(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Monday, November 1, 2010

Kucing dan Flush Toy.

hye. salam Isnin.
argh! dah Isnin, esok EXAM. lepas tu cuti Deepa. aku sambut cuti je. 1 Malaysia kan? hakhak. ehh hari ni dah masuk November (011110), nice date kan? usha-usha balik, bulan lepas ada 12 je entries! hakhakhakk. sejarah sungguh! makin lama, makin sikit entry dalam sebulan. entah-entah nanti langsung takde entry dah? =____= cheh. apa korang kesah kan? har har har!

Kucing dan Flush Toy. apa kena mengena? semalam (Ahad) malam, gwa keluar makan dengan Che Arm. secara tiba-tiba kot dia tegur gwa kat Twitter, then ajak pergi McD. kebetulan gwa belum makan, jadi gwa pon iyekan aje. hahahah padahal gwa tak pernah jumap pun Che Arm ni. nak kata rapat pun tidak. x kenal siapa Che Arm? ni dia, orang kuat Nuffnang >___<

cis. gmbr nak ensem saja. kurun bila ni? haha.
ciss kejadah aku promo dia ni? hahaha. okay, kami keluar je kereta menuju ke McD, Che Arm berkata, " Laaa kecik je ko, ingat besar." cisss gwa dah ready dah dengar statement ni setiap kali gwa jumpa siapa pon. hahahaha. lepas tu sambil makan dan sembang, Che Arm snap pic candid gwa tengah makan burger. grrr. makan burger harusla kelihatan gwa seperti lahap sebab mulut gwa kecik. (cheh alasan) dah snap upload ke Twitter pulak. damn you Che Arm! jatuh saham gwa =____="

gwa tak ingat entah macam mana ayat Che Arm dengan Emi AnakPerak. tapi lebih kurang macam ni la. (dalam Twitter)
Che Arm : kecik je Ery ni rupanya. ingat besar. hahahaha.
Emi : ko 1st time la jumpa Ery ni? aku mula-mula jumpa terkejut gak. besar KUCING je. haha.
Che Arm : tu laa. macam besar FLUSH TOY dalam kereta tu je. haha
=_________________________________________=

cisss. keji sungguh ayat mereka kan? besar KUCING? besa FLUSH TOY? flush toy tu paling gwa tak leh terima sampai sekarang. GRRR. kecik sangat ke gwa? entah la, gwa tengok normal je sebab kawan-kawan gwa pon lebih kurang gwa je. takde la gwa rasa kecik sangat. 
tinggi : plus minus 150CM
berat : plus minus 43KG
kecik ke? hahaks. tapi kalau dengan Che Arm ni memang la gwa kecik sebab dia besar. hak hak hak (keji tak?) dengan Emi pulak sebab dia tinggi, harus la gwa pendek. (ciss tetap kenakan orang, sendiri kecik tak sedar? haha) then borak-borak dengan Nik Mashimaro, dia lagi pendek dan ringan dari gwa. agaknya Nik ni macam Kech je kot. hehehehehe >___< tapi takpe korang, kecik ni membuatkan kita tampak lebih MUDA dari biasa. awet muda gitu. ahakss. ye tak? orang tengok cam budak sekolah je. hak hak hak. (ayat sedapkan hati)

lahap ke? tak kan? sopan tuuuuu. ni la candid pic by Che Arm tu =.=
sekian. (gwa gwa pulak dah. mereng kot budak ni)



nak balik rumah!
rindu kucing!
cepatla habis exam.

48 comments:

  1. hahahhaa...
    mengong la ko~~~
    aku plak dijadikan topik!!!
    hhahhaha..

    conclusion utama post ko nih...

    CHE ARMSTER BESAR!!yeah!!aku setuju~~

    ReplyDelete
  2. dem che arm.. tak pernah belanja mekdi.. argh.. kuar tak ajak lak tu.. grr

    har har har

    ReplyDelete
  3. hahah...comel apa bdn kecik molek? dorang tu jeless..sbb x leh mkn lebih sikit, msti boroiii..haha:P

    Kreatif! Apabila Jari Jemari Seorang Emak Bermain Dengan Alat Geometri...

