(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Saturday, November 20, 2010

First and Last "LIKE" Contest.

Hye. Salam Sabtu.
Semalam, buat pertama kalinya, aku join contest "LIKE" dekat Facebook. Contest dianjurkan oleh seorang penjual baju-baju Korea, Azah Zaza (boleh click untuk ke page). Dia buat contest untuk pembeli dari online shop dia. Aku antara pembeli setia dari online shop dia. Sebab tu lah aku join contest dia, suka-suka aje.

Semalam, masa nak keluar makan dengan family aku kat Nando's, aku pakailah tshirt dengan cardigan and belt. Errr ni bukan belt kat seluar, tapi belt kat pinggang tu. Hek hekk tau kan? Lepas tu saja camwhore suka-suka. Bila dah balik makan, baru aku teringat, contest yang Azah anjurkan. So aku pun cepat-cepat lah join walaupung tarikh tutup 4 hari je (24 NOV) lagi. Haha. Tak tau la boleh beat contestants lain yang vote dah sampai 300. Aku 100 tak sampai lagi. Hek hekk. Takpelah, cuba nasib je. Kalau menang dapat lah shopping FREE + Perfume.

Jadi, alang-alang dah TERbuat entry ni, saja lah nak mintak jasa baik korang sikit (muka malu-malu) untuk tolong VOTE gambar aku. Langkah-langkah voting senang je :
1st : Like page Azah Zaza ni.
2nd : Like "my photo" ni.
3rd : Done.
pic yang dipertaruhkan. gambar crop, tu pasal kabur =.=
Senang je kan? Pada yang dah Like, terima kasih banyak-banyak aku ucapkan. ^____^ Ok, back to topic kenapa first and last "like" contest? Sebabnya, semalam jadi isu pergaduhan antara beberapa pihak page lain dan beberapa individu. Maklumat dirahsiakan. Aku tak suka buka aib orang macam beberapa "orang" tu. 

Aku dah jadi mangsa keadaan sebabnya, Pertama, aku takde promo pun Link aku ke mana-mana page lain. Tapi aku turut dimarahi konon sebab aku sebarkan link ke page mereka, PADAHAL takde pun! Kedua, pergaduhan antara dua pihak telah menarik aku sekali sebab aku ada hubungan dengan salah seorang mereka. Dan berlaku ugut-mengugut. Masalah ni dah settle malam tadi jugak sebab aku tak suka gaduh-gaduh macam ni. Tapi, segala maklumat tentang aku dan seseorang tu, mereka dah simpan. Gambar aku pun diorang simpan. Hah kejadah? Curi gambar aku boleh pulak kan? =___= Alasan mereka, untuk keselamatan. Huh, macam tak pasal-pasal aku kena sekali. 

Kalau ikut hati, macam nak tarik diri dari contest tu, tapi macam tak best pulak buat kerja separuh jalan. So aku tetap akan promo link aku ni kat tempat sepatutnya. Setakat ni aku takde SPAM wall orang lain lagi ye. Kalau aku kena lagi, memang damn ahh! So, this is the First and Last "Like" Contest aku join ! Muktamad ! =____= 

Tapi, jangan lupa vote aku ye. Hek hekk. Sekian.




untuk awak, saya mintak maaf.
tapi saya nak awak tau, saya buat semua tu,
kerana saya sayangkan awak.
Forever.

31 comments:

  1. mak aiiihh ada gaduh2 ke? tu lah masalahnya klu hal promot2 ni...kena kat wall org yg panas baran mmg ah...huhu...tapi yg xleh blah ery pun tekena sama...

    ReplyDelete
  2. Dekat FB je ke.. adoi.. tak dapek den nak nolong eh.. hahha..

    ReplyDelete
  3. erk...xpernah plak aku tengok kontes jadi camnie..
    isskk..so sad.....
    hrm....
    hopefully korang berbaik2...

    p/s nape gambaw tue xpakai kasut? :P

    ReplyDelete
  4. Blog la pasal "untuk awak..saya sayangkan awak..."
    Aku lebih "like" yang itu.

    ReplyDelete
  5. sbr jela..mcm2..hah ery.. pi post je kat wall aie.. ramai kwn2.. aie x kesah pun.. hahaha

    ReplyDelete
  6. whatever it is, all the best okay?? =)

    ReplyDelete
  7. adoiiiii... dah kenapa ada problem ngn diorang tuh.. aku g LIKE kau jap :D

    ReplyDelete
  8. @nas
    hehh. berdamai dah. tapi mmg rasa nak ban page tu. heh

    ReplyDelete
  9. aku pon nk mnumpang komen gak r..ehhee

    ReplyDelete