(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Tuesday, August 3, 2010

Epilog Syurga Cinta - hebat sangat ke?

hye. salam Selasa.
mia sara sangat comel!
kenapa macam tak best sangat eh? mungkin terlalu awal nak judge kan? aku bukan nak judge jalan cerita tapi pelakon die. kenapa semua pun nampak kekok je? Zizan Nin bawak watak sosial macam tak berapa nak menjadi. sedangkan Zizan Nin antara top pelakon jugak kan? watak si Fida tu aku boleh terima la kalau die kekok ke ape kan, sebab dia pun bukan asalnya berlakon, asalnya Pengacara. kira new comer la dalam bidang lakonan ni. watak si Intan Ladyana tu lagi la lawak. hahahaha. gedik tak menjadi. adoi doiii. kalau bagi aku menggedik pun lagi jadi kot. OPSS! hahahahaha. watak tambahan pulak ramai pelakon baru, lagi la kekok.
itu komen aku untuk awal cerita ni. dia punya aura tak kuat macam Adamaya dulu. tak hangat. mungkin aku takde la hari-hari nak turun tengok TV macam Adamaya dulu. kalau rasa bosan, tengok la. kalau tak, tengok online je la kot. ngeh3. ape pulak komen korang? memang cerita camni akan dibandingkan dengan movie. pada aku memang movie lagi best sebab Awal lagi best berlakon. pastu adik Haziq pulak lagi petah dan kelakar dari Mia Sara. 

Awal kachak! Heliza cantek! Haziq comel!



asal status 'Geli-geli' aku bertukar ke 'Ordinary'?
ni tensen ni!
(sedang menungu reply dr Nuffnang) 

45 comments:

  1. a ah lah ery..wan pun tgk cam gitu2 je cite tu,,,yg bez mia je lah.huhuhu..tak bez nye..plkon borink je....jalan cite ok lah sikit.mungkin mash awal lagi kot..huhu

    ReplyDelete
  2. hahaha . akak mngutuk sakan nmpak :D:D:D:D:

    ReplyDelete
  3. ntahlah. tak layan kot.. tapi terpandang cerita ni semalam.. cun gak rafidah tu.

    ReplyDelete
  4. memang betul! saya setuju dengan komen awk, silap besar lh dia ambil zizan nin sbb zizan tu muka baik, jd playboy tak sesuai T_T lepas tu mcm xboleh lawan si awal jugak :(

    // masa faizal yusuf dlm adamaya jadi dani pun x boleh lawan awal, awal ni hebat sgt ke? LOL

    ReplyDelete
  5. hurm...saya tak setuju? saya bangkang yg Arif.. haha... entah la..Amir tak tengok tv langsung..tv merosakkan mata dan pemikiran... huhu

    ReplyDelete
  6. xsempat nk tgk.. asyik bz je aie skg.. x cam org 2.. hangat bercinte.. wohoooo

    ReplyDelete
  7. zida tak tengok lagi. sebab susah nak tengok tv kat cni. tapi memang syurga cinta the movie lagi best la! hahahah

    ReplyDelete
  8. TAK TENGOK PUN CITE NIH! HAHAHA :) HAZIQ MEMANG TERBAIK, PETAH GILA BERCAKAP. RASA NAK TUMBUK. HAHAHAA :D

    BERSABAR DENGAN NUFF!!

    ReplyDelete
  9. tersangat la setuju, klaw dlu nengk muvi syurga cinta smpai 2x, tpi ni epilog die, bru nengk frst episod da borng. huk2. tpi tape la, nengk je la, epsod akn dtng. hope lbih baek~. hehe ;)

    ReplyDelete
  10. 1st time tgk ptg td 15min..sumer watak cam xbest, kecuali mia sara! comel ok!!!

    ReplyDelete
  11. setuju..episod 1 da boring.pelakon2 pun ala2 je..nasib baik ada Mia..hehe

    ReplyDelete
  12. ahhh.. jiwang! memang boring! :P

    ReplyDelete
  13. @Wan_hazel
    kalo 1st impression da x best, mmg x tgk sgt le next episod pon
    ngeeee

    ReplyDelete
  14. @Liyanaa.
    hebat2!
    awal kachak lg dr zizan
    hehehehe

    ReplyDelete
  15. @Amir Izzat
    ohhh
    on9 x merosakkan mata dan pemikiran?
    hahaha

    ReplyDelete
  16. @molmolla
    ko pesal sampai nak tumbuk?
    hhaha lawak!

    ReplyDelete
  17. hurmmm agak2 mase saya kecik dulu.. comel cam mia tak?
    hakhakhakhka

    ReplyDelete
  18. @NichKhun
    ahahaha *pengsan*



    *da bgn balek*
    kalo ery ye la kot comel lagi dr mia
    ngahahaha

    ReplyDelete
  19. eh mane ade jiwang. aku macho. :P

    ReplyDelete
  20. Ko curang kat nuffnang kot. haha~

    Aku try tngok on9...bru tngok skit dh rsa x best.Pelakon x power.

    ReplyDelete
  21. takde heliza. kompem tak syok tgk..hehe

    pendapat anda?
    blogger yang tersepit

    ReplyDelete
  22. apakahhhhhhh

    ape ni?



    gyahahhhahah~

    ReplyDelete
  23. erk mgkn harap terlalu tinggi kot tu psl x best keh4

    ReplyDelete
  24. semalam tak tgk pun cerita ni
    tak tahu lah jadi apa

    ReplyDelete
  25. tgk cite ni mcm slow je.. mungkin sbb awal xde.. hehe..

    ReplyDelete
  26. huhu..jiwang ke pa nie...
    pndai kutuk nampak....hehhe

    ReplyDelete
  27. aku tak tgok lagi so xtau nak bagi komen untuk drama nih
    hehehe

    P/S : Anda Semua Dah Daftar Sebagai Pengundi?

    ReplyDelete
  28. @Mohd Adziim

    aku mane pernah curang wey
    setia doo! ahahaha

    ReplyDelete
  29. tengok MV ending citer tu.apa motif??? hahaaha.sangat obvious ok gunakan adik mia yang kiut miut tu utk tarik penonton..hmm

    ReplyDelete
  30. budak kecik tue yang famous bukan men tue kan? siap ada group khas tuk dia...huhuhu

    ReplyDelete
  31. a'ah la..
    pelakonnye byk new comers..
    mmg nmpk kekok!
    dah jd x syok tgk..
    plus, zizan mukenye cam x sesuai jd watak cam tu la..
    fida plak,awat tinggi gedabak sanggul dia tuh..?
    intan watak gedik?xsesuai la..better rebecca nur islam tuh,kan2?
    rs nye bdk comel mia tu yg byk wat cite ni nmpk best,COMEL! geram! haha
    :)
    anyway, br 1 2 episod kua,so x nmpk sengat nye lg, mana taw, nant nak klimaks jd top cam adamaya kan?
    *pjg nye bebel..ihiks..*

    ReplyDelete
  32. tak tinguk la cite nih..
    lagi tak boleh belah..

    dulu adamaya pun tak tinguk..
    mungkin saya tak suka drama bersiri kot.

    ReplyDelete
  33. hahaha..
    ter'over' pulak drp owner blog..
    ehee..
    ^^

    ReplyDelete
  34. ntah pape malaysia ni, watlah drama lain, ..nak cilok2 filem gak..grr

    btw mia sara comel

    ReplyDelete
  35. I love what you men are usually up too. This kind of clever work and reporting! Keep up the great functions guys I' ve added you men to my blogroll, Cheers.

    ReplyDelete