(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Wednesday, October 13, 2010

Kucing dilepaskan untuk Belaan (urgent)

hye. salam Ahad.
tajuk macam tak kena je. entah. lantak la. ni urgent punya entry. aku nak lepaskan 3 kucing dewasa + 6 anak kucing ( 1 dah diberi pada Akmal Hilmi ), untuk belaan sesiapa yang berminat. siapa nak aku tak suruh amek semua pun, sorang amek 2,3 ekor pun dah OK.

sebab aku lepaskan kucing aku ni?
aku dah pindah rumah baru. dan rumah baru aku langsung takde tanah. semuanye tiles. so, mak aku tak nak bela sebab memang takde ruang untuk mereka pun.

perasaan nak lepaskan kucing2 ni?
SEDIH wey! tapi nak buat macam mana. aku bukan 24 jam duduk kat rumah pun. mak pak aku yang bela, jadi mereka lebih berhak buat keputusan kan? sayang sangat lagi2 dekat Danial dan Dibu. yang dibawa ke rumah baru cuma kucing gebu aku, SU. sebab su ni kucing hadiah dan juga jenis kucing ala ala parsi sikit.


pilih la antara 6 dalam gambar ni. yang hujung kanan tu Akmal dah amik. so, bagi sesiapa yang interested boleh contact aku
Facebook
Twitter
kawasan : PUJ 5, Taman Puncak Jalil, Sri Kembangan.
umur anak kucing : 5 - 6 bulan.  
status boleh dikatekan URGENT sebab mereka masih di rumah lama aku. aku datang sekali sehari bagi makan. kalau lama-lama, bila rumah tu dah ada orang duduk, kemungkinan besar mereka akan lari. jadi, siapa interested boleh contact ya? kalau boleh, tolong la sebarkan. sharing is caring kan? FREE je aku bagi, takde jual-beli. asalkan korang boleh jaga mereka pun dah cukup lega bagi aku. 

*update : 2 ekor ( Danial & Dibu ) dah diberikan kepada abang Eqbal. so tinggal 4 ekor anak kucing dan 2 ekor ibu kucing. 


sunyi kot rumah takde kucing
=____=

42 comments:

  1. abg eq nak sekor serius!
    ptg td gi kg baru cari kucing terbiar...sekor pun tak jumpa...
    kucing abg eq-Hugo dah org curi...takde teman dah skrg...

    ReplyDelete
  2. alahai... terpaksa la diorang dipindahkan tuan jugak.

    jangan kena dera lak. =P

    ReplyDelete
  3. aku da culik
    gembira
    2la kaw
    kendekut xnk bg kn dulu
    hahahaa

    ReplyDelete
  4. wah.. banyaknyer bayi?? :}

    sian mak drang.. hahaha..

    ReplyDelete
  5. wah.
    banyak kucing dia.
    hurm.
    zami xleh nak bela kucing pulak.
    XD

    ReplyDelete
  6. kami mmg suka kucing tp disebabkn nk dpt baby tak dpt le nk amik..:)

    ReplyDelete
  7. la. kesiannye... isk.

    tape serah je ke rumah anak2 yatim.

    ReplyDelete
  8. cutenya kucing tu...
    kena la jaga dengan amanah

    ReplyDelete
  9. sharing is caring ek ??? nnt i promote :D

    ReplyDelete
  10. kat umh dah banyak kucing,,,huhuhu kalo dekat nk jugak..tp dok terengganu..hahah xkn nk post,,nayer KO kucing tu lak kn =))

    ReplyDelete
  11. nak buat camne. perpisahan perlu dilakukan jua....
    selamat kepada kucing2 itu

    ReplyDelete
  12. sedihnya ery..
    ;(
    cian mereka...hmmm..

    ReplyDelete
  13. kesian lahh. tadapat tolon ery. kucing kat ruma ni pon tak menang tgn..arap2 kucing ery dpt tuan baru

    ReplyDelete
  14. tolong reserve untuk kiri sekali :p
    nak tanya mak dulu.

    ReplyDelete
  15. apa kata incik masuk kn ja kucing2 ni dlm peti ais..buat bg beku..nnt incik jugak tak teruk nk bg mkn ka apa ka

    ReplyDelete
  16. huu sedihkan berpisah ngan kucing nih..huuu

    ReplyDelete
  17. TAkpa la. Lepas nie dah takda bau kucing dah.. hahha..

    ReplyDelete
  18. salam everybody...

    byk pulak kucing..mintak satu boleh??? :-DDD


    Silalah ke blog BLADE EDGE

    ReplyDelete
  19. akak ada banyak kucing kat rumah.. besar2 sume

    Regard,
    Khaizarien Blog
    @ Sudi-sudikan melawati Khaizarien In D' House

    ReplyDelete
  20. semoga ada orang yang baik hati macam awak akn bela kucing kucing itu

    ReplyDelete
  21. kalo jual pon masyuk nih..hehehe

    ReplyDelete
  22. aku nak semua. musim raya haji nih, boleh buat daging korban. :P

    ReplyDelete
  23. kucingggggggggggggggggggg!!! :D

    ReplyDelete