    ReplyDelete
  4. kene perli sakan ek ko.. betulkan mcm flushtoy? macam kucing? hehehe :P

    ReplyDelete
  5. LOL! kalau tak mesti aku ada kan ery? Erkkk poyo~ hahaha~

    ReplyDelete
  6. ang memang kecik pun ery..
    tapi takpe janji sihat.
    =)

    ReplyDelete
  7. tinggi kite sama. tp aku ringan lg 36kg :D

    ReplyDelete
  8. satu saiz la kita hakhakhak

    -kak wani malas log in-

    ReplyDelete
  9. Che arms tu memang orang yang berbahaya jauhkan diri darinya..hehe(gurau je arm)

    ReplyDelete
  10. damn.
    ngat betol cite pasal kucing.
    damn!.

    ReplyDelete
  11. @LiFe KaMi: weh aku baik siot... sopan santun pilihan bakal ibu mertua tau!

    besar macam tedi bear.. sedap peluk hahaha

    Plush toy tu indirect kutuk + puji.. kutuk sebab kecik.. puji sebab.. ko penah ke tengok plush toy tak comel?

    Haaa tengok baik tak aku cover line haha

    ReplyDelete
  12. dah lah kecik.,
    kurus kering lak tu.,
    hahahahaha... :))

    ReplyDelete
  13. besar kucing? ganas tol anak perak...hehehe

    ReplyDelete
  14. 150? Pasti dengan aku di bawah.. opsss xnak ckp

    ReplyDelete
  15. nnt ko tgk la aku cmne pulak... hheheheh

    agak2 pinggang aku saiz bape kalo ko tgk muke aku? hehe

    ReplyDelete
  16. mak ai...ko darjah berapa? kecik giler 150cm..aku darjah 6 dulu pun rendah gak..153cm..lebih sikit dari ko...hahaha

    ReplyDelete
  17. kesiannya dikatakan besar flash toy and kucing. Tak sayang mulut betul diorang tuh.

    ReplyDelete
  18. nasib ade tgn bwah tadah nmpak sopan sket haha

    ReplyDelete
  19. tgh2 malam ni tengok gmba ko makan burgerr rase cam lapar la plak...adoi..blnje aku burger ery..

    ReplyDelete
  20. igtkan aku dah cukup kecik dah..rupanya ada lagi kecik..hehe

    ReplyDelete
  21. kalo dah 150cm mmg terang2 ah kcik haha

    ReplyDelete
  22. takpe, kecik cumeyl. tapi flash toy pe kesss tu. sabarla ery, ada lg org yg kecik dari lu. ehh bahsa gwa lu plak :P

    ReplyDelete
  23. @~ ReD ~
    hahahaha setuju!
    kita makan banyak pon tak gemok2 kan?
    xP

    ReplyDelete
  24. @RMA
    grrrr.
    kalo comel mcm dua tu ye la
    hahahah

    ReplyDelete
  25. @molmolla
    harus ada kau!

    hahahah

    tp tu la ko da balek muar.

    ReplyDelete
  26. @Che Armster
    cis cis cisss
    baik punya kaver nampak?
    hahahah

    ReplyDelete
  27. @ARC™
    hahahaha
    aku besar2 kawan ko si yana tu je
    ngeh3

    ReplyDelete
  28. @/Dayah//Nurul/
    hek hek hek
    dorang memang kejam

    yang kecik dari aku tu kech kan?
    ahakss
    sory kech xP

    ReplyDelete
  29. hahha die pon kecik weh. Cis aku baru nampak widget pengomen tegar. xlame lg name aku akn terpampang disane hehe

    btw kalo nak tgk gmba aku tu g sini

    http://feeds.feedburner.com/arc13

    ReplyDelete
  30. @ARC™
    hah. aku sama besar je dengan dia.
    hahahah cuma dia berat sikit kot dr aku. sikit je. heheh

    ReplyDelete
  31. Nak nyorok dlm laci pun muat agaknya?

    ReplyDelete
  32. @fndrocka
    cinonet?
    ciss comel btol perkataan tu
    hahahah

    ReplyDelete
  33. ewaahhh..makan sorang..bile ery mahu belanja??? nak jugak burger..nampak sodap jah. isk3..

    ReplyDelete
  34. dy x tgk geng2 kte bsr mne..
    haha..

    ReplyDelete