(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Monday, October 4, 2010

Kembali Bercerita.

hye. salam Isnin. 
hoyeahhh ! balek sudah dari Desaru. actually aku tak lah excited mana nak pergi Desaru ni. teringin mandi laut? tak rasa langsung. jalan-jalan? tak sangat sebab last week dah sakan jalan walaupun hanya area KL. sampai orang dok kata, "Jalan - jalan je keje kau." hahahaha apa nak buat? kau jeles kan tak dapat jalan-jalan? ^^ 

jadi, harus lah kalau tak excited gambar tak banyak dan cerita pun tak banyak kan? hahahaha. jauh sungguh perjalanan dari Bangi ke Desaru. gerak dalam pukul 4 petang (Jumaat) sampai dalam pukul 11 malam kot ke 12 tgh malam entah? lama siakk ! bangun tidur entah berapa kali tak gak sampai. dah la duduk sorang-sorang. damn bosan! tapi aku memang jenis suka tidur dalam kereta ke bas ke. hahaha. tapi agak-agak bosan aku mesej lah seseorang tu. ehem ehem. hahahaha. 

sampai-sampai je, aku terbayang kitorang duduk kat chalet depan laut. tapi sangkaan ku sungguh MELESET ! duduk kat bahagian dorm rupanya. yang agak jauh dari laut dan pantai. tak boleh nak buat aksi kuar depan rumah, mengeliat, tengok laut. grrrr !! 


aktiviti pertama ; pada pagi Sabtu. pergi ke Sekolah Menengah Sains Kota Tinggi. erkk. damn aku taktau pasal aktiviti pergi sekolah ni. aktiviti ni macam nak memperkenalkan course Kimia dan jugak UKM. dalam 2 jam je pun. naseb baik. fuhhh ! 1st time aku masuk SBP. yolah, aku pun dari sekolah harian je. cuak la masuk sekolah budak-budak pandai ni. hahahaha. nasib baik aku tak sempat cari anak ikan kat sekolah tu. wakakakaka. ohh mood gatal datang. marah ehemehem kang. huahuahua.

eh lebih kurang je lebarnya? hakkkhak!
aktiviti kedua dan ketiga ; pada petang dan malam Sabtu. Sukaneka dan BBQ. NO COMMENT ! lalalalalala  ~~

aktiviti terakhir ; lawatan ke Kilang Kelapa Sawit Wa Ha. kilang ni area mana ntah. tak alert langsung aku. tapi tak sampai JB lagi la. hahahaha. tengok proses pembikinan minyak kelapa sawit. cool ! aku memang suka tengok-tengok kilang ni. dapat ilmu baru, pengalaman baru. kan? 

CUN ah pekerja kontrak ni. ngahaha!
lepas tu? balik lah ! dah tak sabar kot nak balik. tapi ada pulak lawatan ke City Square JB. hahahaha. cheh, tak la lawatan sangat. singgah dalam sejam setengah je. tapi bagus la, sebab aku nak sampai Bangi awal. ini tidak, pukul 11 malam jugak sampai. balik - balik apa lagi, terus gedebush tidur je la. sampai la terskip kelas pagi tadi. erkkk ampun! lalalalala ~ 

overall aku boleh cakap, just OK lah lawatan ni. good effort for juniors. mungkin pada yang lain best tapi tak pada aku lah kot sebab jiwa aku tidak bersama mereka =) sorry. 





for ehemehem,
nanti kita jumpa lagi k.
=)

43 comments:

  1. cam bosan je lawatan ni.,
    tak best langsung.,
    hahahahaha... :))

    e'eh..
    cam makcik² r..
    serius., eh tak, duarius..
    hahahahaha... :))

    *takde kije aku nak jeles!!!

    ReplyDelete
  2. wah.,
    terharunye.,
    aku org pertame yg mengomen entri bosan ni.,
    hahahahaha... :))

    ReplyDelete
  3. patut hilang jeh beberapa hari nih~ wahahaha jangan risau~

    aq tak rindu ko pun~ wahahhaa

    ReplyDelete
  4. ehem..ehemm..
    cakap jumpe si ayie?...
    takde pun gambar...
    =p

    ReplyDelete
  5. ehem2 tu org gosip terbaru ke? hehehe...

    aku paling tak suka pergi lawatan..lagi2 plant visit. ngantok je rase..haha

    ReplyDelete
  6. sapakah ehem2. ery jgn naughty22x.
    huhu trasa cam lawatan sambil blaja~

    ReplyDelete
  7. pergh. sebijik cam bangla yang kerja construction dekat KLIA tuh

    ReplyDelete
  8. nampaknye aku gak yang dah merasa menggeliat depan laut..kahkahkah!

    ReplyDelete
  9. Kalau tak leh in memang la kureng best.
    kalau satu kepala mmg buat benda boring pun jadik best.
    tul tak?

    ReplyDelete
  10. wah.
    pokok kelapa tu kembar ke?
    hehe.
    gurau.
    XD

    ReplyDelete
  11. @Encik Tikus
    bosan sebab jiwaku tidak bersama mereka :)

    ReplyDelete
  12. @Chaon Cornerz
    biasa la chaon
    bila nak jalan2 dgn aku lak?
    hehehehe

    ReplyDelete
  13. @/Dayah//Nurul/
    ehem ehem la
    hahahaha

    mmg lawatan sambil belajar pon
    xD

    ReplyDelete
  14. @noor afzan
    yup!
    sebab tu la ery cakap jiwa tak dengan meraka.
    so jd x bestlah :)

    ReplyDelete
  15. kenapa pergi desaru pakai kebaya? itu je gua nak tanya.

    kahkah!

    ReplyDelete
  16. ehem ehem tu aku ke?>

    ok nanti kite jumpe taw syg!

    miahahahahhaaha

    ReplyDelete
  17. yeke ok?kenapa ery macam bosan je.baik cakap betul2 hahahaaha

    ReplyDelete
  18. @J. Abdullah
    lorr
    ko bace ke tak ni?
    hahahaha

    tu aku nak gi sekolah tu la
    so kene la pakai formal

    ReplyDelete
  19. @cik helena
    errr
    mmg bosan pun
    kenape?
    biarlah rahsia
    hehehehe

    ReplyDelete
  20. eleeeeeeeee kenapa pokok kelapak tiru kau ni :(

    ReplyDelete
  21. ehem ehem..ko tau aku baca tajuk dia kembali bercinta..bukan bercerita..n betoi weyyhhh hang kembali bercintaaaaaaaaaa.....cepatttttt nmpak..haha

    ReplyDelete
  22. @violetless
    erkkk!
    hahahaha
    hang kenai dak mamat tu?

    ReplyDelete
  23. saya merasa hampa membaca cerita ini kerana tiada happy ending huhuhuhu

    apsal xseronoknye kenapa hati takdek ngn mereka

    hati di mana huhuhu

    ReplyDelete
  24. memang bosan pun pergi situ..hehe


    jgn tnye penah pg ke x....
    jwpnnya...

    X

    hehe

    ReplyDelete
  25. @.::WaNiE::.
    hohoho
    janganla hampa kak
    hati di rumah
    wuuu

    ReplyDelete
  26. Kalau ko sponsor boleh je.. hahha..

    ReplyDelete