(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Tuesday, November 2, 2010

Lucky 33333; ProfHariz

hye. salam Selasa.
cehhh! rajin update pulak sekarang Ery? entah dari mana semangat update ni datang pun tak tau la. haha. actually aku kena jugak update sebab kalau siapa perasan, semalam aku ada buat announce dekat profile Facebook dan page FB Blog, dengan Twitter, dan ada jugak aku taruk note bawah Page Views sebelah ni, aku mencari Lucky 33333. (tapi buang dah)


dah nampak siapa pemenang? Ridhauddin Hariz tu merupakan pemilik blog profhariz.com. congratz boy! (ciss boy ke? haha) Hariz merupakan antara yang rajin masuk blog aku jugak kot. selalu jugak drop komen. tengok je la dia antara Pengomen Tegar (Top 5) blog ni. hehehehe. thanx beb. hadiahnya? aku nak bagi topup RM 5 je, okay la kan? tapi Hariz kata dia nak backlinks je, takmo lebih-lebih. so patut ke tak aku bagi topup RM 5 kat ko ni? hahahahaha.

curik dr Twitter.
kalau tengok gambar atas tu, aku komen pasal counter kan? hahahahaha. tapi memang lawak semalam, counter tak berenti renti naik. mesti ada insan yang keep refresh blog sampai 33333 ni. siapa tu aku tak pasti la. maybe pemenang ni? or orang lain, tapi akhirnya tak berjaya? nah. sorry kay pada yang mencuba refresh banyak-banyak kali tu, belum rezeki lagi ^____^ 

oh ye, by the way, 7 papers for final exam aku dah lepas! ada satuuuuuuuuuuuuuuu je lagi sambung 9hb nanti. sebab kitorang dapat cuti Deepa 6 hari. kan 1 Malaysia? hakhakhak. (wakluuu!) kan best kalau habis terus exam, terus leh sambung cuti. leh cuti lama sikit. uhuhu. esok nak lepak dengan blogger Nik MM dengan Syima, dan maybe ada Azrai sekali. siapa mau join lagi? ;) yess! esok lepas lepak terus balik rumah. yayyy yayyyy! (happy gilaaa ok)

sekian. tata!

24 comments:

  1. ceh.. aku tak tau pun pasal hit counter nie

    ReplyDelete
  2. lepak kat ne ?
    jangan same tempat dengan aku sudahhh
    kalao nmpk aku , sile buat2 tak nmpk .
    hahahaaha xD

    ReplyDelete
  3. profhariz ni mmg murah rezki la..
    ritu baru je nampak dia menang teka kat blog ben.

    ReplyDelete
  4. counter? ape tuh... T____T *kuno sgt ni..

    ReplyDelete
  5. ala..melepas kah..cepat sgt nih..

    ReplyDelete
  6. kenapo den tak tahu menahu pon pasal bondo ni??den dah jadi polower kek pesbuk pon takdo gak! :)))))))

    ReplyDelete
  7. yeay!! sok melepak!! mari2 join kami :DD

    ReplyDelete
  8. yeay!! sok melepak!! mari2 join kami :DD

    ReplyDelete
  9. Alhamdullilah :) Rezeki..
    Thanks you very much.. Entri special gitu.. Hehehe..

    RM5 ? Huh x kesah :)

    ReplyDelete
  10. ok kot topap rm5. lg ok topap rm50. klu jey x yah topap. follow blog jey cukup. salam perkenalan dr jey yusuff

    ReplyDelete
  11. sakan na hang perli aku kak mah... haha

    ReplyDelete
  12. tue la kan hasrol nizam. topup tue. sape yang taknak kan. hahha.. buat laen ery..

    ReplyDelete
  13. laaa
    tak bagitaw awal2..
    rugi..
    T_T

    ReplyDelete
  14. best giler nak habes exam dah..
    jeless..
    TT___TT

    ReplyDelete
  15. haha!
    ade plak yg asek refresh ek ?
    adoi!

    ReplyDelete
  16. ery.. lau takde tepon camne?
    boley rekues adiah laen x?

    ReplyDelete
  17. oi eryyy update blog pantassssss

    ReplyDelete
  18. Abis lepas ni lucky 4444 la..
    abis org yg datang ni dekan f5 beatus kali..haha

    ReplyDelete