(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Tuesday, November 23, 2010

TM Everyone Connects Birthday Bash.

Hye. Salam Selasa.
Nak dipendekkan entry, hari Ahad hari tu aku mengikut Che Arm ke event TM. Dia dapat invitation tapi event ni open to public. So, dia ajak lah aku. Tapi style dia ajak macam ni, "Ery, jom karok!". Oh aku kalau dengar word "karok" tu, memang bagai nak gila ah! Last aku karok dengan family and cousins aku kat kampung raya puasa dulu. Hahaha style kan karok kat kampung?

Event TM tu buat dekat The Curve. Jarang sekali aku nak sampai The Curve ni. Kalau sampai pun, dengan kakak aku je lah. Kalau dengan kawan-kawan memang tak pernah sampai sebab nak pergi sini haruslah naik kereta. Hok hok. Ni kira 1st time lah aku join event Nuffnang. Dan haruslah kat situ aku jumpa otai-otai Nuffnang je. Hik hik.

aku, Cik Lily, Kak Ina, Linda
2 dari kiri tak kenal =.=, Bean, Emi, Che Arm (bawah)
Mereka lah otai-otai tu KECUALI aku. Hehe :"> 
Baru perasan semua dot com. Aku je tak. HAHAHAHA. Masa awal-awal sampai situ, aku blur je. Nasib jumpa Linda dengan Emi. Lepas tu ngekor je la Linda. Haha. Kesian Che Arm. Aku segan nak ngekor die. Auwwww~ Hakhakk. 


Event ni memang betul-betul open. Menempek je kat situ. Haha. Sampai la host dia datang. Siapa hostnya? 

Presenting Ben and Hunny Madu from Fly FM.
Aku memang pendengar setia Fly FM ok. Hakhak.
Well, diorang memang Cool and Sempoi ! Naseb mereka ada memeriahkan majlis tu. Hoho. Tengah dok dengar mereka ni celoteh, datang lah sorang lagi blogger yang aku dah agak kenal lah. Banyak kali jumpa dah. Dan dah agak biasa dengan dia. Siapa lagi kalau bukan Aie Darkbatman? Hehe. Sampai ada orang gosip aku dengan dia. Sumpah tak patut! =__________=" 

awal-awal terserempak. aku duduk la tu. heh. [Kredit to Darkbatman]
Dah agak lama tunggu, baru la Bunkface buat persembahan. Bunkface kan Duta TM, yang iklan TM katun comel tuh, kan guna lagu Bunkface - You and Me. Bunkface juga sempoi. Cool je. Picture of the day is : 

BUNKFACE !!
Alala sama tinggi dengan Paan Bibir (Sam yang gelarkan dia) Haha.
Ada jugak jumpa bloggers yang 1st time jumpa. Macam Eyriqazz, Cik Lily dan Bro Jai. Haruslah setiap seorang mengatakan, "Kecik cinonet je cik Ery ni. Tengok dekat blog macam besar." =________=" ok, dah biasa, hanya mampu tersenyum je. Hehe. Plush Toy la bak kata Che Arm si Besar. Heh. Actually masa ni perasaan aku lebih kepada segan sebab aku yang paling muda and kecik kot. So memang terasa diri ini sangat lah kecik. Hehehek. Tu yang aku membontoti je Linda. Hikhik. Oh, aku jumpa jugak JMR dengan Nunu tapi takde gambar lak. Huuuuu~

Kiri skali JMR. Tengah tu Eyriqazz.
Lepas event ni, Che Arm belanja aku, Emi, Linda dan Bean karaoke! Yeahhhh ! Che Arm stok pecahkan speaker. Aku stok suara kanak-kanak 10 tahun menyanyi. Emi stok lari pitch. Tapi Linda? Fuhhh sedap woh suara dia ! Tercabar kewibawaan ku masa mula-mula dengar. Hahaha. 3 jam dalam tu, entah berapa lagu nyanyi tak ingat lah. Tapi aku memang suka nyanyi lagu lelaki. Haha. Lepas tu lagu Rock, dan lagu High Pitch. Ada hati tawww~ Tapi takleh lawan Che Arm punya jeritan la. Hahaha. By the way, thanx to Che Arm sebab dia yang jemput and hantar aku balik, belanja karaoke. Lain kali belanja lagi. Hihikkkkk. 

Sekian.



tak dapat jumpa Hamzah.
terkilan aku. 
ngehh ngeh.

46 comments:

  1. ooo kenapa gi nyanyi nyanyi tak ajak?
    memang best kat dpt jumpa member geli-geli ni kan..

    ReplyDelete
  2. wow.
    seronok nampak ?
    hishhh.
    ni yg jeles ni.
    wuuu~
    XD

    ReplyDelete
  3. kecik cinonet???..hehehe..cam cute je bunyi..

