(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Sunday, October 24, 2010

When Blogger, Facebooker and Tweeple Meet Together.

hye. salam Ahad.
oh damn, dah Ahad la. maknanya, esok (Isnin) bermula lah peperangan ku di Dewan Peperiksaan. 6 exam dalam 7 hari, maksudnya ada 1 hari je FREE, macam dah pernah cerita dalam entry sebelum ni. sampai aku typo pun takde siapa tegur, sampai la orang ke 40 komen yang baru approved tadi. padahal entry tu sejak hari Rabu lagi. hahahaha.

okay, entry kali ni just nak promo 1 kempen yang dianjurkan oleh Joe. Joe telah membuat 1 entry untuk join contest Digi Youths. tujuan Joe join contest ni sebab nak dapatkan sponsor dari Digi untuk gathering Bloggers, Tweeples and Facebookers secara besar-besaran. aku dah 2 kali join gathering Bloggers yang Joe anjurkan. first di Putrajaya dan second di Shah Alam. memang best, cuma kadang2 ada yang terkurang mungkin kerana kurang bajet. so kalau kita dapat sponsor untuk next gathering kita, maybe gathering akan lebih teratur dan buat kat tempat lebih mewah. wah wah!



nak view entry boleh pergi link ni
http://apps.facebook.com/freeyourideas/?entry=351
When Blogger, Facebooker, and Tweeple Meet Together.

dah view jangan lupa VOTE ok? sorang boleh vote sekali je pun. uhuks. dan Joe kata, tarikh tutup 26 Oct maksudnya LUSA. heyy! korang ada 2 hari lagi okay untuk vote. please please tolong VOTE. mintak tolong kawan korang vote sekali. hehe. tolong kawan-kawan. hehehehe. nanti kalau menang, korang jugak taw yang untung. ehem ehem! 

ranking pada 2.50PM 24 October 2010, #24. so tolong lah up-up kan lagi ranking tu jadi sampai Top 10 ke? fuhhh~ kalau boleh Top 1 terus. hak hak. tolong ya! insya Allah next gathering kata Joe maybe bulan Dec or Jan nanti. dan aku, insya Allah pergi kalau takde aral melintang. takkan aku miss gath Blogger ni. heheh ;) nak jumpa aku tak? so, apa lagi, tolong VOTE la. wakakaka (ko perasan artis doe ery =__= )

*update : minggu pertama, by 7.00PM 26 Oct, ranking #3. undian dah ditutup =___=" kita tak berjaya. uhuks sayangnya! 
untuk minggu ke2, by 1.17AM 27 Oct, ranking #7

sekian.



dah STUDY!
esok exam =___=
wish me LUCK .

41 comments:

  1. pok-pok bujang lapok, ada mancis tak ada rokok

    ReplyDelete
  2. perrgghh!! esok nak exam sempat lagi ko update blog yer...hahaha... :D baguih naaa...hik3... :D eryy...ape pon gudluck oke..exam aku lmbt sikit..24 november baru stat...ish3... :)

    ReplyDelete
  3. wahaa, wlpon nak exam masih gigih mempromote. gud luk exam

    ReplyDelete
  4. alaaa saya jauh mmg xdapek nk menjoinnye...nk vote ke tanak ni? lalallala ;P

    ReplyDelete
  5. yay.. yay.. jom jayakan sama2.. pasti leh menang

    ReplyDelete
  6. owh...masih belum berpeluang untuk join event2 seperti ini..

    ReplyDelete
  7. fuiyoo ko betul2 bagus r tengah nk exam pun masih bertahan huk3.. oopps.. vote adalah rahsia kan?? huhu

    ReplyDelete
  8. baik! akan vote! ery, good luck for yoyr exam!!!

    ReplyDelete
  9. dah vote dah..tapi sayang sorg boleh vote satu je -__-"

    ReplyDelete
  10. minat ye awak dengan gathering2 ni
    saya tak minat... hehe

    ReplyDelete
  11. digi ni memanjang je buat kontest..tp yg peliknya..brape kerat sgt la manusia yg pakai digi?

    ReplyDelete
  12. memang bagus ada usaha mcm ni..:)

    ReplyDelete
  13. haiy owner belog yang cute miut.
    nice to see your blog.

    :)

    ReplyDelete
  14. last tgk malam tadi dah 13..
    tapi tak sure la sebab pagi ni takleh nak bukak page tuh..
    awat lah..

    ReplyDelete
  15. wena xpernah lgi join gath...
    sebab jaoh sgt..
    wuwuuu~

    ReplyDelete
  16. @~eZmALiZa~
    hidup kena pandai amek kesempatan
    hahahahah

    ReplyDelete
  17. kalau ade kelapangan memang akan ku datang.. :)

    ReplyDelete
  18. dah vote dah vote

    hrus support eh hikhik

    ReplyDelete
  19. all the best and do check out my entry as well! :D

    tehtarikmemoirs.com

    ReplyDelete
  20. dah. nak exam dah nie.. p study.. hahha..

    ReplyDelete
  21. i dah likeee dah ! :D hihihihihi. i sokongg !

    ReplyDelete