(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Wednesday, October 20, 2010

Dapat jumpa artis.

hye. salam Rabu.
ehem ehem. artis mana lah tu? artis blogger lah. aku bukan macam Ijai, semua artis (penyanyi , pelakon) dia dapat jumpa. sob sob. jeles taw ijai ~ yang paling jeles dia dapat pergi wedding Dr Sheikh Muszaphar. sob sob (menanges lagi). ok dah, stop cerita pasal artis.

hari Ahad lepas, memang sudah plan mau jumpa Achu, Aizat, dan Ajwin (eh semua A). yang paling penting nak jumpa Ajwin lah. sebab tak pernah lagi jumpa. pernah, time Gath Shah Alam tapi masa tu tak kenal lagi Ajwin ni. so tak bertegur la. hehehehe. tapi perasan la si cantik manis ni. orang cantik siapa tak perasan kan? hik hik. ni kalau Ajwin baca mesti malu-malu je.

tapi.. last minit Achu bagitau tak boleh nak gi jumpa mereka sebab dia kena pergi KL. kakak dia tak sihat. aku pun tiba-tiba jadi malas jugak kan nak keluar sebab time tu panass gila! aku tak suka keluar time panas. kami bergantung pada Achu sebab dia je ada kereta. kami takde. aku mesej Aizat kata tak jadi. dan aku tau Aizat mesti frust sebab dia dah stay kat KL sampai Ahad semata-mata nak jumpa Ajwin sebab tak pernah jumpa kan? lalalala~ alih-alih Aizat bagitau dia dapat kereta dan aku pun follow je lah. destinasi? Alamanda aje. tu je dekat dengan Bangi ni. haha ! kat sana jumpa Bro Framestone dengan tunang, kak Atie. si Aizat dok merahsiakan dari kami siapa yang dah tunggu kat Alamanda, tapi Ajwin dah dapat teka mesti Bro. hak hak. 

cik Ajwin. cantik kan kan? xD cuba teka, sape adik sape kakak? hak2! 
KAMI. oh saje nak bagi ery terasa tinggi kan? xP
apa buat dekat Alamanda? takde buat apa pun. duduk makan (aku je makan tak habis), sembang-sembang. sebab kami sampai lambat ke Alamanda tu. janji pukul 3 pm kot tapi pukul 6 pm baru sampai. siapa punya pasal? hak hak merajuk nanti orang tu. lepas maghrib dah kena rushing balik sebab risaukan orang tu. hehehe. lepas ni kalau keluar, kena pagi-pagi la. hak hak. Achu jangan jeles taw. nanti cuti lepas Final, kita jumpe Ajwin ye, ;) 

jumpa lagi ;)

sekian.



sape artis tu? AJWIN lah ;P
next entry aku nak cerita psl jadual exam.
kompem tensen !!!

18 comments:

  1. nmpk sgt kaw pendek komentot
    hahahahha

    ReplyDelete
  2. huu..name ku di sebut...hee
    ery pun salah sorg artis blogger yg jai bertuah dpt jumpe..ngeee ~_^

    ReplyDelete
  3. hampeh hampehhhhhhhh!!!
    ko dah tahu aku jeles, kau g update. ajwin dah update aritu dah cukup jelesssss woo :'(

    hahaha! :D

    ReplyDelete
  4. geng blogger jalan2 la nie ek...

    ReplyDelete
  5. mesti best dpt jumpa blogger2 feymes.. :D

    Pendapat anda?
    Sayang-buatkan abang air segelas

    ReplyDelete
  6. boleh tahan juga..:)
    kenangan ni bkn senang nk jumpa..

    ReplyDelete
  7. huhu mesti best lepak sesama blogger kan ery

    bila nak lepak ngn kak wani !

    ReplyDelete
  8. he...23x sebabkankorang lambat bro dpt botol air toyata percuma... tp 2 biji je la..

    if korang dtg lagi awal.. mahu lagi banyak hadiah yang bro leh menang

    Regard,
    BroFramestone Blog
    @ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

    ReplyDelete
  9. ery kena dtg shah alam kalau nk jumpa artis macam MM, hahaha....ery knape ijai bnyk blh jmpa artis? dia artis gak ke?jeles gk dgn dia....

    ReplyDelete
  10. haha!
    ijai tuh one day bole bukak company sndiri gamaknye!

    ReplyDelete
  11. uiyoooooooooooooo.mcm fara fauzana lahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  12. wah best la dapat jumpa manusia artis..hehehe

    ReplyDelete
  13. gelinyeeeee errrryyyyyyyy..
    rasa nk temuntah muntah..hahahaha

    ReplyDelete