    ReplyDelete
  4. dem.. argh... tak aci tol la.. grrr...

    ReplyDelete
  5. gmbr i xde sbb kne jdi photographer.. ;)

    ReplyDelete
  6. wahhh dengan artis..........bergaya2...

    ReplyDelete
  7. ahhh best! paan bibir klakar plak tgk, sama je tinggi ngan ery.baiknya che arm blanja

    ReplyDelete
  8. handsom kan bf I, sam tu ? HAHAHA :P

    ReplyDelete
  9. uuuuu,,, bunkface tu.. paan bibir??? hekhekhek.. jom g karok! =)

    ReplyDelete
  10. best gilaaa!! hikhik... tapi kesian kau macam segan sorang sorang kan :D

    ReplyDelete
  11. yg baju tu k lily punya photographer a.k.a mrBig. dia bukan blogger pun but kena paksa jadi blogger... hehhehehehe

    tapi awak memang kecik lah..

    ReplyDelete
  12. wahhh
    seronok!


    Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

    ReplyDelete
  13. cantekkk bjuuu!!hehee besttt nyee jeless dpt jmp bface lak

    ReplyDelete
  14. owh sungguh aq rugi tak dapat join!!!!!!!!

    ReplyDelete
  15. hahahahhahahahahahaha! mesti telinga korang berdesing time aku tarik suara kan?

    ReplyDelete
  16. wahh.bestnya dpt jmpe bunkface! wee~

    ReplyDelete
  17. seronoknye!bila entah dapat peluang macam ni!huuu

    ReplyDelete
  18. mueheheh...nmpak bsr dlm blog sbb ko tepek muka kau besar2 kt header..hehe

    aauuuww! malu i u puji i.. :P

    PENGALAMAN BERKARAOKE DI REDBOX, THE CURVE

    ReplyDelete
  19. fuhh...pemes nye cik ery ne..dpt jupe artis..haaa

    ReplyDelete
  20. fuhh...pemes nye cik ery ne..dpt jupe artis..haaa

    ReplyDelete
  21. wahhh..syioookkkk siot..lame da aku ta karok...

    ReplyDelete
  22. nice meeting u ery....tuhla,mula2 nak tegur tu cam tertanya2?betul ke ery fariehani?cam pernah nampak tapi kenapa cam lain?hik3....jumpa lagi di lain event..ble u bongkarkan rahsia chearmster pula

    ReplyDelete
  23. uhhhuhhh sedihh...
    jealous tak dpt pergi

    ReplyDelete
  24. @kak ina kl
    haha sebab che arm yang patutnya ajak
    die yang nak belanja
    heee

    ReplyDelete
  25. @hamzah ian
    ko apa tak aci?
    aku baru fes taim pegi tau
    ko byk kali daa :P

    ReplyDelete
  26. @/Dayah//Nurul/
    paan bibir comel ah! hahaha
    che arm mmg murah hati.
    suka belanja orang. ehem2

    ReplyDelete
  27. @molmolla
    hahaha nasib ada linda
    kalo tak, lagi la aku segan!

    ReplyDelete
  28. @CikLilyPutih
    hahah act tau dia hubby cik lily tapi taktau nama
    ngeeeeee.

    hikhikkk kecik sgt dr gmbr ke? xP

    ReplyDelete
  29. @che armster
    memang pun.
    gendang tinge aku mcm da x dpt trime jeritan ko
    hahahah

    ReplyDelete
  30. @~ ReD ~
    hahahahaha!
    bagus laa.
    biar org ingat camtu.

    ReplyDelete
  31. @Eyriqazz
    hahahaha
    sy da perasan bro awal2 lg.
    tp segan nak tego
    kot2 bro x kenal
    ngeeee

    ReplyDelete
  32. Wahh..kali terakhir masuk blog nie masa contest header..hehe..tak sangka dapat jumpa Live..hehe

    ReplyDelete
  33. @JAI
    hahahahah!
    lama betol tu bro!
    oh yelah, bro join contest tu kan?
    hehehe

    ReplyDelete
  34. bile la nk jumpe ery dan lain2 lagi nih..huhu

    ReplyDelete
  35. @Chaon Cornerz
    harus lah aie ada!
    dia kan orang kuat nuffnang

    ReplyDelete
  36. @rizal jabai
    alaaa
    skrg ijai sibuk jumpa artis jew
    mane nak jumpe bloggers? =P

    ReplyDelete
  37. err sayang.. lagu Bunkface tu tajuknya "Through My Window" >.<

    ReplyDelete
  38. ehehe.. mane de org kuat nuffnang.. klau la lorg kuat nuffnang, best gile 2..heheee..

    erm ijai 2 dh xde mase dh ery nk join ngn kite ne.. nk jd nas melodi dh 2..hehehee

    ReplyDelete