku punye turn la pulak kua dgn ko yer..hahaha... :D

    ReplyDelete
  25. mana achi ni dia dah tgk cerita R.E.D dulu T____T

    * mai pot! pot! yang malas nak sign in. heee ^^

    ReplyDelete
  26. kecik kan comel.. senang nak cari pakwe..sah2 lah laki tu lg besar dan tinggi kan.. =)

    ReplyDelete
  27. tak la besar mane pun ko tue kan. hahha..

    ReplyDelete
  28. lamanya tak main bowling
    mesti meriah kan..

    ReplyDelete
  29. saye mau saye mau!
    tp ery kene blanje baskin robbins

    ReplyDelete
  30. @ARC™
    cisss
    nak jumpe pon demand.
    xnak la aku camtu
    hahahah

    ReplyDelete
  31. jumaat malam main bowling sampai 3 frames....pergh..dah lama tak main...mo tercabut lengan nie...

    ReplyDelete
  32. mane boleh biar je.. tak besar2 la macam tue.. hahha..

    ReplyDelete