(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Sunday, August 1, 2010

Akhirnya, di bilik sahaja.

hye. salam Ahad.
okay, seperti yang digembar gemburkan dalam entry lepas, sepatutnya ade 2 events yang aku nak datang. PICNIC atau SUKANEKA? dan akhirnya ..................................


Dua-dua events aku tak pergi!


sebabnye :
tak pergi picnic sebab takde transport ditambah pula dengan geng ramai tak dapat gi. so akhirnya cancel plan, maybe next event kitorang join ^___^
tak pergi sukaneka sebab tak bangun pagi (boleh diterima tak sebab ni?) hahaha. memang nak gi, dah siap tanye Annis semua, tapi malangnya, tak terbangun jugak pagi tadi walaupun setelah dikejutkan pakcik Cipot. sorry ye Annis, sorry ye pakcik Cipot. eheks

oh ye. Sabtu semalam aku pergi tengok wayang dekat Mines dengan si Achu dengan anak sedara die. pergi tengok cerita Inception. yeahh dapat gak tengok! tiket aku dah book awal-awal sebab takot penuh. dan biasa la kalau book, mesti seat depan-depan kan? hohohoh. takpela, janji dapat. sebab masa kitorg kutip tiket pukul 2pm pun Inception kul 3.30pm dah full. kalau main redah dan beratur panjang lagi, memang tak dapat ler. 
Leonardo D caprio ni da nampak tua sangat. ngeh3. 
aku memang tak reti buat review. setengah jam pertama tengok aku macam mengantuk gak la, tapi lepas tu terus segar balek. yelaa, cerita ni kan pening pening sikit. so kena berfikir sikit kalau nak faham. akhirnya, aku takde la faham 100% pun. hahahahaha. die ade berapa mimpi dalam mimpi? aku kira semalam macam 5 mimpi. betol ke tak ek? ke salah kira? haha! dalam cite ni pun ade sebut pasal "If I Jump" kan? memang aku teringat skrip Titanic dulu dulu, "U jump, I jump." hahahaha lawak! ^_____^


da dapat beli beg merah
weehuu. merah maksu!

43 comments:

  1. walao , best tuuu^^

    wawa ni da lme gle ta kua ,
    bz study tok pmr (:

    ReplyDelete
  2. Agaknya kau nak tengok Leonardo je. Cerita tak penting. Haha~
    Patut bawak aku g tengok.
    :p

    ReplyDelete
  3. g tgk wayang ngan achu tak ajak.. cis..

    ReplyDelete
  4. waaa.. ku tak berkesempatan nk gi tinguk wyg lagii.. huhu

    ReplyDelete
  5. jangan sebut Inception.














    sampai sekarang tak ada peluang nak tengok.

    ReplyDelete
  6. itulah kadang2 perkara yg dirancang mmg susah nak jadi kan?

    New Entry Prof-Hariz
    Prof Hariz @ Facebook

    ReplyDelete
  7. ngehahahhaha

    aq ingat ko pegi bersuka ria.. sekali x jadi ek? haha

    ReplyDelete
  8. LOL . last2 tak g due-due ea . huhu . Inception tak g tgok ag ! best tak ? ke tak berbaloi tgok kat wayang ?


    tekan penuh semangat !
    Misi sebarkan wabak HIV . . . berhati - hati ! !

    ReplyDelete
  9. ah benci benci. inception tak dapat tgk lagi asik fullhouse je!

    da tgk salt? terbaikkk. pun poning2 cam inceptio jugak. hikkk

    ReplyDelete
  10. dah tgk inception?...

    tak tengok lagi nie...tk ley jadi nie...

    hehehehe

    ReplyDelete
  11. wpun leonardo dah tua tp dia tetap hot! heheheh

    ReplyDelete
  12. @Mohd Adziim
    hahaa btol la
    kne bwk ko
    ko kan senang paham
    ngeeee

    ReplyDelete
  13. tak tgk lagi inception!!!!!!!!!!!!! jeles kejap.

    ReplyDelete
  14. @YobSumo
    pi tengok
    tp b4 tgk kosongkan minda
    hahahaha

    ReplyDelete
  15. wani suke tgk citer berpikir2

    hehehe

    tak yah pikir pun suke gak

    eh

    ReplyDelete
  16. xtengok lagi sob3 T________T
    ery nantok ek tgk cite tuhehe
    xnak tgk lah :D

    ReplyDelete
  17. @.::WaNiE::.
    hahaha
    sng cte, mmg ske tgk movie
    x gitu? :P

    ReplyDelete
  18. bole mengigau tgk citer ni asik bermimpi jer..hehe

    ReplyDelete
  19. hahahah,,, dah deka 10 bulan tak tengok wayang.. camna?

    ReplyDelete
  20. gua dah lame tak picnic... nnt dah nak pose... mmg mimpi je ah

    ReplyDelete
  21. mcm syok nak gi picnic tu..tapi tpt tu jauh betullah nak msk kedlm..

    ReplyDelete
  22. takbest? heee best je.. rmai je review cte ni kat blog. ;p

    ReplyDelete
  23. @Cik Mira
    ehh
    ade kate x best ke?
    huhuhu
    best la!

    ReplyDelete
  24. ala, kesian aku sorang2 tunggu ko. lame tau! :(

    ReplyDelete
  25. OIT!! :) HAHAHA. KENA SETTING SIKIT BLOG HANG NIH~ TAK NAMPAK TEPI2 TUH, TAK LEY BACA

    ReplyDelete