(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Thursday, August 5, 2010

Angan dah jadi kenyataan.

hye. salam Khamis.
siapa yang dah follow blog aku ni bukan main lama, ade siapa tak ingat aku pernah buat entry tentang lagu "cukup indah - alif satar" ? kalau tak ingat, meh kasi klik ini [LINK] untuk refresh memory korang. ayat aku dalam entry aku tu berbunyi begini ;
"berangan kiranya ada orang nak tujukan lagu ni utk aku.
suwweett gilaa. boleh kencing manis."
err bab kencing manis tu aku taknak la jadi kenyataan T_____T dan malam tadi, he dedicated this song for me, secara live on phone. dengan gitar bagai. hahaha. die taktau pun aku suke lagu ni. aku pun tiba-tiba teringat aku pernah post pasal lagu ni. kenapa dia dedicate lagu ni kat aku? pasal aku tengah sedikit moody. takdak mood je nak cakap dengan dia pun. dia nyanyi je, terus tersenyum. walaupun suara tu ade ke laut jugak, tapi tetap sweet. hahahahaha. 
eh awak, terima kasih ye. u know how to make me smile. ^______^ 



boleh tidur dengan tenang.
walaupun esaimen tak siap lagi.
heh.

50 comments:

  1. dlm hati sudah ade bunga2.
    mama dapat menatu la tak lame lagi .
    wakakaak.

    ReplyDelete
  2. gagagagaag! :) ttbe teringat pakcik ben nyanyikan lagu pakai gitar gak :( hoho~

    ReplyDelete
  3. ececeehhh tidur tak lena lah ni...

    ReplyDelete
  4. hahahahaha... angau la lepas ni ea? hahaha..

    ReplyDelete
  5. aq ingat!!!! kalau aq x silap r... hahahahaha

    eh? jap2... sape tuh? ngehahaha balak baru ke? ngeh3...

    selamat berbahagia... hohoho

    ReplyDelete
  6. wahh! ci ery! so sweet gitu auuww auuww..jelesshhh! takde sape nak nyanyikan untuk saya lagu tue..huhuhu..maybe sebab tak cukup indah kot..haha..;p

    ReplyDelete
  7. @I n n z
    hahahaha
    mama bakal dapat menantu romantik
    ehem2
    wakakaka

    ReplyDelete
  8. @molmolla
    eh eh
    asal sedeh lak?
    request la lagu kt die
    hahahaha

    ReplyDelete
  9. wah...romen-tiknya...hehehhee..

    pes time ke sini..kot..sbb muka cm penah nampak

    ReplyDelete
  10. @HEMY
    hahaha
    romen-tik?
    huuuu
    ;P

    oh ye ke?
    kite saling mengenali ke?
    heee

    ReplyDelete
  11. alamak sweet nye... ada jugak bf nak nyanyi ...

    ReplyDelete
  12. pernah dalam situasi yang sama.. tapi encik hubby bagi lagu Yang Terindah... lalalala... hehe

    ReplyDelete
  13. i like dis song too ...
    best ..
    bout yr 'HE' --->>soo sweet ..=))

    ReplyDelete
  14. BAGUSLA...BAGUSLA JIKA ANGAN ANGAN MENJADI

    ReplyDelete
  15. waahhh cambest je...nk soh serol nyanyi tok aku la..kehkeh :D

    ReplyDelete
  16. fuhhhhhhhh........ skang angau la neh ek?

    ReplyDelete
  17. @nur hidayah isa
    hahaha
    suruh2
    die x komen lg entry aku ni
    :P

    ReplyDelete
  18. Siapkan exsimen dulu baru tidur!
    ohhh!


    New Entry Prof-Hariz
    Hampa Ingat Depa Tu Hamba ka?

    ReplyDelete
  19. sama-sama... ala u nih, susah2 jer sampai nak post kat dalam blog u nih. =P

    ReplyDelete
  20. ehem. bila nak kasi kami semua lihat si dia? huhuhu!

    ReplyDelete
  21. seronok bila dpt org tsyg.. hargai seadanya.. bila dh hilang, u'll never get him back..

    ReplyDelete
  22. @eykameow
    hehehehe
    maybe tidak se'expose' tu kot babe
    :)

    ReplyDelete
  23. so sweet :)
    cepat kawen eh.heehe

    ReplyDelete
  24. erk?hehehhe..sweet.btw,first time dengar lagu tu :)

    ReplyDelete
  25. wow...just sweet!
    ceewah..kapel ke??

    ReplyDelete
  26. patut la beriya2 si eda suro aku baca entri ni. tp lmbat sket lak baca.hehe..

    ReplyDelete
  27. @Hasrol Nizam

    hahahaha
    ape lagi
    nyanyi laa
    feewiitt
    romantis :P

    ReplyDelete
  28. so sweet..ery u r lucky in the planet :)

    ReplyDelete